Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ...

#Καλό θα ήταν να είχαμε τεχνικά τη δυνατότητα να σας παρουσιάζαμε τα όσα ελέχθησαν κατά τη μακρά -πολύ μακρά ρε γαμώτο-προεκλογική μας περίοδο, που είχε σαν κατάληξη τις δημοτικές εκλογές του 2010 κατ' αντιπαράσταση με τα συμβαίνοντα σήμερα.
Σαν ένα παιχνίδι άσπρο-μαύρο ας πούμε...
Ή το χθες και το σήμερα...
Έτσι και μόνον έτσι θα μπορούσατε να δείτε σε όλο του το μεγαλείο το "δούλεμα" που πέφτει από  επίδοξους σωτήρες του νησιού!

*Εκείνος ο μεσσίας που προσφέρονταν από απλός στρατιώτης έως...στρατηγός για το καλό μας, που βόσκει ρε παιδιά;

Τα παχιά εκείνα λόγια και τα σάλια περί προσφοράς, περί αυτοθυσίας, περί μπαμπλαμπλα, τι έγιναν;
Έπεσαν στο κενό;

Η ζαριά ήταν "όλα ή τίποτα";

Κρίμα οι "επενδύσεις" περί τα ποδοσφαιρικά...
Κρίμα οι ραδιοφωνικές παρουσίες κάθε τρεις και λίγο "περί ανέμων και υδάτων"...
Κρίμα το χαρτί για το έντυπο "προμόσιον" που σπαταλήθηκε επί διετίας τουλάχιστον.
Κρίμα και το εκλογικό κέντρο.
Κρίμα τα όνειρα...

*Υπήρξαν κριτικές για το έργο των τοπικών συμβουλίων την περασμένη τετραετία, πού θα τις χαρακτηρίζαμε σκληρές και κάποιες φορές άδικες.
(η περίπτωση της Νάουσας, όπου η διατελέσασα πρόεδρος παρά την προσφορά της, κινδύνεψε να μη βρει ούτε τη δική της ψήφο είναι κορυφαία!).

Η σκληρότητα εκπορεύονταν κυρίως από άτομα που φιλοδοξούσαν να διαδραματίσουν κι εκείνα ρόλο στα αυτοδιοικητικά εκτοπίζοντας τους παλαιότερους.

Η μέχρι τούδε πορεία τους όμως δεν δικαιώνει τις αυξημένες προσδοκίες των ψηφοφόρων και φυσικά δεν δικαιολογεί επαρκώς τη δριμύτητα με την οποία καταφέρονταν σε βάρος των προκατόχων τους...

*Μέσα σ' όλα μάθαμε και για τα χρωστούμενα σε προμηθευτές του δήμου μας από αστέρι που ενώ διετέλεσε επικεφαλής δημοτικού οργανισμού μέχρι τη λήξη της θητείας του, τόπαιξε "αντάρτης" πρωτοκλασάτος "άξιος"  και κατηγορούσε κάθε τρεις και λίγο για ανεπάρκεια τους πάντες και τα πάντα!

Λέτε για τα όσα χρωστούσε νάφταιγε ο άτιμος ο Βλαχογιάννης που "δεν έκανε για δήμαρχος" , σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του υπέρλαμπρου αυτού αστέρα;

Πως το λέει αυτό ο πατέρας μου; Α ναι!
Της στραβής ψ...ς οι τρίχες της φταίνε!!!

6 σχόλια:

  1. Εμείς κάτι ξέραμε και δεν μιλάγαμε κ. Άρίστο, κάποιοι όμως που καλά ξέρεις πρώην και νυν αξιωματούχοι φαγωθήκανε δυό χρόνια και κάτι, να του κάνουνε τσάμπα διαφήμηση χρεώνοντάς τον ακόμη και για φύκια με μεταξωτές κορδέλλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια στο κουρμπέτι και ξέρεις καλά ποιοί υπέγραφαν τις αρθρογραφίες,τις ΛΙβελογραφίες και τις δημόσιες ΛΟιδορίες. Όταν αυτές είναι υπερβολικές,άνευ κομματικής ουσίας και σκόπευσης είναι συχνά άδικες,λειτουργούν αντίστροφα στον κοινό σκεπτόμενο νού του πολίτη και συντηρούν θετική κοινωνική αναγνωρισιμότητα (τσάμπα πολιτικό marketing)του βαλλόμενου. Σε αυτούς αναφέρομαι, κ. Αρίστο , ΄εμείς΄ οι σκεπτόμενοι πολίτες.
    Με την ευκαιρία. Η δραστήρια κυρία πρόεδρος ΄πλήρωσε΄ τις εντονότατες μονοκομματικές δράσεις της( μηνύσεις κατά δημοτών, απειλή παραίτησης κλπ ). Εμείς κι εσύ σε τρέχοντα χρόνο τιμωρούν πολιτικά και σε ύστερο χρόνο έχουν κοντή μνήμη (δυστυχώς).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ 11:11 προφανώς και γνωρίζεις καλύτερα τα της μνήμης σου. Η δική μας πάντως μόνο κοντή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ Αρίστο 7:57. Δεν προκύπτει από τα σχόλια μου και βέβαια δεν αφορά σε εσας η κοντή μνήμη. Το αντίθετο μάλιστα θα έλεγα. Απλά καμιά φορά ίσως δεν επωφελούμαστε από αυτήν και γιαυτό η συλλογική μνήμη είναι χρήσιμη σε αντιπαράθεση με την επιλεκτική. Σε κάθε περίπτωση δεν μου αρμόζει δημόσιος σχολιασμός επί προσωπικού επιπέδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή