Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Μπράβο στον Αρχιεπίσκοπο!

Δεν υπάρχει πιο τιμητική διάκριση για την Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών από την απονομή μεταλλίου Α’ Τάξεως του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Και ξέρετε ποιον επέλεξε ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο Β’ να απομείνει αυτήν την ανώτατη τιμητική διάκριση για τις αθόρυβες φιλανθρωπικές υπηρεσίες.
Μα προφανώς σε εξαίρετο και αυθεντικότατο εκπρόσωπο των πιο ευαγών ιδρυμάτων αυτού του τόπου, τα οποία πανθομολογουμένως έχουν διασώσει την χώρα, την οικονομία και τους πολίτες της.
Τα ευαγή αυτά ιδρύματα τα γνωρίζετε και τα ευγνωμονείτε όλοι και όλες: είναι οι τράπεζες αυτής της χώρας.
Τον τιμηθέντα εκπρόσωπο τους μπορεί να μην συγκρατείτε, είναι ο Νικόλαος Καραμούζης, Πρόεδρος του ΔΣ της Eurobank, την τράπεζας η οποία από τον φιλάνθρωπο κ. Λάτση έχει περάσει στα χέρια ενός από τα πιο φιλανθρωπικά fund των ΗΠΑ.
Μπράβο Μακαριώτατε. Έχετε ένα εξαίρετο κριτήριο να κάνετε επιλογές πρότυπα για την κοινωνία μας και να δείχνετε τον σωστό δρόμο για το μέλλον.
Γιατί ένας τραπεζίτης είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για να καταδείξει και να συμβολίσει το δρόμο του μνημονιακού ραγιαδισμού, ιδιαίτερα στη νέα γενιά.
Ή αλλιώς να μας φανερώσει πως να ληστεύεται και να φτωχοποιείται μια κοινωνία ώστε όσοι πρωταγωνιστούν στην καταλήστευση και φτωχοποίηση της να τιμώνται γιατί ασκούν από τα “κλοπιμαία” φιλανθρωπία στα πιο εξαθλιωμένα τμήματα των πιο φτωχών ανθρώπων.
Όμορφος κόσμος….
iskra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου