Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

AΛΜΑΤΑ ΛΟΓΙΚΗΣ...

Η περίπτωση του μελαμψού Ναουσαίου απετέλεσε ευκαιρία να καταδειχθεί για πολλοστή φορά, η έφεση των φιλοκυβερνητικών δημοσιολογούντων-προπαγανδιστών στα λογικά άλματα.
Πριν το συλλαλητήριο -εθνικιστικό κατ΄αυτούς- μιλούσαν περί την "ανάγκη απομόνωσης των ακραίων".
Πως προεξοφλούσαν την ύπαρξή τους κι αφού ήταν γνωστή, γιατί δεν έπραξαν τα δέοντα να τους απομονώσουν οι αστυνομικές αρχές;
Όλοι ωστόσο είδαμε "ακραίους" να συναγελάζονται μετά των οργάνων της τάξης.
Και να χαριεντίζονται βεβαίως βεβαίως...
Μετά την επιχείρηση κατάληψης της Αθηναϊκής Βαστίλης, "βάσει σχεδίου" (γιατί δεν γνωστοποιούνται τα στοιχεία;) όπως απεφάνθη  η σύγχρονη εκδοχή/καρικατούρα της Μ. Αντουανέτας, ο μέγας Βούτσης, έγινε ταυτοποίηση των δραστών, κατατάσσοντάς τους στο χώρο της ακροδεξιάς, σε μια προσπάθεια να συσχετισθούν οι ΠΡΟΒΟΚΑΤΌΡΙΚΕΣ-εγκληματικές συμπεριφορές, με την αντίδραση των πολιτών στην απαράδεκτη συμφωνία.
Κατά τον γνωστό επαγωγικό συλλογισμό περί αστυνομικού οργάνου και μπουζουκιού: αφού οι ακραίοι αμαύρωσαν την συγκέντρωση δίνοντάς της εθνικιστικό και μισαλλόδοξο χρώμα, άρα οι χιλιάδες πολίτες που συμμετείχαν, κατ' επέκταση και το 75% που διαφωνεί, είναι κι αυτοί ακραίοι, εθνικιστές, χρυσαυγίτες και δεν συμμαζεύεται!!!
Κι επειδή τα συμπεράσματα πρέπει κάθε φορά να είναι βολικά, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της ημερήσιας πλύσης εγκεφάλου, πετάγονται διάφορα καινούργια μαργαριτάρια (παράδειγμα η αποτίμηση του μεγέθους της συγκέντρωσης), αφήνοντας ατεκμηρίωτα και αστήρικτα τα προηγούμενα.
Έτσι, κανένας γκεμπελίσκος δεν έκανε τον κόπο να μας πει ΠΟΙΟΙ τελικά ήταν οι δράστες, ΠΟΙΟ κέντρο τους κατηύθυνε (οργανωμένοι δεν ήταν;) και σε τελική ανάλυση ΠΟΙΟΝ (όποιος το βρει κερδίζει επίδομα θέρμανσης) εξυπηρέτησε η δράση τους;
Βάζω δύσκολα εεε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου