Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ!!




Εδώ τα σχόλια περιττεύουν.
Το ντοκουμέντο αυτό συνιστά από μόνο του απάντηση-κόλαφο σε όσους δωσίλογους, παπαρολόγους και λοιπούς καραγκιόζηδες επιχειρούν να ξαναγράψουν την ιστορία.
Περαστικά μας...

4 σχόλια:

  1. Κόψε τις παπαριές και εσύ και οι υπόλοιποι δραχμομακάκες.
    Αυτός έδωσε αγώνα σύμφωνα με την εντολή που πήρε. Το ΟΧΙ ήταν εντολή παραμονής στο ΕΥΡΩ και εξουσιοδότηση να διαπραγματευτεί σε αυτή τη λογική.
    Όποιοι θέλατε την Ελλάδα μπάχαλο απογοητευτήκατε.
    Αλλά σε ποια Δημοκρατία μπορεί να συμβαίνει πέντε-δέκα δραχμομακάκες και κάμποσοι από πίσω κολλημένοι στο μυαλό, να θέλουν σώνει και καλά να κάνουν την Ελλάδα σε μια νύχτα χειρότερα από Αργεντινή της προηγούμενης δεκαετίας::::
    Να φύγετε να πάτε αλλού αν δεν σας αρέσει, εμείς θα τον στηρίζουμε γιατί ξέρουμε ότι δεν υπάρχει τίποτε άλλο αυτή τη στιγμή.
    Για τα λάθη του ανέλαβε την ευθύνη, για τις υποσχέσεις του οι ρεαλιστές τον συγχωρούν, για το ότι βγάζει σιγά σιγά από τη μέση το φθαρμένο κατεστημένο μας ικανοποιεί.
    Για το ότι θα ξεμπλέξει με τα βαρίδια της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, επιβάλλεται άμεσα να το κάνει.
    Όσο για σας χαίρομαι που σας απογοήτευσε και που στο πρόσωπο του δεν βρήκατε τον σύγχρονο Μπρέζνιεφ που αναζητούσατε, χοντρομακάκες.
    Ευτυχώς για την Ελλάδα και τους Έλληνες - εκτός από τους κολλημένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με όσα γράφεις δικαιώνεις τον χαρακτηρισμό του μακάκα και του άσχετου μαζί.
      Η Αργεντινή ψευτοψηφοφόρε του ΣΥΡΙΖΑ έφτασε εκεί που έφτασε το 2001 εφαρμόζοντας συνταγές και θεραπείες σαν αυτές που εφαρμόζονται τα τελευταία 5 χρόνια και στην Ελλάδα και συνεχίζονται τώρα "πρώτη φορά αριστερά"....
      Διάβασε, αναζήτησε και ξεστραβώσου, επιτέλους να πληροφορηθείς που βρισκόταν και που βρίσκεται σήμερα και μετά την επικαλείσαι ως παράδειγμα, γιατί είναι φανερό πως έχεις μαύρα μεσάνυχτα, καραγκιόζη!
      Φυσικά δεν έχω την φρούδα ελπίδα να ξεμπερδέψεις τα μπούτια σου, αφού μετά από τόσα και τόσα κείμενα δικά μου και άλλων που έχω δημοσιεύσει όλα τα προηγούμενα χρόνια, το μόνο που ξέρεις πολύ καλά να κάνεις είναι να αναμασάς παιδαριώδη και γελοιοδέστατα μπουρδόλογα χωρίς έρμα, χωρίς βάση , χωρίς αντίκρυσμα.
      Αυτό που με κούφανε ήταν η ανάλυσή σου για το δημοψήφισμα.
      Ρε τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουνε εν είδη πορδών;
      Τα περί Μπρέζνιεφ και σια άστα καλύτερα πολύ περισσότερο σε μένα γιατί κι εδώ έχεις μαύρα μεσάνυχτα, πέρα από το ατυχές του παραδείγματος.
      Αν δεν είσαι ένας από τους επί πληρωμή στημένους ιντερνετικούς προβοκάτορες, τότε επάξια κερδίζεις τον τίτλο του πλέον κολλημένου ευρωλιγούρη, παρά τα δεινά που υφιστάμεθα και τα χειρότερα που θα ακολουθήσουν, τα οποία φαίνεται σε εξυψώνουν ηθικά και πνευματικά.
      ΡΕ ΟΥΣΤ!!!

      Διαγραφή
  2. ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ, ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΑΣ . ΑΝΟΙΞΤΕ ΟΜΩΣ κ. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΑ ΚΑΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΜΠΟΧΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ύφος σε ενοχλεί ή το περιεχόμενο της ανοητολογίας του κάθε παπάρα που νομίζει πως θα βρεί θέση σε ένα ιστότοπο που δίνει βήμα σε κάθε άποψη ακόμα κι εχθρικά διακείμενη προς αυτόν;
    Σου θυμίζω πως δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβάζω υβριστικά σε βάρος μου σχόλια, περιμένω όμως κάποια στιγμή να παραθέσουν και πράγματα ουσιώδη οι ανώνυμοι σχολιαστές και όχι να αναπαράγουν σαχλαμάρες του αισχίστου είδους που ακούμε και διαβάζουμε κατά κόρον στα συστημικά ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή