Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Εννιά χρόνια μετά...

Αυτό το ιστολόγιο διανύει τον ένατο χρόνο ύπαρξης και λειτουργίας του.
Οι λόγοι για τους οποίους αυτό δημιουργήθηκε συνοψίζονται στην επικεφαλίδα του.
Ο διαχειριστής του επέλεξε ως επωνυμία το όνομα του μεγάλου αρχαίου σατιρικού ποιητή γιατί αυτό το παρατσούκλι το κουβαλάει από τα μαθητικά του χρόνια και του το έδωσε ένας αγαπημένος εκπαιδευτικός, ο αείμνηστος καθηγητής μαθηματικών και λυκειάρχης κ.Πετράκης.
Το ψευδώνυμο αυτό χρησιμοποιείται από την εποχή που αρθρογραφούσε σε τοπική εφημερίδα, όχι  στην κύρια στήλη με το "σοβαρό" άρθρο, αλλά στα παραπολιτικά.
Η αίσθηση αδιεξόδου, η διάψευση των προδοκιών, οι αλυσιδωτά επαναλαμβανόμενες απογοητεύσεις από την ενεργό πολιτική δράση τριών δεκαετιών, έπρεπε κάπου να βρουν αποκούμπι.
Ο διαχειριστής επέλεξε να αποστρατευτεί πολιτικά ως βιολογική οντότητα, αλλά επιθυμεί και αυτό πράττει, να παραμείνει ενεργός ως πνευματική-ηθική οντότητα και να παρεμβαίνει μέσω αυτού στα τοπικά δρώμενα.


Για την ιστορία και μόνο κι επειδή πολλές ανακρίβειες διακινούνται, αναφέρω πως αυτό δεν είναι το πρώτο ιστολόγιο που έστησα.
Το Δεκέμβριο του 2005, με την πολύτιμη συνδρομή φίλου με γνώσεις υψηλού επιπέδου περί τα ηλεκτρονικά και τη διαφήμιση, είχα δημιουργήσει το ΠΡΩΤΟ (πραγματικά πρώτο!) ιστολόγιο της Πάρου με σκοπό να φιλοξενήσει/προβάλλει αυθεντικά τις απόψεις και δράσεις της υπό σύσταση Ενιαίας Κίνησης Πολιτών Πάρου, η οποία τελούσε υπό καθεστώς καραντίνας από τα περισσότερα τοπικά ΜΜΕ.
Δυστυχώς και με ευθύνη της ηγεσίας της κίνησης, η αξία του υποτιμήθηκε, η ζωή του δεν υπερέβη τους 3 ή 4 μήνες και κάποια στιγμή μάλιστα αφού χάθηκαν οι κωδικοί πρόσβασης, εκτιμήθηκε ότι καμία(;) υπηρεσία δεν θα μπορούσε να προσφέρει η δημιουργία νέου, εν όψει δημοτικών εκλογών!!!
Στο τέλος ξεχάστηκε και το όνομά του...

4 σχόλια:

  1. ΤΟ ΟΝΑΜΑ ΤΟ ΘΥΜΑΜΕ ΤΟ ΛΕΓΑΝΕ ΦΟΥΦΟΤΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΞΕΣΚΟΥΦΟΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σου χάλασα την καθεστηκυία "τάξη" ξεσκούφωτε;χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑΧΤΆΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΥΦΟΤΟ Ε? ΜΕ ΤΙΣ ΥΓΕΙΕΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λαχτάρα με την ασυναρτησία ε;μαι τοις ιγήαισ ςου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή