Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

Δυο χιλιάδες χρόνια μετά τις προγραφές του Μάριου και του Σύλλα

χρόνια

Μαύρες λίστες προγραφών εκδίδουν οι φασίστες. Κι εκείνοι που κάνουν ότι δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι είναι φασίστες. Η ακροδεξιά υπό γερμανική κηδεμονία κυβέρνηση του Κιέβου πέρασε και την αφεντιά μου σε μια τέτοια λίστα, όχι θανάτου, όχι ακόμα, λίστα προγραφών.
     Σε αυτήν τη λίστα έχουν την τιμητική τους κι άλλοι Έλληνες όπως ο κ. Πάνος Λαφαζάνης, ο κ. Κώστας Ήσυχος κ.ά., ενώ τελευταίως φιγουράρει και ο Γκέρχαρντ Σρέντερ με αποτέλεσμα η κυβέρνηση του Βερολίνου να πάθει το σοκ της μιμόζας και να ζητήσει από τα φασιστοειδή υποχείριά της στο Κίεβο να κλείσουν τη λίστα και τον ιστότοπο που τη φιλοξενεί. Όντως οι ακροδεξιοί που διαδέχθηκαν τους μαφιόζους στο Κίεβο την έκλεισαν. Για έξι μέρες. Και μετά την ξανάνοιξαν. Με τις ρετσινιές δεν βγαίνει άκρη.
     Το ωραίο είναι ότι ανάμεσα στα άλλα η ουκρανική κυβέρνηση με κατηγορεί δια της εν λόγω λίστας για… αντισημιτισμό! Να σε κατηγορούν για αντισημιτισμό οι φασίστες είναι μια πρόοδος της ομογενοποιημένης σκέψης. Έως τώρα για αυτό το άθλημα του αντισημιτισμού με έχουν κατηγορήσει πράκτορες της Μοσάντ, κοινοί συκοφάντες, εθνομηδενιστές κι ένα είδος ιοβόλων σκωλήκων που κυκλοφορεί στον Τύπο, δολοφονώντας χαρακτήρες για να ακυρώνει απόψεις.
     Έτσι η αφεντιά μου φιγουράρει και σε μια δεύτερη φασιστική λίστα προγραφών, αυτήν της ADL (μια λίγκα στη Ν. Υόρκη συμφερόντων Ισραήλ), όπου έχουν προγραφεί (επί ποινή συλλήψεως, στα κράτη που τους παίρνει) χιλιάδες αντιφασίστες για αντισημιτισμό, ανάμεσά τους και επιφανείς Εβραίοι της Διασποράς, και του Ισραήλ.
     Τον ίδιο συκοφαντικό δρόμο (όχι με λίστες, αλλά με ανακοινώσεις) έχουν ακολουθήσει και Έλληνες Εβραίοι συμπατριώτες μας, βάζοντας την ταπεινότητά μου στον ίδιο παρονομαστή με τους φασίστες και τους ακροδεξιούς. Δεν ξέρω αν το έκαναν «για τον φόβο των Ιουδαίων», ξέρω όμως ότι η αφεντιά μου είναι όσα γράφει και σκιτσάρει. Και τα γραφτά μου για το Ολοκαύτωμα και την ιστορία των Εβραίων βοούν εναντίον του φασισμού και των εγκλημάτων του ναζισμού. Όπως βοούν το ίδιο και εναντίον των φασιστικών μεθόδων του Ισραήλ κατά των Παλαιστινίων. Διότι αυτό είναι το επίδικο της υπόθεσης: η ακύρωση της κριτικής και της πολεμικής στον ισραηλινό ιμπεριαλισμό με τη ρετσινιά του αντισημιτισμού.
     Έως τώρα μας έλεγαν αντισημίτες οι σιωνιστές, τώρα μας λένε αντισημίτες και οι φασίστες. Οξύμωρο αλλά όχι παράξενο. Ο τέντζερης του Τελ Αβίβ βρήκε το καπάκι του στο Κίεβο.
     Έως τώρα ήμουν και είμαι της άποψης (πλην της εξαίρεσης που θα σας παραθέσω παρακάτω) ότι όποιος ασκεί δημόσιο λόγο έχει την πέννα τους για να υπερασπίζεται τον εαυτό του, χωρίς να χρειάζεται η καταφυγή του στον φυσικό του δικαστή.
     Λέγε- λέγε-λέγε όμως η προπαγάνδα μεταφέρει το βάρος της αποδείξεως της αθωότητάς του, στον διωκόμενο. Επειδή λοιπόν το πράγμα έχει παραβρωμίσει, στο εξής όποιο κουνάβι ή σκώληξ ή άνθρωπος με κατηγορήσει για αντισημιτισμό θα αντιμετωπίσει το βάρος της αποδείξεως. Ενώπιον της Δικαιοσύνης. Με μήνυση και αγωγή, ώστε τα χρήματα να πάνε υπέρ του αγώνα των Παλαιστινίων.
     Για τη θρησκεία των Εβραίων έχω όποια γνώμη θέλω (δια της αποδείξεώς της) όπως για τη θρησκεία των Χριστιανών ή των Μουσουλμάνων. Το ίδιο για την πολιτική ή την τέχνη. Από την άλλη ο καθένας μπορεί να νομίζει πως είμαι ό,τι θέλει – ακόμη και χωρίς αποδείξεις. Εθνικιστής, Σουαχίλι ή χταπόδι. Μπορεί ο καθένας να νομίζει ό,τι θέλει. Για τον χαρακτηρισμό μου όμως ως αντισημίτη θα χρειασθεί να αντιμετωπίσει τον φυσικό μου δικαστή. Περιμένω…
     ΥΓ.: Να θέσει κανείς θέμα στην τρέχουσα ελληνική κυβέρνηση για την προστασία Ελλήνων πολιτών από προγραφές εκ μέρους άλλων κυβερνήσεων, θα ήταν αστείο.
Αντιθέτως, όταν επικηρύχτηκε η αφεντιά μου επί αντισημιτισμώ από την ADL, ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, υπουργός των Εξωτερικών τότε, αντέδρασε προς τιμήν του σε ανάλογη της ADLανακοίνωση του Στέιτ Ντηπάρτμεντ, δηλώνοντας επισήμως ότι «στην Ελλάδα έχουμε Ελευθερία του Τύπου». Όλα αυτά είχαν τότε δημοσιευθεί.
Ποια η αντίδραση της ADL, δηλαδή του Ισραήλ μέσω ΗΠΑ; Προέγραψε για αντισημίτη ακόμα και τον (άγιο) ΚΥΡ
     ΥΓ.2: Περί όλων αυτών η ΕΣΗΕΑ, Κέρβερος. Αλλά καθεύδων.
*Πηγή: topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου