Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

ANTE ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟ ΕΠΑΛ...

Την αξιοποίηση της αίθουσας εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ επικαλείται ως αντιπροσωπευτικό "έργο Κωβαίου" ο φίλος Χάρης Αργυρός στην προσπάθειά του να μας πείσει για το ορθόν της απόφασής του να κατέλθει υποψήφιος με τον απερχόμενο δήμαρχο.
Αγνοεί, (φαίνεται να αγνοεί αν προτιμάτε) βασικά στοιχεία που αφορούν στο θέμα.

1) Η ιδέα αξιοποίησης του χώρου ως υποκατάστατο του πολιτιστικού μεγάρου έπεσε επίσημα στο τραπέζι εκ μέρους μου για πρώτη φορά στις 27 Γενάρη του 2009 με σχετικό έγγραφο που αναγνώστηκε σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.
Φυσικά είχαν προηγηθεί αρκετοί μήνες "ζύμωσης" του θέματος μέχρι να καταθέσω το εν λόγω έγγραφο.
Τότε πάρθηκε η πρώτη απόφαση να "δούμε το θέμα εν ευθέτω χρόνω".

2)Κατόπιν συνεχών πιέσεων και παρεμβάσεών μου, το θέμα επανήλθε και στην δεύτερη θητεία Βλαχογιάννη και μάλιστα πάρθηκε σχετική απόφαση με εισήγηση Π.Κουτσουράκη (πρόεδρος σχολ.επιτρ.), περίοδο κατά την οποία ο Μ.Κωβαίος υπήρξε αντιδήμαρχος και δεν έπραξε τίποτα προς την κατεύθυνση υλοποίησης αυτής.

3)Με την ανάληψη των καθηκόντων του ως δήμαρχος, το πρώτο πράγμα που υπενθύμιζα στο Μ.Κωβαίο, ήταν η εκκρεμότητα του ΕΠΑΛ
Και πάλι απραξία και πάλι οι γνωστές καλένδες "θα το δούμε προσεχώς"...

4)Χρειάστηκε να δοθεί η αφορμή από το θεατρικό φεστιβάλ, να ηγείται της ΚΔΕΠΑΠ ο Θ. Μαρινόπουλος, για να υλοποιηθεί επιτέλους ένα έργο πολύ χαμηλού κόστους αλλά τεράστιας πολιτιστικής και όχι μόνο αξίας.

Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας την οποία οφείλουν να γνωρίζουν όσοι φιλοδοξούν να παίξουν ρόλο στα τοπικά πράγματα...

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου