Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙ ΟΧΥΡΟ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ ή ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ ΤΑ ΕΝΝΙΑΜΕΡΑ...

 Μην παρασύρεστε από την ομόθυμη κι ενορχηστρωμένη αντίδραση πολιτικής τάξης, ΜΜΕ, ειδικών κ.α. για την πολύκροτη υπόθεση παιδοφιλίας στον Κολωνό.

Μην τους έχετε καμιά εμπιστοσύνη πως θα σπάσουν το απόστημα της σιχαμερής ψυχανωμαλίας και θα συρθούν ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ στο σκαμνί για να δικαστούν. 

Και μάλιστα -όπως διατείνονται- πως το χέρι της δικαιοσύνης θα ακουμπήσει τα σιχάματα αυτά σε κάθε γωνιά της χώρας!

Όλα αυτά είναι του Κολωνού τα εννιάμερα κατά τη γνώμη μου και να που το στηρίζω.

Κατ' αρχήν η Ιδεολογική Απενοχοποίηση της Ανωμαλίας εν γένει, ξεκίνησε εδώ και λίγα χρόνια με Ομόφωνες  σχεδόν αποφάσεις του πολιτικού συστήματος, καταργώντας θεμελιώδεις παραδοχές-αξίες που διδάχθηκε το ανθρώπινο είδος στα χιλιάδες χρόνια υπαρξής του.

Το να είναι κανείς ομοφυλόφιλος έπαψε πλέον ν' αποτελεί ένα απλό δικαίωμα διαχείρισης του σώματός του (όπως πρέπει να είναι) και άρχισε να μετεξελίσσεται σ' ένα εφαλτήριο επιθετικής στάσης απέναντι στην κοινωνία των Κανονικών Ανθρώπων με εκδηλώσεις αφάτου γελοιότητας όπως οι παρελάσεις υπερηφάνειας(;;) οι αδιάκοπες παρουσίες στα κανάλια πρωτοκλασάτων ιεροκηρύκων του παρά φύσει δικαιωματισμού  με στόχο να "καλύψουν" επιστημονικά (εδώ γελάνε μέχρι δακρύων!) την μεταστροφή του σύγχρονου ανθρώπου από το δίπολο αρσενικό-θηλυκό στο δίπολο άνθρωπος νο1-άνθρωπος νο2

Το δηλητήριο της ανωμαλίας άρχισε να εγχύεται και στο χώρο της εκπαίδευσης προσπαθώντας με ένα είδος Ιδεολογικού Μιθριδατισμού να εκληφθεί αυτή ως κάτι όχι απλώς υπαρκτό και αποδεκτό, αλλά κι επιδιωκόμενο!

Μιλάμε για απίστευτα πράγματα που κορυφώθηκαν με την  προσπάθεια κατοχύρωσης του δικαιώματος "επιλογής φύλου"(;;;) από τα 15!!

Αφού λοιπόν έγινε όλη αυτή η "προεργασία"  στα μυαλά των Ελλήνων, το επόμενο βήμα δεν είναι άλλο από την επίσημη απενοχοποίηση της παιδοφιλίας, κάτι που ως διακατεχόμενοι από έναν ευρωπαϊκού τύπου επαρχιωτισμό, θα αποδεχθούμε ωσονούπω από την "πολιτισμένη" Ευρώπη.

Άλλωστε εκεί διώκονται μόνον οι "ακροδεξιοί" οι "αρνητές" και οι αντιφρονούντες την πολιτική ορθότητα, και όχι οι παιδόφιλοι, κτηνοβάτες, νεκρόφιλοι και κάθε καρυδιάς καρύδι που λειτουργούν ως περίλαμπρος φάρος του ελληνικού δικαιωματισμού της κωλοτρυπίδας....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου