Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Τους γιατρούς και τα μάτια μας!..

Σατανικός ο συνάδελφος Τάσος Αναστασίου στην «Αυγή»: στο τέλος οι Γερμανοί θα μας ζητήσουν Αποζημιώσεις για την εκθρόνιση του Όθωνα. Καλημέρα σας και, ως φαίνεται, η κάλπη δεν έχει πλέον ιδιαίτερη σχέση με τη δημοκρατία. Και δεν λέω για τον βλαχοσυμπέθερο (του ΚοτζιάΖάεφ,
όστις προσπαθεί να εξαγοράσει φόρα παρτίδα βουλευτές στην πατρίδα του, ούτε για τον Τσίπρα,που μεταμόρφωσε την κάλπη του «όχι» σε ένα κάλπικο «ναι». Λέω για το τρέχον τουρλουμπούκι στη Βουλή, που θυμίζει κατ’ αυτάς μπουλούκι διακονιαραίων και λιγούρηδων.
Εν πρώτοις, όπως προτείνει η θεία Φωτούλα, καλό θα ήταν οι βουλευτές των ΑΝΕΛΛ που έχουν δει το φως το αληθινό να μπουν στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ για να ξαναμάθουμε να μετράμε. Το ίδιο θα μπορούσαν να κάνουν και με το κόμμα συνθέτοντας με την είσοδό τους εκεί μια νέα συνιστώσα, φερ’ ειπείν «τα πετ του παππά».
Δεν χρειάζεται να περιγράψω το καραγκιοζιλίκι (παρά τις διαμαρτυρίες του καραγκιόζη για το άδικο της έκφρασης) μεταξύ Καμμένου – ΚοτζιάΤσίπρα – ΚαμμένουΚοτζιά – Τσίπρα – Καμμένου, το έχουν περιγράψει πολλοί και πολύ καλύτερα απ’ όσο θα το περιέγραφε η αφεντιά μου.
Συμπάσχω όμως με τον θρήνο (όπως του ΦΕΚ της «Εφ. Συν.»), που με αριστερή ρητορική υποστηρίζει τη δεξιά πολιτική της κυβέρνησης, αλλά της ξινίζουν οι δεξιοί συνεταίροι της. Μάλιστα αποφαίνεται ότι ο Καμμένος βλάπτει τη χώρα», αλλά δεν τη βλάπτει ο Τσίπρας που τον έχει πρωτοπαλλήκαρο! Όχι, μη φωνάζετε γιατρό, ο κλάδος είναι απασχολημένος να περιθάλπει τη λογική.
Όμως και αυτός ο Πάνος είναι αδίστακτος. Στα κλάματα της «Εφ. Συν» για τις βάσεις που θέλει να παραχωρήσει ο ακροδεξιός συνεταίρος της κυβέρνησης (ερήμην βεβαίως – βεβαίως του Τσίπρα) στους Αμερικάνους απάντησε λακωνικά: «Οι βάσεις λειτουργούν ήδη». Πόνος ο Πάνος.
Αλλά, για να μην αδικήσουμε και τους αριστερούς της πλάκας, ο Βαν Φλητ Πάνος έχει άδικο. Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεται το γεγονός ότι οι βάσεις του θανάτου είναι πλέον κεντροαριστερές. Αυτές οι βάσεις
δεν είναι πλέον όλεθρος για την πατρίδα, έχουν ανα-αυτοπροσδιοριστεί σε κάτι ανάμεσα σεΣυνιστώσα Ρόζα και πλατφόρμα 53+! Οι βάσεις είναι πια κάτι σαν στρίγγλες που έγιναν αρνάκια, τις δάμασε ο ΣΥΡΙΖΑ της κυρίας Τζάκρη – κάτι που δεν μπορεί να αρνηθεί ούτε ο Αρχηγός των Ατάκτων κ. Νίκος Φίλης.
Όμως, συγχωρήστε με, μιλώ για τους κρυπτοσυριζαίους βουλευτές των ΑΝΕΛΛ (των ποιων;) και ξεχνώ τους κρυπτοσυριζαίους βουλευτές του Ποταμιού, των ανεξάρτητων (!) ή του ΚΙΝΑΛΛ. Εν τέλει όλοι ΠΑΣΟΚ είμαστε, ΣΥΡΙΖΑ παντού.
Συνεπώς, να αφήσουμε όλοι στην άκρη τα νάζια και τις τσιριτσάτζουλες και να συστρατευθούμε άπαντες με τον Τσίπρα για αριστερές βάσειςανθρωπιστικούς πλειστηριασμούς και επενδυτές απ’ το Μπαλί.
Μόνον τους γιατρούς να προσέξουμε, παιδιά. Διότι άμα μουρλαθούνε και οι γιατροί σ’αυτήν τη χώρα, τη βάψαμε…
Πηγή: topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου