Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2022

Επιστολή του δημάρχου Πάρου προς το Βελέντζειο Ίδρυμα (δηλαδή ΚΑΙ στον εαυτό του!)


«Μετά και το τελευταίο συμβάν, με τον σοβαρό τραυματισμό ενός συμπολίτη μας, αναδείχθηκε για άλλη μια φορά πόσο κρίσιμη για τις ζωές μας στην Πάρο είναι η λειτουργία του υγειονομικού αεροσκάφους του Βελέντζειου Ιδρύματος για τις αεροδιακομιδές.

Κατόπιν τούτου, θα σας παρακαλούσα να μας ενημερώσετε εγγράφως για το πότε θα τεθεί σε επιχειρησιακή λειτουργία. Επίσης θα ήθελα να σας επισημάνω ότι για το συγκεκριμένο ζήτημα το οποίο αποτελεί εκκρεμότητα πολλών χρόνων, είχαν αγοραστεί τα απαραίτητα ανταλλακτικά για την επαναλειτουργία του.

Με τη βεβαιότητα ότι κοινή μας επιδίωξη και στόχος είναι να χρησιμοποιηθεί το υγειονομικό αεροσκάφος για να σώζουμε τις ζωές των συμπολιτών μας, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας και αναμένω την απάντησή σας».

 

Σχόλιο δικό μου:

Αν δεν κάνω λάθος στο Δ.Σ. του ιδρύματος ο δήμαρχος καταλαμβάνει -εξ οφίτσιο- την θέση του αντιπροέδρου. Δεν αντιλαμβάνομαι το νόημα της επιστολής, καθόσον ΚΑΙ ο ίδιος θα έπρεπε να γνωρίζει και να ενημερώνει εμάς τους υπολοίπους...

Τώρα όσον αφορά στο τι αναδείχθηκε επ' αφορμή τον πρόσφατο θάνατο συμπολίτη μας που πιθανότατα να είχε σωθεί αν του παρέχονταν οι απαιτούμενες πρώτες βοήθειες, δεν είναι το αμαρτωλό/άφαντο αεροπλανάκι, αλλά το νοσοκομείο που αναδεικνύεται ως πρώτη προτεραιότητα.

Απ' ότι φαίνεται όμως, τα αντανακλαστικά θα ενεργοποιηθούν ξανά στην επόμενη απώλεια...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου