Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018

ΡΩΤΑΣ-ΑΠΑΝΤΩ

Αποτέλεσμα εικόνας για υγειονομικο αεροσκαφος παρου εικονα


Επειδή δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει μικροπολιτική και να προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις επικαλούμενος δήθεν αδράνειά μου και δήθεν αδιαφορία μου σχετικά με την υπόθεση του υγειονομικού αεροσκάφους.
Επειδή η αντίθεσή μου στην όλη κατάσταση  (στην αγορά αρχικά, αλλά και στην καθήλωση μετέπειτα, που είναι μεν συγγενή, ταυτόχρονα όμως δυο διαφορετικά θέματα) υπήρξε σαφής και διακηρυγμένη με όλους τους διαθέσιμους τρόπους, αντίθεση βασισμένη πάνω σε σειρά επιχειρημάτων την οποία ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΣΕ ΜΕΝ Η ΖΩΗ (αυτό γιατί αποσιωπάται;) αλλά μου κόστισε απίστευτη λοιδορία και στοχοποίηση (ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥ!).
Επειδή κάποιοι νομίζουν πως η ιστορία της Πάρου άρχισε με το που πάτησαν το πόδι τους στο νησί, αλλά δεν υποβάλλονται καν στον κόπο να τη γνωρίσουν διεξοδικά.
Ας αφήσουν τα σάπια κι ας ανατρέξουν σε πλήθος άρθρων τόσο στον τοπικό τύπο όσο -κυρίως αυτό- στο παρόν ιστολόγιο, ας ανατρέξουν στις δημόσιες παρεμβάσεις (δημοτικό συμβούλιο, λ.συνελεύσεις κ.α) κι εκεί θα βρούνε τις κατάλληλες απαντήσεις.
Αν, επιμένω ΑΝ , αυτές αποτελούν το πραγματικό ζητούμενο γι' αυτούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου