Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2018

ΚΟΨΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για αγ φωκας παρος
Για να τελειώνουμε με τις σαχλαμάρες.
Κι επειδή με το θέμα καταπιάστηκα ουκ ολίγες φορές.
Την προσπάθεια αναστήλωσης/αξιοποίησης του φάρου στον Αγ. Φωκά την ξεκίνησε το Λ.Ταμείο την περίοδο* κατά την οποία επικεφαλής του ήταν ο Στρατής Παυλάκης.
Άλλωστε από τότε είχε δοθεί το πρώτο πράσινο φως.
Μεσολάβησε μια μακρά περίοδος αμεριμνησίας και φτάσαμε στο 2018, οπόταν με παρέμβαση του Συλλόγου φίλων παραδοσιακού οικισμού Παροικίας "λύθηκαν τα μάγια" και η ιστορία προχώρησε. 
Όλα τα υπόλοιπα που λέγονται και γράφονται από πονηρούς "αναθεωρητές" της πρόσφατης ιστορίας του τόπου, είναι για τον π@..σο  για να χρησιμοποιήσω την ορολογία των πιτσιρικάδων.




*Τότε ήταν που με εισήγησή μου αποφασίστηκε από τα δ.σ. του "Αρχίλοχου"  και του Ν.Ο.Π. να προβούν στη διοργάνωση από κοινού εκδηλώσεων με αθλητικό (ο ΝΟΠ) και συνεδριακό (ο Αρχίλοχος) περιεχόμενο, με αναφορά στη ναυτική ιστορία της Πάρου και στόχο τη διάσωση του φάρου του Αγ. Φωκά, η οποία δυστυχώς ουδέποτε υλοποιήθηκε. Το γιατί είναι μια άλλη ιστορία...

8 σχόλια:

  1. Ωχ πάλι τα ίδια, πάλι εσύ πρώτος καταπιάστηκες, πάλι εσύ με εισήγηση δική σου κλπ κλπ.
    Πόσα ακόμη που πρώτος εσύ ανέδειξες θα μας πεις: Δεν βαρέθηκες πια να αυτολιβανίζεσαι: Υπάρχουν και όρια στη σοβαρότητα που όταν τα ξεπερνάς, μπαίνεις στο χώρο της γελοιότητας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα όρια της σοβαρότητας τα έχεις προ πολλού ξεπεράσει εσύ κι έχεις μπει στην επικράτεια της γελοιότητας.
    1)διότι στο παρόν κείμενο δεν ισχυρίστηκα ότι ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ εισηγήθηκα κλπκλπκλπ κάτι, αλλά κάποιος άλλος.
    2)Το να παραθέτεις τα γεγονότα, δηλαδή την ιστορία ενός τόπου, στην οποία ΘΕΣ ΔΕ ΘΕΣ έπαιξα κάποιο ρόλο τον οποίο κάποιοι του δικού σου φυράματος είτε αποσιώπησαν είτε διαστρέβλωσαν, δεν συνιστά αυτολιβάνισμα.
    3)Η εμπάθειά σου προς το πρόσωπό μου είναι αυτή που δεν σε αφήνει να δεις την αλήθεια και να κρίνεις αμερόληπτα.
    Γι αυτό κιόλας είσαι ο ορισμός του γελοίου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑΙ ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΑΠΙΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΤΟΑΛΛΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ? ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ;ΜΑΛΛΟΝ ΒΑΛΤΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ;ΕΛΑ ΑΖΟΡ ΠΙΑΣΕ ΤΟ ΚΟΚΑΛΟ ΣΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι φανερό! Έπαιξες, έπαιξες και παίζεις ακόμη, αν και έχεις μεγαλώσει αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν το βάζεις κάτω εμπαθές πλάσμα εεε;
    Θες να έχεις τον τελευταίο λόγο κομπλεξικό τρολάκι;
    Μάλλον σε πρόλαβε ο φίλος 2:26 και σε στόλισε όπως σου αρμόζει. Εγώ περιττεύω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περιττεύεις ούτως ή άλλως, όπως και ο αγράμματος που επικαλείσαι για υποβοήθηση, αν δεν είσαι ο ίδιος καμουφλαρισμένος σε UFO.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοίτα την τύφλα σου και άσε την αγραμματοσύνη των άλλων ιντερνετικό περίττωμα. Όσο για τα περί καμουφλαρίσματος έκανες λάθος στη διεύθυνση. Αυτά είναι κόλπα εκείνων που εξυπηρετείς αν δεν είσαι ένας από αυτούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα σχόλιά σας αγαπητοί 12:14μμ/11.12 και 10:43μμ/10.12 αν και πολύ υποστηρικτικά ξέφυγαν πολύ και δεν τα δημοσιεύω.Δεν γουστάρω να παίζω ες αεί το παιχνίδι ανταλλαγής ύβρεων με ανώνυμους τυφλοπόντικες. Αν έχετε κάτι να πείτε επί της ουσίας παρακαλώ. Το βήμα ελεύθερο. Όπως πάντα άλλωστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή