Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2019

ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ

*Πιο σίγουρος από ποτέ για την εκλογική επιτυχία του συνδυασμού "Λαϊκή Συσπείρωση" εμφανίζεται αυτή τη φορά ο Κ.Ροκονίδας σε συνέντευξη που παραχώρησε την περασμένη εβδομάδα.
Αν επιβεβαιωθούν μάλιστα οι πληροφορίες που θέλουν το ψηφοδέλτιό του να στελεχώνεται από "παραγωγικούς" υποψήφιους συμβούλους πέραν της κομματικής και ιδεολογικής επιρροής του ΚΚΕ, τότε η "συγκομιδή" θα ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, ίσως και κάθε προσδοκία.
Αυτό κρατήστε το!

*Η εικόνα που παρουσίαζαν οι αλυκές στη νότια Πάρο, δεν οφείλονταν μόνο στη βροχόπτωση, αλλά και (κυρίως) στη μεγάλη άνοδο της στάθμης του θαλασσινού νερού κατά 60-65cm περίπου, το τελευταίο διάστημα αφότου επικράτησαν θυελλώδεις νοτιάδες.
Αυτά για την ιστορία από έναν άνθρωπο της θάλασσας...

*Μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής, θέλει τον Αλέξη και την ομάδα του ν' "ανακρούει πρύμναν" και να προσανατολίζεται εκ νέου σε συνεργασίες ψάχνοντας modus vivendi  με παλαιούς και νέους συνομιλητές.
Στο παιχνίδι φέρεται να είναι πλέον καλοδεχούμενη και η Γρηγορία που μέχρι πρότινος αποτελούσε κόκκινο πανί για τους Βλαχογιαννικούς.
Οψόμεθα!

*Η ρητορική Ροκονίδα -κατά τη γνώμη μου πάντοτε- είναι σε γενικές γραμμές, σε σωστή κατεύθυνση.
Σε επίπεδο γενικολογίας δεν θα βρεθούν πολλοί διαφωνούντες.
Αυτό που εμφανώς λείπει, είναι η εξειδικευμένη επεξεργασία, με βαθύτερη ανάλυση και προπάντων, σαφής και ξεκάθαρη πρόταση που αναιρεί την ασκούμενη ανά τομέα πολιτική. 

*Οι απουσίες συμπολιτών μας ολοένα και πληθαίνουν το τελευταίο διάστημα.
 Μέσα στους αποδημήσαντες κι ο δάσκαλός μας Παναγιώτης Πατέλης κι ο καλός φίλος Χρήστος Σπανός.
Το νησί, όπως έχω ξαναγράψει, μαζί με τους ανθρώπους του χάνει σιγά-σιγά και την προσωπικότητά του.
Θα μείνει κάτι στο τέλος εκτός από το ανούσιο κι επιφανειακό φολκλόρ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου