Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

"Η ΣΗΜΑΙΑ, ΟΙ ΗΡΩΕΣ & Οι Ανύπαρκτοι " του Γιώργου Δεκάριστου



Βιώνουμε μια εποχή ισοπέδωσης, λήθης, διαστρέβλωσης, τύφλωσης, παραλογισμού, υποκρισίας, της ιστορίας, των συμβόλων, των ιδανικών, των θεσμών και της ανυπαρξίας πολιτικού αναστήματος, για την προάσπιση Έθνους και Κράτους. Ως Έλληνας Πολίτης, Ιθαγενής και Αυτόχθων, έχω βιώσει εδώ και 40 χρόνια εθνικές ταπεινώσεις και προκλήσεις μαζί με τους Δήθεν Πατριώτες. Αλλά, αξιώθηκα να υπηρετήσω την Σημαία ΜΑΣ για 21 μήνες.
Γεννήθηκα, σε ένα χωριό που τα βουνά αγκαλιάζουν την θάλασσα εντός ελληνικής Επικράτειας. Το Δημοτικό Σχολείο που φοιτούσα στην δεκαετία του ΄80 μου μάθαινε, τι σημαίνει Ελληνική Ιστορία, Σύμβολα, Ιδανικά και Ορθοδοξία. Δεν μιλώ για τους εκπροσώπους ή τους εφήμερους «υπηρέτες» της Πολιτείας, που επιβάλλεται να τα προασπίζουν……
Κάποιοι Ανώνυμοι, Άγνωστοι Έλληνες, εντός ή εκτός Επικρατείας σε βουνά που αγκαλιάζουν τον ελληνικό ουρανό, προάσπισαν και πλήρωσαν με το αίμα τους, τα συστατικά της ελληνικής φυλής, του έθνους μας.
Αποσβολωμένος, παρακολουθούσα ακούγοντας και όχι βλέποντας! εδώ και 10 ημέρες, τα της Δολοφονίας του Κ. Κατσιφα του Ηπειρώτη. Προσπαθώντας, να προασπίσει το κυρίαρχο διαχρονικό στοιχείο του Έθνους, την Σημαία. Αντικρίζοντας, την σημαία της πατρίδας του. Αισθάνονταν τον νόστο, τον πόνο ψυχής για τους αγώνες των ομοεθνών του, για ανεξαρτησία και ελευθερία.
Η σημαία δεν είναι, άψυχο κομμάτι υφάσματος διαφόρων χρωμάτων. Έχει ψυχή, φωνή και μνήμη ιστορίας λαού. Είναι αξίες, παραδόσεις, αγώνες ανεξαρτησίας, η ελευθερία της χώρας, ο παλμός ψυχής, η ελπίδα του λαού ενός έθνους. Η στάση προσοχής στην όψη της, συμβολίζει ιερή ευλάβεια στους πεσόντες, που την κράτησαν αγέρωχα ψηλά και όρθια με αυταπάρνηση.
Όπως ακριβώς έκανε αυτός ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ και πολλοί άλλοι ΑΘΑΝΑΤΟΙ (αεροπόροι αναχαιτίσεων, ειρηνικοί διαδηλωτές υπόδουλοι στα ελληνικά εδάφη τους) δολοφονημένοι εν καιρώ «ειρήνης» ΗΡΩΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ με αυταπάρνηση, μπολιασμένοι με ιδανικά και σεβασμό στο αίμα των προγόνων μας.
Και, έρχονται κάποιοι Ανύπαρκτοι, Αναξιοπρεπείς, Τυχάρπαστοι Εφήμεροι Πολιτικοί (τους οποίους έχουμε εκλέξει!?) με τους διακινητές ψευδών ειδήσεων (Μ.Μ.Ε) και αναληθών ερμηνειών του τύπου (χρήστης ναρκωτικών, θανάσιμος τραυματισμός, ζώστηκε με τα όπλα, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, φερόμενοι δολοφόνοι, ανθρώπινο λάθος, μηχανική βλάβη, vertigo, καιρικές συνθήκες κλπ δικονομικά). Ταπεινώνοντας, το Έθνος και την Ελληνική Φυλή, με προκλητική αδιαφορία και υπόδουλη Διπλωματία στον Βωμό του Καιροσκοπισμού τους.
Η δεκαήμερη βεβήλωση του νεκρού, η προσβολή της μνήμης του, με βάναυση και κακόβουλη εξύβριση, η παραποίηση στοιχείων στην σορό του, η μη προάσπιση των δικαιωμάτων των συγγενών, ήταν προκλητικότατη….. αυτά αν γινόταν από μέρους μας, με υπήκοο Ευρωπαϊκού ή μη, κράτους θα μας είχαν περάσει από Διεθνή Δικαστήρια και κατακραυγή……. Αλλά ΝΑΙ, ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ και στο ΝΑΤΟ.
Λησμόνησα ότι, μαζί με την επέτειο του ΟΧΙ εορτάζουμε και την Αγία Σκέπη, άρα να σκεπάσουμε για άλλη μια φορά τα δεινά, τις προσβολές, τις ταπεινώσεις που ζούμε στο πηγάδι της λήθης!


Καθημερινά δολοφονούν, βιάζουν και μηδενίζουν την Εθνική Αξιοπρέπεια και Συνείδηση, την στιγμή που κάποιοι Ευρωπαίοι δημιούργησαν Σημαία Ευκαιρίας της Ε.Ε. ορθώνοντας τείχη ξενοφοβικά. Δολοφονώντας, άμεσα ή έμμεσα όσους προσβάλουν την εδαφική τους ακεραιότητα. Στο πάλαι πότε Δόγμα της Ε.Ο.Κ «ελεύθερη διακίνηση αγαθών, υπηρεσιών και…..ανθρώπων!». Εμείς, διδάσκοντας Ιστορία (όχι την Illustration Νεοελληνική) Ταπεινωμένοι, Δειλοί και Άβουλοι αντάμα… όταν εξαγοράζονται οι Ανύπαρκτοι Κρατούντες διαστρεβλώνοντας, τα συστατικά ύπαρξης της φυλής μας.
Σύμφωνα με τα πρόσφατα δρώμενα, διερωτώμαι, που ήταν ο Υπουργός Εξωτερικών (βλ. Πρωθυπουργός), ο Υπουργός Άμυνας, ο Α/ΓΕΕΘΑ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Αρχιεπίσκοπος Αλβανίας Αναστάσιος, Οικουμενικό Πατριαρχείο και λοιποί?….η σιγή ασυρμάτου ήταν στα πλαίσια της ψύχραιμης διπλωματίας!
Συμπερασματικά, οι αιώνες της Τουρκοκρατίας, οι μαζικοί διωγμοί των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης (1955, 1964-65), οι κρίσεις στο Αιγαίο (1976, 1987, 1996) και οι κρίσεις στην Κύπρο (1963-1964, 1967, 1974). Η Μικρασιατική εθνική καταστροφή το 1922. Η γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου 1914-1922 και η στρατιωτική εισβολή στην Κύπρο το 1974 έως σήμερα. Τέλος, οι πολλές γκρίζες διεκδικήσεις της Τουρκίας με τα συνεχή επεισόδια (παραβιάσεις ελληνικού εθνικού χώρου, προκλητικές δηλώσεις, η σύλληψη-9μηνη κράτηση στρατιωτικών κ.ά.) μας ταπεινώνουν, εξευτελίζουν διαχρονικά καθιστώντας μας, σύγχρονους ραγιάδες…….
Τελικά, υπάρχει Ελληνικό Κράτος? Ή μάλλον ποιανού διαχρονικό Προκτετορατο είμαστε? να μας ενημερώσουν επιτέλους, οι Ευρωπαίοι, οι Διεθνιστές και οι Πρόθυμοι Ανύπαρκτοι, έχουμε Δικαιώματα ως Έλληνες? ή μόνο Υποχρεώσεις των Πρωτογενών Πλεονασμάτων και Μνημονίων που στον Βωμό τους, μας αποκαλούν «Φασίστες»…..

Γιώργος Ε. Δεκάριστος

Οικονομολόγος-Λογιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου