Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2023

ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΛΟΒΟΤΟΜΗΜΕΝΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΕΣ*

Εδώ κι έναν σχεδόν χρόνο που βρίσκεται σε εξέλιξη ο πόλεμος στην Ουκρανία, το σύνολο του δυτικού "πολιτισμένου" κόσμου ενισχύει με πακτωλό χρημάτων τον καραγκιόζη Ζελένσκι, σε μια προσπάθεια να φέρουν σε δύσκολη θέση, αν όχι να ηττηθεί, την "κακιά" Ρωσία.

Μέσα σ' αυτούς δεν θα μπορούσε να λείπει και το νεοναζιστικό μόρφωμα της Ε.Ε. που έχει χορηγήσει αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής ποσό σε ευρουλάκια (λόγω της γνωστής "διαφάνειας" που χαρακτηρίζει το πολιτικό  σύστημα της Ε.Ε.) προκειμένου να νικήσει η "δημοκρατία" των Αζοφιστών και των Μπαντεριστών.

Σίγουρα, αυτό ξεπερνά κατά πολύ τα χρήματα που απαιτούνταν για να "σωθεί" η Ελλάδα από την χρεοκοπία το 2009-10.

Κι όμως, τα χρήματα αυτά δεν περίσσευαν τότε για την "σωτηρία" της Ελληνικής οικονομίας, κι επιβλήθηκαν εξοντωτικά μέτρα σε βάρος του Ελληνικού λαού, συν την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας για 99 χρόνια.

Τώρα δίνονται αφειδώς για την συνέχιση της αιματοχυσίας, αφού αυτή είναι οργανικά συνδεδεμένη με τις "αξίες" των ευρωπαίων (όπως τα εγκλήματα σε Γιουγκοσλαβία, Ιράκ, Συρία, Λιβύη κλπ)

Κι έχεις κάποιους βαρύτατα ασθενείς εγκεφαλικά, να επικαλούνται την ανάγκη για "περισσότερη Ευρώπη", δηλαδή περισσότερη αδιαφάνεια, περισσότερη αντιλαϊκή πολιτική, περισσότερο αίμα, περισσότερο νεοναζισμό!

Δείχνουν να βρίσκονται σε άλλο κόσμο, σ' έναν κόσμο παραισθήσεων και δημοκρατικών φαντασιώσεων, αν δεν είναι λοβοτομημένοι κανονικά δηλαδή... 

 

*ευρωλιγούρηδες είναι ο δόκιμος όρος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου