Τρίτη 2 Απριλίου 2019

EΡΑΝΙΣΜΑΤΑ

*Έμπλεοι υπερηφάνειας όσοι παριανοί παρευρεθήκαμε στην παρουσίαση του βιβλίου για τις αποικίες των προγόνων μας στους αρχαίους χρόνους.
Αυτά αναφορικά με τα επιτεύγματα του παρελθόντος.
Τώρα, πόσοι είναι υπερήφανοι για τη μετατροπή της σύγχρονης Πάρου σε αποικία και μάλιστα του αίσχιστου είδους, αυτό είναι κάτι που δεν μπορώ να το πω, διότι αδυνατώ να το μετρήσω με ακρίβεια.

*Ο Μπάμπης το τερμάτισε!
Σαν να μην έφτανε το χειμωνιάτικο σοκ που υπέστην όταν μου πέταξε κατάμουτρα το απίθανο "μοιράζω λεφτά" σε ερώτηση αναφορικά με το αντικείμενο ευθύνης του, έφτασε στο σημείο να εκμεταλλευτεί επικοινωνιακά το "μοιράζω λεφτά" και στην περίπτωση των νηπίων.
Α ρε Μπάμπη! Θυμάσαι τα πύρινα άρθρα σου το 2006 όταν καταχέριζες τον Ραγκούση για τη φθηνή επικοινωνιακή πολιτική του;
Όλα ρε φίλε για την καρέκλα;
  
*Από το δημόσιο διάλογο εν όψει εκλογών απουσιάζουν κρίσιμα ζητήματα.
Σε αντίθεση με άλλα ήσσονος σημασίας που αναδεικνύονται σε μείζονα και αναλίσκονται πολιτικοί και δημοσιολογούντες σε αναλύσεις επί αναλύσεων.
Θα κάνω λίγη υπομονή.

*Προς Αρμοδίους, Αριστογείτονες και κάθε ενδιαφερόμενο: Αν κάνετε μια έρευνα ανάμεσα στους πρώτους επισκέπτες του νησιού, μην εκπλαγείτε μόλις καταγράψετε ένα ποσοστό που υπερβαίνει το 80% όσων διαμένουν σε παράνομα, ημιπαράνομα και κάθε λογής μη πιστοποιημένα καταλύματα.
Το σπορ (έρευνα) το ασκώ εδώ και μερικά χρόνια και έχω ανακαλύψει τέρατα.
Όμως εσείς, τον ύπνο του δικαίου... 

*Εγκαινιάστηκε λέει η αφαλάτωση και θα πρέπει να πανηγυρίσουμε.
Μπα; Να πανηγυρίσουμε γιατί ακολουθούμε πιστά την πολιτική εξάντλησης του νησιού τρέχοντας πίσω από τα προβλήματα που νομοτελειακά προκαλεί ο υπερτουρισμός, με κοντόθωρες λύσεις χωρίς μέλλον; 

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου