Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ ΠΟΥ ΒΡΥΧΑΤΑΙ...

Επίθεση εξαπέλυσε εναντίον μας ο Πινόκιο κατηγορώντας μας για στημένα σχόλια και όχι μόνο...
Δεν μαζεύεται με τίποτα το άτομο.
Εκτός από το ψέμα, τώρα και το θράσος τρέχει ακατάσχετα από τα "δημοσιογραφικά" του μπατζάκια...
Αντί να μαζευτεί ο μπλογκοπροβοκάτορας και να κρυφτεί στη ποντικότρυπά του μετά τα όσα απίστευτα ψέματα έχει διασπείρει άλλοτε υπό μορφή ειδήσεων και άλλοτε ως "πληροφορίες", προκαλεί, κατηγορώντας εμάς για συμπεριφορές των οποίων την πατρότητα και αποκλειστικότητα ουδέποτε ΤΟΥ αμφισβητήσαμε.
Το αντίθετο πράξαμε μάλιστα, κατοχυρώνοντας υπέρ ΤΟΥ την πατέντα!!!
Στη νέα θρασύτατη πρόκληση, πέρα από τις γνωστές μαλακιούλες περί επισκεψιμότητας, συνέπειας, εντιμότητας,  κλπ  προχώρησε μερικά ακόμη βήματα στον ολισθηρό δρόμο που αφηνιασμένος ακολουθεί από την πρώτη στιγμή που ενεπλάκη ουρανοκατέβατος στα κοινά του νησιού.
Ανάρτησε σχόλια  δήθεν-αναγνωστών του με καθαρά υβριστικό περιεχόμενο σε βάρος των συνεργατών μας, σχόλια που εκφεύγουν κατά πολύ από την πολιτική αντιπαράθεση, υπεισέρχονται στη σφαίρα της ιδιωτικής ζωής και προσλαμβάνουν χαρακτήρα προσβολής επί προσωπικού.
Εμείς δεν απαντήσαμε και προς το παρόν δεν θα το κάνουμε με αναλόγου ύφους και περιεχομένου "πυρά", αν και θα μπορούσαμε να τον ισοπεδώσουμε, γιατί ειδικά σ΄αυτό το πεδίο έχει πάρα πολύ "φαΐ" η αφεντιά του...
Τον έχουμε "ξεβρακώσει" κατ επανάληψη για τα ασύλληπτα ψέματά του και τις Μελισσανίδειες κωλοτούμπες του κι αυτό προς το παρόν είναι αρκετό.

Κλείνοντας το σημείωμα αυτό (και πολύ ασχοληθήκαμε μαζί του) υπενθυμίζουμε την έκκληση προς κάθε επισκέπτη, να μας παραδώσει  την δημοσιογραφική ταυτότητα (της ΕΣΗΕΑ φυσικά στην οποία είναι μέλος από τα γεννοφάσκια του ο κ. Πινόκιο!) για να την αποστείλουμε και μεις με τη σειρά μας σε γνωστό στέκι όπου -κατά δήλωσή του- αντλεί μεταμεσονύκτια έμπνευση  με τη συνδρομή και αρκετών "βοηθημάτων", για τις παπαρολογίες του ο κύριος αυτός ...

11 σχόλια:

  1. Συγνώμη αριστο το ποντίκι δεν βρυχάται. Το ποντίκι όταν νιώσει κίνδυνο τρυπώνει στο χώμα και τσιρίζει, αυτό κάνει κάνει και ο πινόκιο . Πλέον αισθάνεται να φεύγει η γή απ τα πόδια του και προσπαθεί με την προσφιλή του τακτική να κρατηθεί από κάπου. Έχει χάσει πλέον όλα τα στηρίγματα ,οι δολοπλοκίες δεν του βγήκαν , δουλειά δεν ξέρει τι θα πεί,(το μόνο που ξέρει είναι να σπιλώνει ) και όπως ο ετοιμοθάνατος , βγάζει τις τελευταίες του κλανιές. Επι τέλους να ξυπνήσουμε οι Παριανοί και κάτι ποντίκια σαν αυτά πρέπει να τα στέλνουμε από κεί που ήρθαν .
    Αρκετά ασχοληθήκαμε με το υποκείμενο και τα αντικειμενικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακρύς ο κατάλογος των σπιλωμένων Αριστο.Κιόλο μεγαλώνει
    Φτιάχνεις χρυσό οδηγό.
    Το χοντρό καλαμπούρι με τον τύπο είναι η ηθικολογία του.Να σε κάψω Γιάννη να σ'αλείψω λάδι.Και συνεχίζει απτόητος.
    Η αντίδρασή σου δεν είναι δυναμική,όπως του χρειάζεται
    Βγάλε τα καμώματά του στην φόρα να το βουλώσει ο ξετσίπωτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τίτλος είναι δανεικός από την ομώνυμη ταινία-κωμωδία και ταιριάζει απόλυτα στην περίσταση αγαπητές Όρνιθες.
    Εμείς ανώνυμε 9:17 δεν θα συγγράψουμε την βιογραφία ενός πολιτικού γυρολόγου που κινείται με την ταχύτητα υαλοκαθαριστήρα από κόμμα σε κόμμα κι από δημοτική παράταξη σε δημοτική παράταξη και καταελεεινολογεί ανθρώπους που μέχρι λίγο πριν εξυμνούσε και αγιογραφούσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο φίλος η καλύτερα οι φίλοι αρκετά έχουν παραπληροφορήσει έως σήμερα ,αρκετά άτομα βάλθηκαν επί προσωπικού,αρκετά και με τέχνη πρόβαλαν, παραποιώντας γεγονότα που πουλάνε. Δεν άξιζε η Πάρος τέτοια δημοσιογραφία. Πρέπει βέβαια ανεξάρτητα από το εάν διαθέτουν δημοσιογραφική ταυτότητα να τους αναγνωρίσουμε μερικές περιπτώσεις που ανέδειξαν γεγονότα όπως και την ικανότητα να κτυπούν με μαεστρία .Καλό λοιπόν είναι να δουν τα πράγματα από διαφορετική
    άποψη και να γίνουν παραγωγικοί διότι ο κλοιός αρχίζει να σφίγγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην ασχολείστε με σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως "πειθαρχήσατε" και τονίζετε τις λέξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. το άλογο το άλογο
    'φαγώθηκε' από πακιστανούς ή από τον ποντικό; χαχαχουχουχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δυο σχολια εστειλα σημερα και ταφαγε το σκοταδι.ο σχολιοπνίχτης διδακτορας δεοντολογιας.τσου ρε Λακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάλι έπεσες στην παγίδα και "συνομίλησες" με τον Πινόκιο αγαπητέ Αρίστο.Αυτό το είδος τρέφεται με την ανακατωσούρα που προκαλούν οι χυδαίες δημοσιεύσεις του.Άφησε τον μεροκαματιάρη της χυδαιότητας να πνιγεί στα σκατά που παράγει και σταμάτα πια να του κάνεις πατωτές στο σκατένιο περιβάλλον που απολαμβάνει.Αυτό επιδιώκει.Αν θες την συμβουλή μου στείλε στη γιορτή του λιγούρη κανένα στριγκάκι να το φορέσει,μήπως κι ηρεμήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιό αρχιλαμόγιο χρωστά σε παπά σε νεοκόρο κ στον καντηλανάφτη κ γριλίζει απειλιτικά σε άλλα λαμόγια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ γουστάρω να ενημερώνομαι από το Πινόκιο, μιλάμε για αντικειμενικότητα, σωστή πληροφόρηση, δημοσιογραφική δεοντολογία, διασταύρωση πληροφοριών, συνέπεια, εντιμότητα, διακρητικότητα... τι άλλο πια να πεις για αυτό το τρωκτικό. Ο καλύτερος σοβατζής με την λάσπη που ρίχνει έχει σοβαντίσει όλη την Πάρο.
    Μην ασχολήστε άλλο με αυτό το πράμα, πολύ αξία του δίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή