Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ

*Η αληθινή ταυτότητα των κάθε λογής "ανθρωπιστικών"  οργανώσεων αποκαλύπτεται πάντοτε σε λανθάνοντα χρόνο. Μακρυά από την έντονη δημοσιότητα και τα συγκινητικά ρεπορτάζ των συστημικών ΜΜΕ.Έτσι λίγοι θα πληροφορηθούν σχετικά, πατήστε εδώ: Στάση εργασίας κατά απολύσεων στους “Γιατρούς Χωρίς Σύνορα”Γιατί είπαμε δεν είπαμε; Μια από τις ιερές αγελάδες της εποχής μας για τη δικαιωματική αριστερά και ουχί μόνον, είναι και ο "εθελοντικός ανθρωπισμός".


*Κατεβαίνει ή δεν κατεβαίνει, κατεβαίνει ή δεν κατεβαίνει, ο εκλεκτός του τέως και του πρώην;Πήξαμε στο μυστήριο παίδες και όπως πάει η δουλειά, η υπόθεση εξελίσσεται σε αστυνομικό θρίλερ.Αν με ρωτούσατε σχετικά με τις λογοτεχνικές προτιμήσεις των ανωτέρω, η απάντηση θα ήταν άμεση.Ευκολάκι: Αγκάθα Κρίστι!! 

 

*Το κίνημα οικολογίας που αναπτύσσεται εσχάτως στην Αλυκή σχολίασε μέσω mail φίλος Αλυκιώτης, νυν κάτοικος "αλλοδαπής", με αφορμή το ψήφισμα που διακινήθηκε τον περασμένο μήνα. Όπως ο ίδιος γραπτώς μου εκμυστηρεύτηκε, εκτιμά πως η όλη διαδικασία με το ένα μάτι κοιτά στο περιβάλλον και με το άλλο στις εκλογές...Μακάρι να διαψευσθεί!

 

*Α!Κόντευα πάλι να το ξεχάσω. Επειδή προηγουμένως αναφέρθηκα στην ιέρεια του αστυνομικού μυθιστορήματος, δανείζομαι τον τίτλο ενός από τα πιο πολυδιαβασμένα έργα της, το "επικίνδυνα πάθη" (ελ.μτφ) και το αφιερώνω σε όλους και όλες που εμφορούνται από αυτά και προσπαθούν κατά περιόδους να τα εκτονώσουν με ύβρεις στον Αριστοφάνη.

 


 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου