Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΙ

Παρά την διαύγεια και την σαφήνεια του μηνύματος της πρώτης Κυριακής, με την σαρωτική επικράτηση Κωβαίου, οι καθ έξιν και κατ' επάγγελμα υβριστές, αμετανόητοι, συνεχίζουν στο ρυθμό της τεχνητής έντασης και της εξαλλοσύνης, σαν να μην συνέβη τίποτα, σαν να μην αποδοκίμασε ο παριανός πολίτης τα παρανοϊκά παραληρήματα και τις παραπολιτικές σαχλαμάρες.

Αντί να σεβαστούν την ετυμηγορία των παριανών, επιδίδονται στη γνωστή, προσφιλέστατη σ' αυτούς αγαθοεργία της λοιδορίας και της απαξίωσης, τακτική που θα επιφέρει ακόμη βαρύτερη ήττα-τιμωρία την προσεχή Κυριακή στους "προστατευόμενούς" τους.

Η προσπάθεια αναβίωσης-νεκρανάστασης αποκρουστικών "συστημάτων" και αναζοπύρωσης "καθεστωτικών νοοτροπιών" (ξεπερασμένων και καταδικασμένων τελεσίδικα από τους πολίτες), μέσω της ακμάζουσας τοπικής βιοτεχνίας λασπολογίας, θα τσακιστεί στα βράχια της απαίτησης των παριανών για την ευρύτερη δυνατή συναίνεση και τις αναγκαίες και επιβεβλημένες συγκλίσεις για να προχωρήσει η Πάρος μπροστά χωρίς μισαλλόδοξα και διχαστικά κηρύγματα.

Η ενότητα των παριανών και η συστράτευσή τους, η πάνδημη συνεργασία για την πρόοδο του νησιού, θα είναι η συντριπτική και αποστομωτική απάντηση στην απροκάλυπτη επιχείρηση υπονόμευσης του μέλλοντος όλων μας, από τους Εφιάλτες των καιρών... 

5 σχόλια:

  1. Είσαι γλοιωδης τύπος... γελοίος... Μόνο αυτό έχω να σου πω... υποστηρικτής του "οπου μπαταρει η βάρκα."..Πάντα φιλοσοφία ΧΩΡΙΣ πράξη ...Κουβέντες από την ..ξαπλώστρα σου στην παραλία...Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Συνέχισε να βγάζεις φίδια και πικρίες εναντίον των συμπολιτών σου επειδή,δεν σου έταξαν να γίνεις "σύμβουλος". Είσαι ακριβώς ότι υποστηρίζεις..."ΛΙΓΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aν είχες στοιχειώδη αξιοπρέπεια πριν εξαπολύσεις εναντίον μου μύδρους θα διέθετες στην κοινή θέα το ονοματάκι σου.
    Επειδή είσαι ένα απλό ξέρασμα της λογικής κι ένα σκουπίδι της εμπάθειας, άκου λοιπόν απαίδευτο και άξεστο ανθρωποειδές:
    Για να μιλήσεις εσύ για μένα πρέπει να έχεις διανύσει μια διαδρομή τουλάχιστον ισάξια με την δική μου.
    Όταν εγώ πάλευα για ιδέες και αξίες -τριάντα συναπτά έτη-εσύ ιντερνετικό παράσιτο, είμαι σίγουρος, έγλυφες δυνάστες και ηγεμόνες, έναντι πινακίου φακής.
    Σε ενοχλεί σφόδρα το γεγονός ότι υποστήριξα προσωπικά τον Κωβαίο, όταν ακόμη φάνταζε χαμένος και τελειωμένος από το σύστημα και αντιστρέφεις την λογική και τα γεγονότα επειδή βολεύει τον παροξυσμό σου.
    Η αναφορά σου σε καρέκλες και θέσεις μόνο σε μένα δεν θα μπορούσαν να κολλήσουν, γιατί είμαι ένας εκ των ελαχίστων που έχει αρνηθεί σίγουρες τέτοιες κι έχει επιλέξει να πολεμάει για τις ιδέες του κόντρα στην κοινώς αποδεκτή πολιτική "λογική".
    Ακόμη και σ' αυτή την εκλογική αναμέτρηση έγινα αποδέκτης προτάσεων, αλλά αρνήθηκα.
    Ο κομπλεξισμός σου εναντίον μου αβυσσαλέος και χειμαρρώδης, σε τυφλώνει και χάνεις την αίσθηση μέτρων και σταθμών.
    Όσο και να κοπανιέσαι όσο και να με βρίζεις, κάτι που το κάνεις εδώ και αρκετά χρόνια δειλό και χαμερπές υποκείμενο ένα πράγμα δεν μπορείς να πετύχεις κι αυτό σε τρελλαίνει.
    Να σταθείς ισάξια και επώνυμα απέναντί μου και τότε να "λογαριαστούμε",
    και για τα περί φιλοσοφίας και για τα περί πράξης.
    Ένας "πολύς" δεν κρύβεται όταν επιτίθεται σε έναν κατάφωρα άδύναμο και ΛΙΓΟ σαν εμένα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σερ Αριστοφάνη υποκλίνομαι για την απάντησή σου στο σχόλιο..
    Νάσαι πάντα καλά και να περνάς όμορφα!

    Νομός Φθιώτιδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε εκ Φθοιώτιδας δεν σε γνωρίζω, ωστόσο σε ευχαριστώ για την συμπαράστασή σου.
      Δυστυχώς για την Πάρο, αν και μικρός τόπος, ευδοκιμούν πλήθος από παράσιτα και ερπετά.
      Κάποια από αυτά προκάλεσαν πλήθος προβλημάτων στον επαγγελματικό και οικογενειακό μου βίο.
      Εγώ συνεχίζω απτόητος κι εξαιρετικά προκλητικός απέναντι σε κάθε ατιμία από όπου κι αν πηγάζει από όπου κι αν προέρχεται.

      Διαγραφή
  4. Παρακολουθώ το Σάιτ σας καθημερινά, μου αρέσουν οι απόψεις διότι είναι προτότυπες και ωραία εκφρασμένες!..
    Ούτε γω σας γνωρίζω, ο άλλος είναι "μέσα στο λάθος", εντάξει, μπορεί να μη συμφωνούμε με ένα ποστ, ..να έχουμε τις αντιρήσεις μας που λένε,
    ..με ένα ποστ όμως ..όχι με τον άνθρωπο ..ποιοί είμαστε εμείς που δυσκολεύουμε τους άλλους.???
    Κώστας από φθιώτιδα ..για την φιλοξενία ..θένξξξξ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή