Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Επενδύοντας στον απόλυτο τρόμο με τις ευλογίες των ηγετών της χριστιανοσύνης.

Ανήμερα τα Χριστούγεννα και το Ισραήλ επιλέγει να πλήξει εκ νέου την περιοχή της Δαμασκού. Ανήμερα της μεγαλύτερης γιορτής της χριστιανοσύνης, ο ουρανός της Δαμασκού γεμίζει καπνούς εκρήξεων και θραύσματα. Το Ισραήλ επέλεξε να ποδοπατήσει με τον πιο επιδεικτικό τρόπο τα ιερά και όσια όχι μόνο των μουσουλμάνων, αλλά και των χριστιανών.
Κι όπως ο Χίτλερ, έτσι και το Ισραήλ με τη σειρά του καταπάτησε την συμφωνία με την Ρωσία ότι δεν πρόκειται να ξαναεπιτεθεί τυφλά σε περιοχές της Συρίας άμεσου ενδιαφέροντος των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων. Έξαλλη για μια ακόμη φορά η ηγεσία της Ρωσίας, που φάνηκε ξανά να πιάνεται στον ύπνο από το Ισραήλ.
Όμως το πιο σημαντικό δεν είναι αυτό. Το σημαντικότερο όλων είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην αιματοβαμμένη ιστορία του σιωνιστικού κράτους, η ηγεσία του Ισραήλ επέλεξε να βεβηλώσει όχι τον ισλαμισμό, αλλά τη χριστιανοσύνη. Κι αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο για τον νέο κύκλο αίματος που σχεδιάζει η ηγεσία του στην ευρύτερη Μέση Ανατολή.
Μήπως είδατε κανέναν από τους περιώνυμους θρησκευτικούς ηγέτες της χριστιανοσύνης να κόπτονται για το γεγονός ότι το Ισραήλ βεβήλωσε την μεγαλύτερη γιορτή πού από κοινού γιορτάζουν ανά τον κόσμο όλοι οι χριστιανοί; Θίχτηκε κανένας Πάπας, ή Πατριάρχης για το γεγονός ότι η μόνη γιορτή που μονιάζει όλα τα μεγάλα θεολογικά δόγματα του χριστιανισμού βεβηλώθηκε με τόσο αναίσχυντο τρόπο; Και μάλιστα εναντίον μιας χώρας, της Συρίας, η οποία γιόρταζε επίσημα τα Χριστούγεννα μαζί μ’ ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού της που είναι χριστιανοί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου