Σάββατο 16 Απριλίου 2011

ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΑΧΤΣΗΔΕΣ!!

*Δεν θα σταματήσουμε να το γράφουμε μέχρι να γίνει επιτέλους κάτι γι αυτό:

Ο δήμος πρέπει να προβεί σε ελέγχους για τη διασταύρωση των δηλωμένων τετραγωνικών μέτρων των κτηρίων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ!!

Η απώλεια  εκτιμάται ότι φθάνει στο 35-40% επί των συνολικών εσόδων κι αν αναλογιστεί κανείς τις δυσκολίες που εμφανίζονται στον ορίζοντα, η δράση πρέπει να είναι άμεση.

Το πρόβλημα με τα διαφυγόντα έσοδα του δήμου γίνεται ακόμη πιο επιτακτικό, εξαιτίας του γεγονότος ότι αυτοί που κατά κανόνα είναι ασυνεπείς, είναι οι "έχοντες" κι όχι τα χαμηλότερα στρώματα, στοιχείο που προσδίδει επιπλέον και χαρακτήρα κοινωνικής αδικίας στην όλη κατάσταση.


Φυσικά οι έλεγχοι πρέπει να επεκταθούν και σε μια σειρά δραστηριότητες που θα μπορούσαν να αποφέρουν σημαντικά έσοδα, αλλά λόγω αδράνειας μένουν στο σκοτάδι...
Η αρμόδια επιτροπή είναι ΕΔΏ; 

2 σχόλια:

  1. Όχι τα διαφυγόντα αλλά τα διαφεύγοντα από επιλεκτική πολιτική βούληση των ολίγων και τον βαθύ ύπνο των υπολοίπων παρατρεχάμενων στον Οίκο της εξουσίας, χρόνια τώρα. Διάλεξε αν δεν έχεις αντίρρηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απ' ότι φαίνεται σχεδόν όλοι είμαστε μπαταχτσήδες γι' αυτό κιόλας δεν έχεις κανένα σχόλιο σε αυτό το θέμα Αριστοφάνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή