Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019

Η ΓΚΑΦΑ ΚΑΙ Η ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ...

Στον χαρτοπόλεμο ανακοινώσεων που ακολούθησε το διορισμό νέου Δ.Σ. στο Π.Πάρκο Πάρου κι ενεπλάκησαν πολλά αντιμαχόμενα μέρη, υπάρχει πολύ, πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον.
Πρώτα απ' όλα κατέδειξε για μια ακόμη φορά τον ανεύθυνο/θρασύδειλο χαρακτήρα της ηγεσίας των "Επιμενουμεπραξιστών", αφού η δημοτική πλειοψηφία "κρύφτηκε" πίσω από την απάντηση ενός επιχειρηματία(!!), αντί να υπερασπιστεί η ίδια -και μόνον αυτή- με σοβαρά και πειστικά επιχειρήματα την επιλογή της.
Αυτό θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επιπροσθέτως και ως γκάφα ολκής, αφού σε ζητήματα πολιτικών επιλογών, δεν χωράνε επιχειρηματικά "αφηγήματα".
Δεύτερον και σπουδαιότερο, η επιλογή να προβληθεί σε λανθάνοντα λόγο η περίπτωση του Φάραγγα ως πρότυπο "επιχειρηματικής δραστηριότητας με σεβασμό στο περιβάλλον", αποτελεί έναν άθλο παραλογισμού, αφού και οι πέτρες του Φάραγγα (και όχι μόνο) γνωρίζουν πως ήταν αυτή η περιοχή προ εικοσιπενταετίας και σε τι κατάσταση βρίσκεται σήμερα.
Για όποιον (πολιτικό εκπρόσωπο, παπαγαλάκι, επιχειρηματία, νοικοκυρά, λαδέμπορο, αόμματο οικολόγο κλπ) έχει μάλιστα ασθενική μνήμη, διατίθεται πλούσιο φωτογραφικό υλικό, που καταδεικνύει την "φροντίδα" που προσέφερε το επιχειρείν στην ευρύτερη περιοχή.
Με τις αρμόδιες αρχές και υπηρεσίες διαχρονικά να καμώνονται άγνοια...


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου