Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018

ΦΩΣ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...

Μέσα στη γενικευμένη παραζάλη που προκαλούν στο φιλοθεάμον κοινό οι αυξητικοί ρυθμοί της "τουριστικής ανάπτυξης", έσκασε σαν αναστάσιμο βαρελότο η δημόσια τοποθέτηση (η δεύτερη εντός μικρού διαστήματος αλλά πιο στοχευμένη αυτή τη φορά) του Θ. Μαρινόπουλου για την εν γένει πορεία του τόπου μας.
Δεν μπορώ να προβλέψω με απόλυτη βεβαιότητα αν αυτό θα τον ωφελήσει ή θα τον βλάψει πολιτικά, εφόσον θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις δημοτικές εκλογές, αν και κλίνω προς την δεύτερη εκδοχή.
Αυτό θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες, κάποιοι μη ορατοί επί του παρόντος.
Το σίγουρο είναι πως ήδη έχει μπει στο κάδρο των "ανεπιθύμητων" κι "επικίνδυνων" από διάφορους που καμώνονται τους "πατερούληδες" της προόδου και ευημερίας του νησιού, εντός και εκτός αυτού!
Και δεν υπερβάλλω καθόλου. 
Υπήρξα ο ίδιος παθών, εξαιτίας αυτών ακριβώς των "αιρετικών" απόψεων και γνωρίζω πολύ καλά από βρώμικες μεθοδεύσεις προκειμένου να "καεί" κάποιος στοχοποιημένος πολιτικά.
Διότι γι αυτούς, "μέλλον" σ' αυτόν εδώ τον τόπο δεν νοείται χωρίς να κατακρεουργηθεί και η τελευταία σπιθαμή του.
Διότι γι αυτούς, "μέλλον" σ' αυτόν εδώ τον τόπο δεν νοείται χωρίς να ξεπουληθεί και το τελευταίο τετραγωνικό εκατοστό σε νεοαποικιοκράτες "επενδυτές".
Διότι γι αυτούς, "μέλλον" σ' αυτόν εδώ τον τόπο δεν νοείται χωρίς η Πάρος να μετατραπεί οριστικά και αμετάκλητα σε ένα απέραντο κωλοχανείο, παράδεισο της αρπαχτής και της παραοικονομίας.
Διότι γι αυτούς, "μέλλον" σ' αυτόν εδώ τον τόπο δεν νοείται χωρίς να έχει καταστεί αυτός αφιλόξενος για τους Παριανούς!
Παρά τους όρκους πίστης στη "βιωσιμότητα" και στην "αειφορία" που ανέξοδα σκορπούν σε κάθε ευκαιρία, έτσι για ξεκάρφωμα.
Βάστα γερά αγαπητέ Θανάση κι ελπίζω να έχεις καλύτερη τύχη ως φορέας και κομιστής απόψεων που υπερασπίζονται το πραγματικό συμφέρον του τόπου μας.
Θα είναι και προσωπική μου δικαίωση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου