Σάββατο 28 Μαΐου 2022

ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ...

 Στο προσωπικό του ιστολόγιο ο ανεξάρτητος δημ. σύμβουλος Η. Κουντρομιχάλης εγκαλεί την κοινωνία της Πάρου, ειδικότερα μάλιστα εκείνους που έχουν αναπτύξει οικολογική δράση μέχρι σήμερα, για την ανοχή (έως συνενοχή) που επιδεικνύουν στο συνεχιζόμενο έγκλημα κατά του φυσικού περιβάλλοντος του νησιού.

Συγκαταλέγει άπαντες αυτούς τους συντοπίτες στην κατηγορία των "οικολόγων", χωρίς διάκριση.

Να ενημερώσω λοιπόν τον πρόσφατα ευαισθητοποιημένο αιρετό μας, πως αυτό εδώ το ιστολόγιο έχει στο ενεργητικό του μερικές εκατοντάδες αναρτήσεις σχετιζόμενες με τα όσα "ωραία" συμβαίνουν στην Πάρο και τα οποία έτυχαν και τυγχάνουν της αποδοχής των τοπικών αρχόντων.

Δυστυχώς, οι όποιες εκκλήσεις προς τους τοπικούς άρχοντες δεν βρήκαν ευήκοα ώτα όλα αυτά τα χρόνια, ειδικότερα δε συγκεκριμένες καταγγελίες για συγκεκριμένες περιβαλλοντικές ζημιές, έπεσαν στο κενό, απαξιωμένες από το ΣΥΝΟΛΟ των αρμοδίων.

Με εξαίρεση μια (για την οποία επελήφθη με την ιδιότητα του αντιδημάρχου ο κ. Κουντρομιχάλης), καμία από τις λοιπές δεν ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο προς συζήτηση και πάρσιμο αποφάσεων!

Τέλος, θεωρώ περιττό να μιλήσω για την δράση μου στο πεδίο, που και αυτή προφανώς την αγνοεί ο εν λόγω αγαπητός κατά τα άλλα συμπολίτης...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου