Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΟΣΚΑΡ ΜΑΛΑΚΙΑΣ!

 Την αρχή την έκανε ο πρωθυπουργεύων.

Κάλεσε τους Ευρωπαίους συνταξιούχους, αλλά και όλους όσους θέλουν να βγάλουν οικονομικά το χειμώνα να έλθουν στην Ελλάδα!

Από κοντά και τα γνωστά και μη εξαιρετέα Πετσο-παπαγαλάκια της ασχετοσύνης και της ανοησίας.

Να έρθουν, γιατί να μην έρθουν; Θα επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος. Χαράς ευαγγέλια!

Και να σκεφτεί κανείς, πως αυτές οι αρλούμπες (εγκληματικές μεν, αρλούμπες δε) απευθύνονται σε μια κοινωνία όπου το πρόβλημα εξεύρεσης στέγης για μακροχρόνια μίσθωση για χιλιάδες εργαζόμενους (οικογενειάρχες και μη) είναι όχι απλά οξύτατο, αλλά κυριολεκτικά δραματικό! Είναι πρόβλημα επιβίωσης!!

Αντί η πολιτεία να πάρει μέτρα περιορισμού του Υπερτουρισμού και το κυριότερο, των συνεπειών αυτού του φαινομένου που επιφέρει εκτόξευση του κόστους ζωής γενικά, το οποίο καλούνται να πληρώσουν (κι ας μην έχουν) κυρίως εκείνοι που ουδόλως ωφελούνται από την τουριστική οικονομία, ρίχνει περισσότερο λάδι στη φωτιά της ακρίβειας και της οικονομικής εξαθλίωσης μεγάλης μερίδας του πληθυσμού.

Για τους ωφελούμενους από τον τουρισμό, απλώς πέρα βρέχει...

Πως θα βρει βρε τρισμάλακες ένας υπαλληλάκος των 700-1000 ευρώ το μήνα στέγη, στην Πάρο για παράδειγμα, όταν θα προσέρχονται αθρόα τα σάψαλα της Ευρώπης για καλοπέραση ΚΑΙ το χειμώνα και θα πληρώνουν ενοίκια δύο, τρεις φορές και ακόμα περισσότερες, από αυτά που μπορούν να πληρώσουν τα εγχώρια υποζύγια;

Δεν θα συμβάλλουν στην περαιτέρω επιδείνωση του προβλήματος, στη μεγέθυνση της φούσκας;

Επιτέλους πόση μαλακία μπορεί να παράξει το πολτοποιημένο μυαλό σας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου