Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Αγανακτισμένο...

*Βρε πως αλλάζουν οι καιροί...
Δεν πέρασαν παρά λίγα χρόνια, από τότε που ανεβάζατε τον "μεγάλο" στα ουράνια...

Και φυσικά όποιον τολμούσε να πει αντίθετη κουβέντα, τον στήνατε στο απόσπασμα...

Τώρα βρισιές και αναθέματα, όχι για τους αμφισβητίες, αλλά για τον "μεγάλο"...


Μεγάλη η συμμετοχή  στο συλλαλητήριο της Τετάρτης.
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους εντοπίσαμε πάρα πολλούς, που σε άλλες εποχές τους είχαμε συνηθίσει σε "άλλους ρόλους"...
Από αβανταδόροι εκείνων των καιρών, χθες τους είδαμε-ακούσαμε να επιτίθενται σαν θηρία ανήμερα κατά της κυβέρνησης και ειδικότερα κατά του "δικού μας παιδιού"...

Ακούσαμε και τι δεν ακούσαμε από τα χείλη παλαιών εξαπτερύγων...

Αυτό που δεν ακούσαμε, όμως είναι η ομολογία συνευθύνης (όχι στη λογική του "μαζί τα φάγαμε" ασφαλώς) για το κατάντημα της χώρας, όλων όσων στηρίζουν αυτό το σαθρό και σάπιο πολιτικό σύστημα, το οποίο βλακωδώς συγχέεται-ταυτίζεται με την κυβέρνηση μόνο...

Πολιτικό σύστημα δεν είναι μόνο ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί του, οι βουλευτές, τα κόμματα, οι πολιτευτές, κοκ

Πολιτικό σύστημα είμαστε ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ που συναποτελούμε τον ενεργό πολιτικά κοινωνικό ιστό και με τις ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΑΣ οδηγούμε το καράβι της Ελλάδας σε ασφαλή νερά, είτε σε ξέρες...
 Αυτή η σχέση είναι, που καθιστά συνυπεύθυνους όλους εκείνους που συνέβαλαν στο να ανδρωθεί αυτό το τερατούργημα της μεταπολιτευτικής Ελληνικής μαυρογιαλουροκρατίας...
Και δεν εξαιρούνται φυσικά όσοι λόγω κωλοσφιξιμάτων από φανατικοί και αρρωστημένοι οπαδοί, μεταμορφώθηκαν σε ..."αγανακτισμένους" ΠΕΛΑΤΕΣ!!!




Υ.Γ. Ζητάμε ταπεινά συγνώμη, που για μια ακόμη φορά βγήκαμε από το κλίμα των ημερών, αλλά οι μνήμες είναι εξαιρετικά ισχυρές και επίμονες... 

10 σχόλια:

  1. Η αλήθεια καίει Αρίστο και καλά κάνεις που την ανασύρεις.
    Πάντως εγώ επιμένω σ' αυτό που έγραψα παλαιότερα περί μοιρασμένης ευθύνης κι ας μη συμφωνείς.
    Τις επιδοτήσεις και τα δανεικά κι αγύριστα τα γλέντησαν πολλοί επιτήδειοι,δυστυχώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα μην επιμένεις, γιατί αυτά που έφαγαν οι εκτός διαπλοκής είναι ψίχουλα μπροστά στο μεγάλο φαγοπότι των εθνικών προμηθευτών, εγχώριων και ξένων.
    Για περισσότερα διάβασε παλαιότερες αναρτήσεις μας, ή άκουσε-δες τα σχετικά βίντεο με τον Καζάκη και άλλους "αντικαθεστωτικούς" επιστήμονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφήστε τις παρελθοντολαγίες γιατί Toθέμα Τώρα είναι να φύγουν τα λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάμε δηλαδή για το καινούργιο ΕΑΜ του (Γ)Καζάκη και στην ηρωϊκή δραχμούλα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν έχουμε την αφέλεια να περιμένουμε νέο ΕΑΜ, από ένα λαό που τον έχουν ευνουχίσει πνευματικά-παρά την ασφυκτική κατάσταση που βιώνει-και από αριστερές πολιτικές ηγεσίες που λειτουργούν με διαιρετικές λογικές.
    Το σίγουρο είναι πως η απεξάρτηση από το υποτιμημένο-εγχώριο ευρώ θα μας δώσει δυνατότητες να ανασάνουμε και να χαράξουμε εθνική οικονομική πολιτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνούμε ασφαλώς, όσοι τουλάχιστον θεωρούμε οτι είμαστε κοινωνικά ενεργοί και όχι αφελείς. Αλλά , ξέρεις , ο συνειρμός είναι πολύ ισχυρός. Γερμανική κατοχή του Γ. Ράϊχ είχε η Ελλάδα το 1941. Κατοχή του Δ.Ράϊχ έχουμε μετά 70 χρόνια και τώρα. Τσο(γ)λάκογλου, Γκαουλάϊτερς και γερμανοτσολιάδες είχαμε τότε, την Τρόϊκα,το ΔΝΤ ,την Ντόϋτσε Μπανκ , την Ζήμενς κ.α πιράνχας ντόπια και ξένα έχουμε και τώρα. Αναγκαστικά δάνεια κι αγύριστα μας πήρανε τότε μαζί με το στάρι μας για ντερλικώσουν οι Ες Ες, τα σώβρακα μας πέρνουν σήμερα για να κάνουν μάτι τσάμπα τους κώλους μας τα καλοκαίρια με πενταροδεκάρες. Μαυραγορείτες είχαμε το 1941 -44.λαμόγια κι εξαπτέρυγα έχουμε σήμερα. Πρόταση : Να τους τα πάρουμε τώρα και το καλοκαίρι του 12 να τους δείξουμε τα ούμπαλα όταν θα βαράνε οι καμπάνες σε Ιταλία και Γαλλία. Δεν θα τους κάνουμε όμως την χάρη να φύγουμε από το υποτιμημένο (εσωτερικά) Ευρώ. Αυτό ανεβοκατεβαίνει ενώ η δραχμή, σαν κατοχικό νόμισμα , μόνο θα κατεβαίνει και θα κόβουμε μηδενικά..
    Αν και όταν τελικά φύγουμε τότε να τους πάρουμε όλους μαζί στην κατηφόρα κι ας γίνει του ... κινέζου.
    υ.γ Μετά την Κατοχή και την Χούντα δεν έγινε σωστή κάθαρση. Τώρα που τρίτωσε το κακό είναι καιρός να στοχοποιηθούν έγκαιρα όλοι οι πιό πάνω για νάχουμε να δείχνουμε ξεβράκωτους κώλους το καλοκαίρι κι ενωρίτερα το 2012. Άντε γειά χαρά. Ξεθύμανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυ φόρα πήρες και θα τρακάρης μεγάλε!
    Εγώ μπορώ να σου δείξω ενεργούς αριστερούς που σημερα το παίζουν αγανακτισμένοι και την περίοδο που έχτιζε ο Γιαννάκης το πολιτικό του προφίλ έκαναν μαζί κολεγιές για επαγγελματικά κιάλλα ανταλάγματα.
    Αν γουστάρης ρίχνω και ονόματα στο τραπέζι, αν κι ολο κάτι θάχη πιάση τομ αυτί σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγώ σχολίασα , όπως και ο Αριστοφάνης σε Εθνικό επίπεδο εσύ σε τοπικό. Εντάξει αλλά γιατί φίλε ανώνυμε 7.08 , τοπικά αφήνεις στην απέξω ΚΑΙ τους ενεργούς και σε αποστρατεία καραδεξιούς που τρέχανε ΚΑΙ τρέχουνε σαν τις γάτες όπου υπάρχει φαϊ πολιτικό της πλάκας και υλικό της μάσας από τον δημόσιο και ιδιωτικό κορβανά ;
    Κράτα προσώρας τα ονόματα αλλά στρώσε το τραπέζι για πολλούς. Όλοι έχουμε δύο αυτιά και πιάνουμε αρκετά και βλέπουμε περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προσυπογράφουμε 9:25!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εγώ τόξερα. Τόξερα οτι συμφωνούμε στα βασικά και διαφωνούμε στα επιμέρους. Εκτίμηση άλλωστε χωρίς πείσματα δεν έχει νοστιμάδα. Άντε καλό σαββατοκύριακο και κανα ψαρεματάκι με τα κουπιά γιατί η βενζίνη τζιζζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή