Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2011

Αγαπητοί φίλοι αναγνώστες, σχολιαστές, λαμόγια, ιντριγκαδόροι και άλλες δημοκρατικές δυνάμεις, σας καλωσορίζουμε στον  ΠΑΡΙΑΝΟ ΚΑΖΑΜΙΑ του σωτηρίου Μνημονιακού έτους 2011.
Αν και δεν απαιτείται συνταγή ιατρού, για να κάνετε ασφαλή και κυρίως αποτελεσματική χρήση του σκευάσματος αυτού, διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που βρίσκονται στο τέλος!

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ
Πρώτη συνεδρίαση της νέας δημοτικής αρχής Πάρου με απόντα όλα τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου από την πλευρά της μείζονος μειοψηφίας.
Η κ. Πρωτολάτη, με ηλεκτρονικό μήνυμα που εστάλη σε όλα τα μέσα ενημέρωσης, γνωστοποιεί πως αρχίζει ένοπλο αγώνα για την ανατροπή της αιμοσταγούς δικτατορίας Βλαχογιάννη.
Ο Κώστας Ροκονίδας δηλώνει πως δεν πρόκειται να συνεργαστεί με κανέναν, μέχρι να πραγματοποιηθεί η προλεταριακή επανάσταση και να εγκαθιδρυθεί λαϊκή δημοτική δημοκρατία.
Ο Μανώλης Γλέζος σε έγγραφη ανακοίνωση που διενεμήθη σε όλο το νησί, ζητά να καταργηθεί το δημοτικό συμβούλιο και να συγκαλούνται κάθε εβδομάδα λαϊκές συνελεύσεις.
Στην συνεδρίαση αυτή ανακοινώνεται το νέο μέτρο της εκ περιτροπής-μηνιαίας αντιδημαρχίας όλων των συμβούλων σε μια προσπάθεια να κρατηθούν ευαίσθητες ισορροπίες στην πλειοψηφούσα παράταξη.

Η εφημερίδα "τα Νέα της Πάρου" αναστέλλει την εκδοσή της  και στη θέση της εκδίδεται  περιοδικό, με τίτλο  "Παριανές δημοτικές ιστορίες για αγρίους".

Αρχίζει εκ νέου ο διάλογος για την συνεργασία όλων των ποδοσφαιρικών σωματείων της Πάρου, με στόχο την ίδρυση ενιαίας ομάδας.
 Οι πρώτες δυσκολίες εμφανίζονται όταν η συζήτηση φτάνει στο επίμαχο ζήτημα της ονομασίας της νέας ομάδας, αφού κάθε μια αξιώνει να υπάρχει κι ένα συνθετικό στοιχείο που να παραπέμπει σ' εκείνη.

 Ανήμερα των τριών ιεραρχών, ο"φιλελεύθερος" ανακοινώνει πως ξεπέρασε τις 252.467 επισκέψεις!

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ
Η κ. Πρωτολάτη μετά από αιφνιδιαστική νυκτερινή επιχείρηση, καταλαμβάνει την περιοχή των Θαψανών  και σε συνέντευξή που παραχωρεί στο Αλ-τζαζίρα ανακοινώνει την συγκρότηση 9μελούς "δημοτικού συμβουλίου του βουνού" στο οποίο συμμετέχουν υποχρεωτικά οι 7 σύμβουλοι και οι 2 (βρείτε τους) όποτε γουστάρουν.

Το Κέντρο Υγείας Πάρου αναβαθμίζεται λειτουργικά και προχωρά στην προκήρυξη 1 θέσης παθολόγου, 16 θέσεων οδοντιάτρων, 14 θέσεων κτηνιάτρων, 128 θέσεων οδηγών ασθενοφόρων, 64 θέσεων βοηθών οδηγών ασθενοφόρων, 32 θέσεων βοηθών των βοηθών οδηγών ασθενοφόρων, 67 θέσεων καθαριστριών, 1 θέσης παπά και 2 θέσεων νεκροθαπτών.
Τα πρώτα καραβάνια τουριστών άρχισαν δειλά δειλά να εμφανίζονται στο νησί και μαζί τα χαμόγελα αισιοδοξίας στους τουριστικούς επαγγελματίες, οι οποίοι προχώρησαν σε μαζικές παραγγελίες χρυσών και ασημένιων κουταλομαχαιροπήρουνων.

Ο "φιλελεύθερος" ανακοινώνει το νέο ατομικό του ρεκόρ ημερήσιας επισκεψιμότητας: 456.732,5 επισκέπτες  του αγίου π....  ανήμερα!
Αναλαμβάνει καθήκοντα αρχισυντάκτη στο περιοδικό "Παριανές δημοτικές ιστορίες για αγρίους", ο γνωστός κι επιτυχημένος συγγραφέας Μ.Ν. Φώσ-κωλος!

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις αποκτούν ξεχωριστό χρώμα, λόγω της συμμετοχής εκατοντάδων ατόμων, που έχουν "μεταμφιεστεί" σε ενεργούς πολίτες της Πάρου.

ΜΑΡΤΙΟΣ
Η διαβούλευση για την νέα ποδοσφαιρική ομάδα συνεχίζεται και το νέο δεδομένο είναι η προτεινόμενη ονομασία, στην οποία φαίνεται να καταλήγουν μετά από σκληρές αντιπαραθέσεις οι συμμετέχοντες.
Χαρακτηριστικό γνώρισμα του ονόματος της ομάδας, είναι η ευκολία απομνημόνευσης του :
"Νηρέας-Αθλητικός Μορφωτικός Ποδοσφαιρικός Μαρπησαϊκός Όμιλος Αστέρα Πάρου".
Ως σύμβολο της νέας ομάδας προκρίνεται το τρενάκι.

Με νέα του ανακοίνωση το Κ.Υ.Πάρου, ζητά συμπληρωματικά την πλήρωση 4 θέσεων γεωπόνων και 11 θέσεων κηπουρών.

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως, τα οποία ενισχύουν τους ισχυρισμούς της κ. Πρωτολάτη περί νοθείας στις δημοτικές εκλογές.
 Συγκεκριμένα κι όπως εμφανίζεται ξεκάθαρα σε βίντεο που δημοσιοποίησε ο συνήγορός της κ.Λάβδας, δικαστικός αντιπρόσωπος σε εκλογικό τμήμα των χωριών, έπαθε ακατάσχετη διάρροια μετά την πρώτη καταμέτρηση  των ψηφοδελτίων που έφεραν ως προηγούμενο τον κ. Βλαχογιάννη.
Το γεγονός αποδίδεται-πάντα κατά τους ισχυρισμούς του Πάρος-ΑΞΙΑ-σε έκρηξη χαράς του εν λόγω δικαστικού, που πιστοποιεί περίτρανα και την μεροληπτική του στάση σε βάρος της κ. Πρωτολάτη.

Στο λιμάνι της Παροικίας καταπλέουν τα πρώτα κρουαζιερόπλοια.
Την αρχή έκανε το "Κουήν Μαίρη" αποβιβάζοντας 2.830 επισκέπτες και 1.540 μέλη του πληρώματος, που κατέκλυσαν τα παριανά μαγαζιά και τις ταβέρνες.

Το αντάρτικο ωστόσο συνεχίζεται εντατικά και οι ένοπλες δυνάμεις του Πάρος ΑΞΙΑ καταλαμβάνουν το ένα μετά το άλλο, τα χωριά της Πάρου.
Ο "φιλελεύθερος" ανακοινώνει νέο ρεκόρ με 1.453.876 επισκέψεις την ημέρα!

ΑΠΡΙΛΙΟΣ
Ξημερώματα της πρώτης του μήνα, εισέρχεται θριαμβευτικά επικεφαλής των ΑΞΙΩΝ αντάρτικων δυνάμεων στην Παροικία, χωρίς να συναντήσει καμία αντίσταση η καπετάνισσα Γρηγορία και ορκίζεται νέα δήμαρχος Πάρου.
Συγχαρητήρια τηλεγραφήματα απέστειλαν ο Φιντέλ Κάστρο, ο Κιμ ιλ Σουνγκ, οι Ζαπατίστας και οι Ταμίλ της Σρι-Λάνκα.
Συλλαμβάνονται και καταδικάζονται σε ισόβια κάθειρξη για εσχάτη κομματική προδοσία οι Λ. Κοντός και Μ. Κωβαίος.
Διαφεύγει της συλλήψεως ο Π. Κουτσουράκης, τον οποίο φέρεται να συνέδραμε οικογένεια διερχόμενων αθίγγανων.

Εν όσο βρίσκονταν σε εξέλιξη οι στρατιωτικές επιχειρήσεις, ο τουρισμός συνέχιζε ακάθεκτος την ανοδική του πορεία.
Χιλιάδες τουρίστες συνωστίζονται στα σημεία εισόδου του νησιού, αναζητώντας απεγνωσμένα το μαγικό χαρτάκι εισόδου στο νησί, μέτρο που κρίθηκε απαραίτητο και επιβλήθηκε για την ευταξία και την ομαλότητα στη διακίνηση των επισκεπτών.

Αυστηρά μέτρα λαμβάνει η πολιτεία για τους καταπατητές δημοσίων εκτάσεων, όπως και για τους καταστροφείς του περιβάλλοντος. Στο εξής δεν θα τους επιτρέπεται να υποβάλλουν καν φορολογική δήλωση.
Κλείνει προσωρινά η δημοτική βιβλιοθήκη, εξαιτίας καταγγελιών περί διαφθοράς των νέων με αναγνώσματα συγγραφέων όπως οι Μαρξ, Μπακούνιν, Φρόυντ, Μαρκούζε, Ράιχ, Σαρτρ, Κορδάτος, Καστοριάδης,Πουλαντζάς, κλπ.

Εξαγγέλλεται η κατασκευή του Νοσοκομείου, του νέου αεροδρομίου, του πολιτιστικού κέντρου, του κλειστού γυμναστηρίου, του ανοικτού γυμναστηρίου, του ημίκλειστου κολυμβητηρίου, του περίκλειστου ποδηλατοδρομίου, οκτώ νέων σχολικών μονάδων, τριών επιβατηγών και δυο εμπορικών λιμανιών, τα οποία εντάσσονται στο πιλοτικό ευρωπαϊκό πρόγραμμα "μην φάτε θα έχουμε γλαρόσουπα 2011-2016".

Βρέθηκε επιτέλους μετά από έρευνες πολλών μηνών και με την συνδρομή της κ. Νικολούλη, η δημοσιογραφική ταυτότητα (της ΕΣΗΕΑ φυσικά) του κ.Μπελέγρη, ξεχασμένη σε τραπεζάκι του γνωστού μπαρ "Ναυάγιο".

ΜΑΙΟΣ
Η κατάσταση με τις ατέλειωτες ορδές των τουριστών εισβολέων στο νησί,είναι τόσο αφόρητη που  θορύβησε το Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε., το οποίο σε έκτακτη συνεδρίασή του αποφάσισε την αποστολή ειρηνευτικής δύναμης στη Πάρο, προκειμένου να επιβληθεί η τάξη και ν' αποφευχθούν βιαιότητες.


Επιστρατεύεται να λύσει τον γόρδιο δεσμό η γνωστή κυρία  Μιραράκη, η οποία σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσει τους πάντες, προτείνει ως λύση το μαυροκιτρινοπρασινοπορτοκαλομπορντοροδοκόκινο με λίγα πουά και τρεις ρίγες στη πλάτη!

Το λιμεναρχείο Πάρου σε οδηγία που εξέδωσε προς τους λουομένους, τους εφιστά την προσοχή ν' αποφεύγουν να κολυμπούν σε περιοχές που συχνάζουν κέφαλοι, σάλπες, σαργοί, κακαρέλοι και γούγενες, για να μη διαταράσσεται η σεξουαλική τους δραστηριότητα και οδηγούνται τα είδη αυτά σε υπογεννητικότητα, με κίνδυνο την εξαφάνισή τους.

Η δημοτική βιβλιοθήκη ξεκινά δυναμικά την επαναλειτουργία της απαλλαγμένη από την κατάρα του παρελθόντος, προσφέροντας στους βιβλιόφιλους συγκλονιστικούς τίτλους, όπως την βιογραφία της Άντζελας Δημητρίου, το σαβουάρβιβρ του Ζαμπούνη, και άλλα διαμάντια της νεοελληνικής πνευματικής δημιουργίας.

ΙΟΥΝΙΟΣ
Με απόφασή της η Α.Τ.Ε. απαιτεί από την Ε.Α.Σ. να της παραχωρήσει εκτός από την δική της ακίνητη περιουσία και τα κτήματα των συνεταιρισμένων αγροτών.

Η Πάρος ανακηρύσσεται ως το νησί-απόλυτος τουριστικός προορισμός από την παγκόσμια ομοσπονδία ομοφυλοφίλων.
Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ομοσπονδίας κυρία Αδέλφος φον Γκευκούλεν, τόνισε: "με τόση πουστιά που σέρνεται στη πολιτική ζωή της Πάρου, εμείς αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας"!
Ανακοινώνεται η επανέναρξη πτήσεων του υγειονομικού αεροπλάνου, ταυτόχρονα αναζητείται τρίτος πιλότος.
Αίτηση πρόσληψης  υποβάλλει πρώτος στο Βελέντζειο ίδρυμα ο κ. Ισηγώνης.

Συνεδρίαση πραγματοποιείται στα γραφεία της τοπικής της Ν.Δ. με αποκλειστικό θέμα την ανασύσταση της κομματικής οργάνωσης.
Τα μέλη υποχρεώνονται ν' αφήσουν στην είσοδο τον βαρύ οπλισμό και να φέρουν μόνο στιλέτα, φαλτσέτες και καμιά σιδερογροθιά το πολύ!
Η συνεδρίαση ολοκληρώνεται σε τρεις μέρες και τρεις νύχτες και το πρωί της τέταρτης μέρας ανακοινώνονται τα αποτελέσματα:
32 νεκροί, 76 βαρειά και 123 ελαφρά τραυματισμένοι. "Ενωμένοι όσο ποτέ προχωράμε μπροστά" δήλωσε ο νέος πρόεδρος της τοπικής κ. Κωνσταντέτος Χαραλαμπίτης και μετά υπέκυψε στα τραύματά του.

ΙΟΥΛΙΟΣ
Δύο νέα μεγάλα έργα εντάσσονται στο ευρωπαϊκό επιχειρησιακό πρόγραμμα "Μην φάτε θα έχουμε γλαρόσουπα 2011-2016": Η καλωδιωτή γέφυρα Πάρου-Αντιπάρου, και η υποθαλάσσια σήραγγα Πάρου-Νάξου.

Το Κ.Υ. Πάρου συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, προκηρύσσει εκ νέου 54 θέσεις οδηγών, 85 φυλάκων, 14 μαγείρων, 26 σερβιτόρων και 1 αποθηκάριου.
Η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ γνωστοποιεί στα μέλη της, πως η λειτουργία της προσωρινά και μέχρι νεωτέρας, θα φιλοξενείται στην παραλία της Χρυσής Ακτής.
Υποχρεούνται τα μέλη, μαζί με την κομματική ταυτότητα, να φέρουν καπέλο, ψάθα, μπρατσάκια, ρακέτες και αντηλιακό γαλάκτωμα (με σήμα τον πράσινο ήλιο) με δείκτη προστασίας το 42%!

Έκρηξη βόμβας συνταράσσει τα γραφεία του δήμου στις 17 του μήνα.
Σε προκήρυξη που στάλθηκε στα γραφεία της εφημερίδας "Τα Καλά Νέα της Γρηγορίας", την ευθύνη της βομβιστικής ενέργειας ανέλαβε η οργάνωση "17 Ιούλη-Επαναστατικά Κουκούτσια", επικεφαλής της οποίας φέρεται ο καθαιρεθείς κ. Βλαχογιάννης.

Σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο νησί, οι οποίες θορυβούν τους επιστήμονες και υποχρεώνουν το Αστεροσκοπείο Αθηνών να στείλει κλιμάκιο ειδικών για την διερεύνηση του φαινομένου.
Τελικά με ανακούφιση ανακοινώνεται από τους σεισμολόγους, πως η έντονη δραστηριότητα που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα κι έχει προσάψει στην Πάρο το προσωνύμιο "ΚΟΥΝΗΜΕΝΟ ΝΗΣΙ", οφείλεται στην παρουσία του Ηλία Ψινάκη και της παρέας του.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ
Σε έκτακτη ανακοίνωση του δήμου αναφέρεται πως μετά το πέρας της λιτανείας της εικόνας της Παναγίας, θα πραγματοποιηθεί και πολιτική λιτανεία με την περιφορά της εικόνας της δημάρχου.

Έντονες βροχοπτώσεις σημειώνονται καθ' όλο τον μήνα, γεγονός που συμβάλει σημαντικά στην ενίσχυση του υδροφορέα και επιτρέπει στην δήμαρχο να εκδώσει δελτίο τύπου, όπου αναφέρονται οι πρωτοβουλίες της για την θετική αυτή εξέλιξη.

Δημοσιεύονται οι φωτογραφίες των μελών της τρομοκρατικής οργάνωσης "17 Ιούλη-Επαναστατικά Κουκούτσια", ταυτόχρονα ανακοινώνονται και τα ποσά που θα εισπράξουν όσοι βοηθήσουν τις αρχές στον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Εγκαινιάζεται κατάστημα γνωστής αλυσίδας σούπερ-μάρκετ σε χώρο 108.450 τ.μ.
Κεντρικό σύνθημα διαφημιστικής καμπάνιας της εταιρείας είναι: "ήρθαμε να σας τα πάρουμε και να φύγουμε".

Συνεχίζεται η αναβάθμιση του περιβάλλοντος με την κοπή 657 κέδρων στην περιοχή της Σάντα-Μαρίας.
Μετά από τις έντονες διαμαρτυρίες πολιτών και φορέων, η δασική υπηρεσία απάντησε πως σύντομα θα γίνει πρόσληψη 10 νέων τυφλών δασοφυλάκων οι οποίοι θ' αναλάβουν την προστασία της περιοχής.

Συγκλονιστική επιτυχία για την Πάρο, η βράβευση του "φιλελεύθερου" ως το πλέον δημοφιλές μπλογκ της περιφέρειας νοτίου Αιγαίου.
Σε μια σεμνή τελετή που μεταδόθηκε ζωντανά από τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, ο περιφερειάρχης επέδωσε το βραβείο  "Χρυσός Πινόκιο" καθώς και το χρηματικό ποσό των 150.000 ευρώ που το συνοδεύει (σε κέρματα των 10 και 20 λεπτών), στον διαχειριστή του, σαν έμπρακτη αναγνώριση των προσπαθειών να υπηρετηθεί η αλήθεια και η αμεροληψία στην δημοσιογραφία.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ
Ξεκινά η σχολική χρονιά μέσα σε κλίμα ευφορίας, αφού παραδόθηκαν προς χρήση όχι 8 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, αλλά 20 νέες σχολικές μονάδες κατανεμημένες αναλογικά σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα.
Παραφωνία στο όλο σκηνικό ο ελλιπής εξοπλισμός του κέντρου χαλάρωσης και αποτοξίνωσης στο γυμναστήριο του Γενικού Λυκείου Λευκών, ο οποίος αναμένεται να συμπληρωθεί μέχρι τον Δεκέμβριο.

Συλλαμβάνονται τα πρώτα μέλη της οργάνωσης "17 Ιούλη-Επαναστατικά Κουκούτσια" τη στιγμή που ετοίμαζαν νέο τρομοκρατικό χτύπημα με βόμβες-στριγκάκια.
Ως επικεφαλής της επιχειρησιακής ομάδας φέρεται ο διαβόητος σεξο-βομβιστής "Αριστοφάνης" στον οποίο αποδίδονται όλες σχεδόν οι βομβιστικές επιθέσεις των τελευταίων εβδομάδων.

Η δημοτική βιβλιοθήκη, σε μια προσπάθεια να φέρει σ' επαφή τη νεολαία με την έβδομη τέχνη, διοργανώνει προβολή της τελευταίας ταινίας της κ.Τζούλιας Αλεξανδράτου.
Στο περιθώριο της κινηματογραφικής προβολής διεξάγεται  συζήτηση με συντονιστή τον καθηγητή κ. Ασκητή και θέμα "Κινηματογράφος και προσωπικές στιγμές".
 Χορηγός της εκδήλωσης η σαμπάνια "Καϊρ-Ρόδος".

Πρόταση γνωστού πολιτικού μηχανικού, για αποψίλωση του αλσυλλίου της Εκατονταπυλιανής και μετατροπή του σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων, εξετάζεται σοβαρά από το επαναστατικό δημοτικό συμβούλιο.



ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ
Πρώτη επέτειος  ίδρυσης της παράταξης "Η.ΚΑ.ΒΛΑ.Μ.Ε." και σε μήνυμα της δημάρχου, τονίζεται η σημασία της δημιουργίας αυτού του πολιτικού φορέα για την πρόοδο της Πάρου και την απαλλαγή  της από το κακό χθες.

Ανακοινώνεται η δημιουργία γραφείου τύπου στο δήμο.
 Φημολογείται πως προϊστάμενος της νέας αυτής υπηρεσίας, θα τοποθετηθεί η γνωστή ρεπόρτερ-δημοσιογράφος-τηλεστάρ Πετρούλα, λόγω των πληθωρικών πνευματικών προσόντων  και του υψηλού επιπέδου πολιτικής ανάλυσης που την χαρακτηρίζει.
Οι βροχοπτώσεις συνεχίζονται ακατάπαυστα γεμίζοντας μέχρι τα μπούνια τους ταμιευτήρες της ΔΕΥΑΠ.
Ανακοινώνεται η δωρεάν διάθεση  νερού στους δημότες, ανεξάρτητα από τις ποσότητες που καταναλώνουν.

Η τελετή  παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου πραγματοποιείται μέσα σε άσχημες καιρικές συνθήκες, αφού ο τυφώνας "Κατρίνα" παρεκκλίνοντας της πορείας του, πέρασε από τις Κυκλάδες  κατευθυνόμενος στον Ινδικό Ωκεανό.
Μετά τις έντονες διαμαρτυρίες μαθητών και γονέων,οι οποίοι υποχρεώθηκαν να παραστούν και να συμμετάσχουν σε συνθήκες τροπικής καταιγίδας, η δήμαρχος κατήγγειλε ως υπαίτιο τον Χ. Βλαχογιάννη  και διοργάνωσε δημόσια τελετή "εξορκισμού των  πνευμάτων του κακού χθες", με την συμμετοχή τριών Αϊτηνών ιερέων βουντού και της Λ. Πατέρα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ
Διεθνές συνέδριο διοργανώνεται στην αίθουσα του "Αρχιλόχου"με θέμα "Πάρια Τούβλα".
Προσκεκλημένοι είναι κορυφαίοι επιστήμονες, καθώς και πολιτικές προσωπικότητες απ' όλο τον κόσμο.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η χορωδία του συλλόγου ερμηνεύει για 11.126η φορά το "Άξιον Εστί", υπό τη διεύθυνση του Ν.Σαρρή.

Σε μια συγκινητική τελετή, παρουσιάζεται το σχέδιο αξιοποίησης του Αγροκηπίου της Παροικίας, το οποίο μεταξύ άλλων προβλέπει την απομάκρυνση του επικίνδυνου για τη δημόσια υγεία πρασίνου και την κατασκευή 4 γηπέδων τένις, 2 γηπέδων γκολφ και 1 πίστας μότο-κρος.
Συλλαμβάνονται 12.346 άτομα που φέρονται ως ύποπτοι παράνομης μεταδημότευσης τα τελευταία 40 χρόνια και παραπέμπονται (εξαιρουμένων 5) σε λαϊκό δικαστήριο για συμμετοχή στην αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος των δημοτικών εκλογών του 2010.
Οι 5 που απελευθερώθηκαν, αποδείχθηκε πως ήταν οι γνωστοί Πακιστανοί, που παρευρέθησαν σε όλες τις προεκλογικές συγκεντρώσεις.

Πραγματοποιείται η πρώτη αεροδιακομιδή διασωληνωμένου ασθενούς από την Πάρο στο "New York Presbyterian Hospital" των HΠΑ, με κυβερνήτη  τον κ.Ε. Ισηγώνη και συγκυβερνήτη τον κ.Σ. Καλακώνα.
 Ο ασθενής, που σημειωτέον έπασχε από βαρεία πλατυποδία και κινδύνευε άμεσα η ζωή του, αφού ανάρρωσε, με επιστολή που έστειλε στην εφημερίδα "Τα καλά Νέα της Γρηγορίας", ευχαρίστησε θερμά τους πιλότους και το δήμο Πάρου για την σωτήρια παρέμβασή τους.

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα ΜΜΕ η εκπρόσωπος τύπου του δήμου, αναφέρθηκε διεξοδικά στις επιπτώσεις που έχει η "ΕΠΙΜΉΚΥΝΣΗ", σε όλες τις πτυχές της κοινωνικοοικονομικοσεξουαλικής δραστηριότητας, τόσο σε τοπικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ
Παρ' ολίγον τραγικό ναυτικό ατύχημα στην είσοδο του κόλπου της Παροικίας, όταν τρία κρουαζιερόπλοια στην προσπάθειά τους να εισέλθουν ταυτόχρονα , προσέκρουσαν το ένα πάνω στο άλλο, με αποτέλεσμα να προκληθεί προς στιγμήν πανικός στους χιλιάδες επιβάτες.
Ευτυχώς αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και οι σοκαρισμένοι επισκέπτες επιβιβάστηκαν ασφαλώς στα 8 παραπλέοντα κρουαζιερόπλοια και συνέχισαν ανέμελα τις διακοπές τους.

Από το λιμεναρχείο Πάρου γνωστοποιείται πως οι επαγγελματίες ψαράδες εφεξής θα καταργήσουν  δίχτυα, παραγάδια κ.α. αλιευτικά εργαλεία και θα χρησιμοποιούν μόνο κιούρτο, καθετή και απόχη. Κατ' εξαίρεση επιτρέπεται η χρήση τσαπαρί και συρτής, κατά τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο.
Λόγω κορεσμού του ΧΥΤΑ Πάρου-Αντιπάρου, αποφασίστηκε τα απορρίμματα να μεταφέρονται στον ΧΥΤΑ Αντιπάρου-Πάρου, που κατασκευάστηκε πρόσφατα στην περιοχή Αη Γιώργης νότια της Αντιπάρου.

Παραδίδεται ολοκληρωμένο το SPA του Γενικού Λυκείου Λευκών, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους μαθητές.
Στα εγκαίνια γίνεται επίδειξη χαλαρωτικού μασάζ από Ρωσίδες και Ταϋλανδέζες καθηγήτριες.

Εγκαινιάζεται το νοσοκομείο Πάρου, που κατασκευάστηκε τελικά στη θέση "Δευτέρα Παρουσία" της Παροικίας και διαθέτει εγκεφαλομεταμοσχευτικό και καρδιομεταμοσχευτικό τμήμα, ανάμεσα στα άλλα σύγχρονα και άρτια οργανωμένα χειρουργεία του.
Αξιοσημείωτη είναι η  προσέλευση πολιτών, ειδικότερα δε τοπικών πολιτικών, προκειμένου να πάρουν σειρά προτεραιότητας, για εισαγωγή στο εγκεφαλομεταμοσχευτικό τμήμα.
Αυτά και καλό μας Μνημόνιο!!


ΚΑΖΑΜΙΑΣ 2011
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ
Με βιταμίνες μπεεεεεε!!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ:
Πολιτικό παραισθησιογόνο με αντι-δημοτικοφλεγμονώδη δράση.
ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:
Έντονες καταστάσεις  άγχους εξουσίας, καρεκλο-υπερέντασης, πολιτικής νευρικότητας και μπλογκοδιάρροιας.
ΑΝΤΕΝΔΕΙΞΕΙΣ:
Μπορεί να εμφανιστεί εντονότατη διεγερτική δράση, ιδίως σε μεσήλικα άτομα.
Δεν πρέπει να χορηγείται σε παιδιά, ούτε σε γυναίκες κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.
Προσοχή στην χορήγηση:
Ο χειρισμός επικίνδυνων μηχανημάτων και υπολογιστών μπορεί να επηρεαστούν κατά την διάρκεια της θεραπείας.
ΔΟΣΟΛΟΓΊΑ:
Αν και ο ΚΑΖΑΜΊΑΣ 2011 δεν προκαλεί εξάρτηση, ούτε σύνδρομο αποστέρησης, καλό θα είναι να μην τον διαβάσετε παραπάνω από τρεις φορές.
ΑΛΛΗΛΕΠΙΔΡΆΣΕΙΣ:
Η κατασταλτική του δράση, επιτείνεται από το οινόπνευμα, το χασίσι, την κόκα και την καθημερινή ανάγνωση του "φιλελεύθερου".
ΥΠΕΡΔΟΣΟΛΟΓΙΑ-ΑΝΤΙΜΕΤΏΠΙΣΗ:
Μην υπερβαίνετε την συνιστώμενη δοσολογία.
Τηλ. Κ.Υ. Πάρου 228436000
Τηλ. Δήμου Πάρου: 2284360100
Τηλ. Κέντρου Δηλητηριάσεων: 210  7793777

39 σχόλια:

  1. Εξαιρετικος ακομη μια φορα!Συνεχισε γιατι χωρις χιουμορ θα μας παρουν στα σοβαρα.Αστα αυτα για τους επαγγελματιες ψευτες.Καλη χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την πατησες και εσυ και οι αλλοι που στοιχηματισαν.Ηρθε τελικα το κοριτσι.Τελευταια στιγμη, ισως οχι για να κανει μεγαλη εισοδο, αλλα γιατι μαλλον ο γνησια παριανη ηταν στην Αθηνα τετοιες μερες.Καλα κρασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. παντα τετοια παιδια! ΣΚΙΣΑΤΕ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κατι εγραψε ο πινοκιο για μια ορκομωσια στον δημο.Τι θελει να πει? Καλα ο αλλος ολο χολη τετοια μερα. Τι να γινει?ΟΣΟ ΠΙΟ ΨΗΛΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Η-Ο ΜΑΙΜΟΥ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΤΗΣ- ΤΟΥ, αστερια μου στην διασταυρωση.Καλη χρονια καλα μυαλα.Το νησι σας ευχεται καλο ταξιδι ή ταξυδι!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλες επιτυχιες και το 2011.
    σας στηριζουμε-συνεχιστε δυνατα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εχεις κερδισει τις καρδιες μας με την ευρηματικοτητα του χιουμορ σου και την τρελα που κουβαλας. εισαι το πρωτο μπλογκ και με διαφορα. και σ' ανωτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολυ καλα ξεκινησε η νεα περιοδος διακυβερνησης.Πλερια δημοκρατια, αλλα και μεγαλες οι αδυναμιες των εκλεγεντων.Αντε τωρα να κανεις νεο δημο με τα ιδια μπαζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλυτερο ομως ολων το αυτογκολ την παναξιας. Στραβα αρχισαμε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Πινοκιος τοκαψε! Καθαιρεσε μονος του ολα τα σχολια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλα, αυτος ο γιατρος ο Ξενος. Πηρε το λογο να πει τι? Οτι και περσυ, γιατι δεν του ειπαν να παει στην λειτουργια και την πιτα. Αχ, γιατρε μου. Αυτα παθαινεις αμα δεν ζεις στο νησι. Ασε που γινεσαι και ρεζιλι. Ασε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλα πιος πηγε στο δημο σημερα? Τι ειπε το κοριτσι μας?Αν θα πρεπει να ειναι ανοικτη η συνεδριαση ή οχι?που είμαστε ? Που ειμαστε? Απο ποιο πλανητη καταεβηκε?Μετα μας κανει και την επιστημονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O 1:28 δεν μας τα λεει καλα.Οταν ο δημαρχος προτεινε να ψηφιστει ο Ξενος ενω εκεινη εκανε την σκληρη δεν ηταν ηττα? Θα μαθετε παιδακια , θα μαθετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υπενθυμίζουμε στους φίλους σχολιαστές:
    Φροντίστε τα σχόλιά σας ακόμη κι αν είναι επικριτικά (αυτό είναι αναφαίρετο δικαίωμά σας), να μην περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς,ιδιαίτερα όταν αναφέρονται σε άλλους εκτός από εμάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. olα τα τσεκαρατε την απουσια του ροκονιδα οχι.
    ναναι καλα η κολονα του λαου εστειλε επιστολη απο τις διακοπες που βρισκετε με μπολικη επανασταση για γαρνητουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aπο αντιπολιτευση μερια πιο σοβαρος και μετρημενος σαφως ο Γλεζος.Η εμπειρια μετραει πολυ.Ο Ροκος χμ πονεμενη ιστορια. που και που ριχνει καμμια κοκκινη ατακα για να θυμαται τα νιατα του.Την "εχει κανει" απο την πολιτικη κοντα δεκα χρονια αλλα η γραμμη του κοματος βλεπεις. Η κοντη εδειξε καπως προσγειωμενη.
    Αν δεν αρχισει να βαζει φιτιλιες καλα θα τα πανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Προς ανώνυμο 10.07,. Τι εννοείς, η Γρηγορία να γίνει νενέκα, δηλαδή μια από τα ίδια στο δρόμο που χαράξανε
    οι νέοι πρόεδρος του ΔΣ και αντιδήμαρχος Νάουσας πρώην ΚΟΥΠΕΠΕΔΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ουτε για νενεκα δεν κανει.Θελει κοτσια και αυτο.Ακραιφνη ανωνυμε 8¨06, 4 αυτογκολ εβαλε χθες.Δεν χρειαζεται τιποτε αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. προς αωνυμο 8,06.ξεχνας πως βλαχογιαννης κοντη και κοιπεπεδες ηταν μεσα στα σιροπια για πολυ καιρο.τελευταια τα σπασανε για τη πουτανα τη καρεκλα. ποιος φταιει? τρεχα ρωτα τους.εμενα με ενδιαφερει να μη λεει ο ενας ασπρο κι ο αλλος μαυρο απο καθαρο τσαμπουκαληκι. δεν θα βγει ακρια ετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οποιος κατηγορει αποκλειστικα την Πρωτολατη για κυνηγητο της καρεκλας θελει γιατρο.
    Πολυ φανατίλα δεν νομιζετε;Ανοιξτε λιγο τα ματια σας να δειτε τα στραβα ΚΑΙ των αλλων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Για πες μου7¨34 γιατι ηθελε το δημο η γρηγορια? Εγω δεν ακουσα μια λεξη απο το στομα της, παρα μονο οτι ειμαι κοντρα στο Βλαχογιαννη.Ουτε κουβεντα.Υποσχεσεις παντου και ΤΙΠΟΤΕ αλλο.Δηλαδη για ενα καθαρο γυναικειο πεισμα.Να γινει το δικο της και τιποτε αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αφησατε τον καζαμια και το ριξατε στο σχολιασμο του συμβουλιου.Εισαστε φαουλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αριστοφανη την πατησα! Διαβασα καμμια εικοσαρια φορες τον καζαμια, ηπια κανα δυο τσιπουρα και το βραδυ ειδα στον υπνο μου την Γρηγορια να ορκιζεται δημαρχος.
    Παρενεργεια ηταν αυτο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εμείς ως παραγωγός εταιρία, αναγράφουμε ως εκ του νόμου υποχρεούμεθα τις σχετικές οδηγίες χρήσης του σκευάσματος.
    Για κάθε άλλη πληροφορία ή συμβουλή, παρακαλούμε ν' απευθυνθείτε στον συνταγογραφούντα ιατρό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. apaixtos, sarkastikos, kai 8a elega akrws kaustikos!en oligois to nhsi mas ta exei ola kai me tzoulia kai EPIMHKYNSH pame akomh kalutera!akrws aparaithta ta thlefwna! keep writting!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εισαι πολυ καλος στην τεχνικη της σατυρας,αλλα προκατειλημενος στην μεταχειριση του αντκειμενου της.ο συγγραφεας σατιρικου κειμενου οφειλει να στεκεται αναμεσα στους πρωταγωνιστες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ιδιότητα του σατιρικού κειμενογράφου δεν αντίκειται σ' αυτήν του πολίτη.
    Μπορεί κανείς χρησιμοποιώντας το εργαλείο της σάτιρας να τοποθετείται πολιτικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ταύτιση με κανέναν ή υποταγή σε σκοπιμότητες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. καλη χρονια παιδες!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Η δημοκρατία στα καλύτερά της: έστειλα σχόλιο στο φίλο σας τον πινόκιο και μου το έκοψε.
    Συνέβη για τρίτη συνεχόμενη φορά.
    Αντιλαμβάνεστε τον λόγο...
    Είσαστε το μοναδικό {ανοιχτό} παριανό μπλογκ.

    Καλή χρονιά και καλή συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΓαπητε 6¨47 ενοχλησες τον αρχοντα και σε εκοψε.Δεν ανεχεται κριτικη και ειναι και βαθια δημοκρατης.Επισης ο πινοκιο ακολουθει πιστα το δογμα του Ιαπωνα σοφου Γιαταμπαζα.Το αστειο της υποθεσης ειναι οτι που και που δημοσιευει και καποιο γεγονος ωστε να μπερδευει οσους τον διαβαζοθν και να νομιζουν οτι λεει αληθειες.Τωρα τελευταια βεβαια το πολυ του ερωτος τον εκανε λιγοτερο παραγωγικο και ανησυχω, αλλα που θα παει, θα επανελθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Λετε σεις ανοησιες, ο πινοκιο εχει ανοιξει μαγαζακι και οικονομαει.Γλυκαθηκε με λεφτα που επαιρνε απο τους δικους του στις εκλογες και συνεχιζει τις διαφημισεις.Για να δω τα δηλωνει αυτα ή ειναι μαυρα.Ασε που ηθελε η μουρη του και καζινο!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Παράκληση: αφήστε τον πινόκιο στον κόσμο του και ασχοληθείτε με τον καζαμία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Εχεις δικιο αγαπητε Αριστοφανη.Υπαρχουν τοσα ζητηματα πλεον που ανακυπτουν καθημερινα.Η αποδομηση των παντων στο ονομα της κρισης και της τρόικας που θα μας μετατρεψει σε τριτοκοσμικη χωρα ειναι καθημερινη πραγματικοτητα, μαζι με το μεγαλωμα της αποστασης κεντρου επαρχιας ξανα.Δτστυχως παλι στα χερια ανεπαρκων αρχοντων θα υποφερουμε.Αφηστε λοιπον τις ελαφροτητες και τον πινοκιο,τον ζαβο τον φτυνανε και αυτος ελεγε δοξα τον Θεο βρεχει, να δουμε πως μπορουμε να επιζησουμε.Ναι να επιζησουμε, τοσο τραγικα ειναι τα πραγματα που ερχονται.Δυστυχως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Αριστοφάνη συγχαρητήρια για τον Καζαμία 2011. Είναι άπαιχτος. Καλή χρονιά σε σένα και τους αναγνώστες σου. Περιμένω νέα κείμενα γιατί μας παραμέλησες. Παιδιά μην παίρνετε φόρα έχουμε 3,5 χρόνια για τα δημοτικά να σχολιάζουμε. Επιτρέψτε μου να στείλω φιλάκια στο φιλαράκι μου Ρινάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. χρονια πολλα και καλα σε ολους σας.
    ευχομαι να παει καλα ο νεος δημος και το νησι γενικοτερα. εμενα θα μου λειψει η καθαρη και σοβαρη φωνη του Σπυρου που εκανε την διαφορα στα συμβουλια του δημου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. γελασαμε πολυ διαβαζοντας τον καζαμια σου, ο οποιος πιστεψε με ειναι Ε Ξ Α Ι Ρ Ε Τ Ι Κ Ο Σ.
    αραγε η συνεχεια θα ειναι διασκεδαστικη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή