Σάββατο 13 Απριλίου 2019

ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ

*Τελικά όλοι οι γρίφοι κάποια στιγμή λύνονται.
Έτσι συνέβη και με τον γρίφο της "περίεργης" συμπεριφοράς του Μάρκου αναφορικά με την τελετή εγκαινίων του νέου αεροδρομίου, όπου αντί κεντρικό πρόσωπο να είναι ο πρωθυπουργός, ήταν βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όλως τυχαίως δηλαδή του κόμματος στο οποίο ανήκει και ο Μάρκος...
Και που όλως τυχαίως σε αυτόν αποδόθηκε από τον Κούλη η ολοκλήρωση του έργου.
Αυτό στη γλώσσα του μπάσκετ λέγεται ασίστ!

*Όπως το πάνε στο parosin σε λίγο θα ξεθάψουν και τον Μπακούνιν προκειμένου να κάνουν αντιπολίτευση για τα δημοτικά θέματα στον Ροκονίδα.
Γιατί όχι και τσιτάτα από το "Τι να κάνουμε;" του Β.Ι.Λένιν.
Αυτό κατά τα άλλα δεν είναι στείρα μικροπολιτική, ούτε αντικομμουνιστική υστερία.
Η πολιτική ένδεια τέχνας κατεργάζεται....
Πάντως ότι χρειαστείτε η μαρξιστική-λενινιστική βιβλιοθήκη μου είναι στη διάθεσή σας.
Να έχετε το ορίτζιναλ, όχι απομιμήσεις.

*Η εικόνα της απόλυτης παραλυσίας που εμφανίζει ο δήμος στο θέμα της τήρησης μιας στοιχειώδους καθαριότητας, ίσως να οφείλεται στο γεγονός πως ο τομέας αυτός είναι "κρατικοδίαιτος", καθεστώς που έχει επιβληθεί από τους "μπολσεβίκους" της ΝΔ επί Κ.Καραμανλή του πρεσβύτερου.
Οπότε πρέπει να τον ιδιωτικοποιήσουμε να τελειώνουμε....

*Και μια και μίλησα για ένδεια επιχειρημάτων στην αντι-Ρόκο ρητορική, πραγματικά είναι να γελάει κανείς με το γεγονός πως ενώ υπάρχουν μια σειρά ζητήματα για τα οποία μπορεί να ασκηθεί (ακόμη και σκληρή) κριτική σε βάρος του ιδίου και της Λ.Συσπείρωσης, επιλέγεται η μπαρούφα ως αντίδοτο στον δικό του πολιτικό λόγο.
Αποτέλεσμα να γελάνε κι οι κατσίκες εκεί στις κατοικιές που γυροφέρνουν οι φερέλπιδες συνεχιστές του αναγεννητικού έργου της Πάρου... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου