Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Η Λαϊκή Εξέγερση εναντίον του Ρατσιστικού Μισογυνικού δικτάτορα Έβο Μοράλες!

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Μια γνήσια Λαϊκή Εξέγερση εναντίον του
Ρατσιστικού Μισογυνικού δικτάτορα Έβο Μοράλες»
Μαρία Γκαλίντο, λεσβία φεμινίστρια,
αναρχο-τροτσκιστική μπλόγκερ, ηγέτης του κινήματος
"Συλλογική Επιτροπή Βολιβιανών Γυναικών"
(Colectivo de las mulheres bolivianas)

Θα ήταν παράξενο να μην έχει δραστηριοποιηθεί η κοσμοπολίτικη ιμπεριαλιστική "αριστερά" στη Λατινική Αμερική.
Θα ήταν παράξενο το παγκόσμιο κίνημα του "δικαιωματισμού", των "ανοιχτών συνόρων" με τη μεταφορά λαθρομεταναστών για να χτυπηθούν εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα, της επαγγελματικής "αντιρατσιστικής" δράσης, του κινήματος εναντίον της "ομοφοβίας", εναντίον της κλιματικής αλλαγής, την "πράσινη ανάπτυξη" του καπιταλισμού, τη διάλυση κρατών και εθνών, την παγκόσμια ένωση των εκκλησιών... να μην είχε την ανάπτυξή του και στη Λατινική Αμερική.
Θα ήταν παράξενο να μην υποστήριζε αυτή η "αριστερά" το φασιστικό πραξικόπημα στη Βολιβία, όπως αντίστοιχα στη Μπολιβαριανή Δημοκρατία της Βενεζουέλας το "αριστερό" κόμμα "Bandera Roja" (Partido Bandera Roja, αδελφοποιημένο με το κουρδικό YPG), που συνεργάζεται με τη δεξιά και χαρακτηρίζει νεοφασίστα τον Μαδούρο.
Τα όπλα της παγκοσμιοποίησης, των τραπεζιτών αυξάνονται διαρκώς. Τα ΜΜΕ, η αργυρώνητη δημοσιογραφική πορνεία, οι ΜΚΟ, η κοσμοπολίτικη ευρωπαϊκή "αριστερά" και φυσικά η "επαναστατική" εξωκοινοβουλευτική "αριστερά" που έχει ονοματεπώνυμο και κατασκευάστηκε βασιζόμενη σε δήθεν συνεχιστές της πολιτικής θεωρίας του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου