Κυριακή 20 Αυγούστου 2023

AΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΗ ΠΡΟΣΓΕΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

 Δεν πρόλαβαν να περάσουν ούτε καν πέντε ημέρες από την τελευταία αναφορά στην "ευκαιρία" για την επίλυση των ελληνοτουρκικών "διαφορών" και η Τουρκία με το γνωστό θράσος που την χαρακτηρίζει, φρόντισε να διαλύσει τα νεφελώματα των διαφόρων αφελών και ανιστόρητων πολιτικών και "αναλυτών".

Τα γεγονότα στην ουδέτερη ζώνη, ήρθαν να επιβεβαιώσουν για πολλοστή φορά, πως η Τουρκία δεν καταλαβαίνει από διεθνείς Συνθήκες, Συμφωνίες, Κανόνες και άλλα συμπαθή, που φαινομενικά διέπουν τις σχέσεις των κρατών στην σύγχρονη εποχή.

Η Τουρκία καταλαβαίνει μόνο την γλώσσα της ισχύος, μια γλώσσα που ομιλείται με τα όπλα κι επιβάλλεται με την βία.

Γι αυτό, κάθε φορά που ακούτε τους τουρκοφοβικούς να μιλάνε για "γύρους συνομιλιών" και άλλα φαιδρά, να ξέρετε πως το κάνουν για ν' αποφύγουν την μια και μοναδική ρεαλιστική θέση για την επίλυση του Κυπριακού (πρόβλημα κατοχής κατεξοχήν) που δεν είναι άλλη από την απελευθέρωση των κατεχόμενων εδαφών της Κύπρου με πολεμικές πράξεις κι όχι με ευχολόγια.

Μόνο όταν υπάρχει αυτό ως διακηρυγμένος στόχος, η Τουρκία θα λάβει σοβαρά υπόψιν, τόσο την Ελλάδα, όσο και τη διεθνή κοινότητα.

Όλα τα άλλα είναι αενάως επαναλαμβανόμενες μπούρδες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου