Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2019

EΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ!


Αποτέλεσμα εικόνας για συναγριδα σφυριδα
Δεν συνηθίζω να επιβεβαιώνω δημοσιογραφικά ρεπορτάζ, αλλά χάριν της ιστορικής αλήθειας, έστω και κατ' εξαίρεση, οφείλω σήμερα να το κάνω.
Επιβεβαιώνω λοιπόν, με τον πλέον επίσημο τρόπο την αποκλειστική είδηση που μας γνωστοποίησε ο φίλος Τάσος πως η Μέρκελ έφαγε Παριανά ψάρια!!
Παριανές και με τη βούλα ήταν και η σφυρίδα και η συναγρίδα.
Αποτέλεσμα εικόνας για συναγριδα σφυριδαΚαι δεν το επιβεβαιώνω απλώς, αλλά δηλώνω και αυτόπτης μάρτυρας, καθότι ελάχιστα λεπτά πριν αλιευθούν οι εμπλεκόμενες (η συναγρίδα και η σφυρίδα δηλαδή), τις συνάντησα σε γνωστό κάβο, ψαρότοπο και στέκι ψαροντουφεκάδων, όπου και ετράπησαν σε άτακτη φυγή και μόνο στη θέα μου -καθότι σεσημασμένος κυνηγός αυτών των ειδών- για να πέσουν όμως στη συνέχεια στα νύχια έτερου εξπέρ του χώρου, ο οποίος έκανε καρτέρι στην πίσω πλευρά του κάβου κι ο οποίος με τη σειρά του τις απέστειλε στο γνωστό ψαρομανάβικο του Πειραιά.
Αναφορικά με το χταπόδι, γι αυτό δεν παίρνω όρκο καθότι η εικόνα του μπερδεύεται με εκείνες των 230-240 ομοειδών του που αλίευσα το τελευταίο διάστημα και καθιστά εξαιρετικά δύσκολη την αναγνώριση. 

1 σχόλιο:

  1. Αριστοφάνη μου, ειλικρινώς υποκλινόμεθα!!!!!τόσο για τις πηγές σας όσο και για την αποδεδειγμένη -διαχρονική- κυνηγετική θαλάσσια δεινότητα σας... πόσο μάλλον δε για τα πλειστάκις ομοειδή και δη του κεντρικού αιγαίου μας....
    Παροναξίας-Κυκλαδική Διατροφική Αλυσίδα
    Με Εκτίμηση
    Δεκαγένης

    ΑπάντησηΔιαγραφή