Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ




Ο Ζιγιά Πιρ είναι...
Τούρκος και όχι Κούρδος. Ωστόσο είναι βουλευτής του φιλοκουρδικού Δημοκρατικού Κόμματος των Λαών (HDP), ενώ είναι και ανιψιός συνιδρυτή (με τον Αμπτουλάχ Οτσαλάν) του PKK.
Σε πρόσφατες αναρτήσεις του στο Twitter ο Πιρ βγήκε από τα... δεξιά στον Ταγίπ Ερντογάν τον οποίο και κατηγόρησε ότι έχει «παραχωρήσει» στην Ελλάδα νησιά που ανήκουν σην Τουρκία.
Οπως σημειώνει το «Εθνος», με ένα μπαράζ από 13 αναρτήσεις στο Twitter, ο βουλευτής του HDP υποστήριξε ότι η Ελλάδα έχει μετά το 2004 προχωρήσει, με την ανοχή των κυβερνήσεων του ισλαμιστή Ερντογάν, στην κατάληψη 16 νησιών πάνω στα οποία δεν έχει κυριαρχικά δικαιώματα. Κατονόμασε μάλιστα ως «παρανόμως κατεχόμενα από την Ελλάδα» νησιά όπως είναι η Γαύδος, οι Διονυσάδες, το Γαϊδουρονήσι, το Κουφονήσι, το Φαρμακονήσι (Bulamac), οι Οινούσσες (Koyun), το Αγαθονήσι (Esek), η Θύμαινα (Hursit) κ.ά.

Αυτό σαν ένα μικρό δείγμα της σημερινής "αθωώτητας" των διαφόρων αλλοεθνών που μας παπαγαλίζουν όλοι οι αδρά χρηματοδοτούμενοι προπαγανδιστές της κατάργησης των συνόρων.
Επειδή εκτός από λαμόγια οι περισσότεροι εξ αυτών είναι και ανιστόρητοι, ας κάνουν μια αρχή από την εισβολή των Σελτζούκων Τούρκων αρχές του 11ου αιώνα στην Μικρά Ασία, την αφέλεια των βυζαντινών και την πρώτη τραγική κατάληξη που αυτή είχε στο πεδίο του Μάντζικερτ.
Οι εισβολείς αυτοί όπως και οι διάδοχοί τους Οθωμανοί, καταδυνάστευαν τους αυτόχθονες λαούς επί αιώνες μέχρι τον οριστικό ξεριζωμό ή την πλήρη αφομοίωση τους, που επετεύχθη αιματηρά αρχές του 20ου αιώνα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου