Σάββατο 10 Μαΐου 2014


Πάρος 9/5/2014
ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

Βλαχογιάννης – Κωβαίος αποτελούν τις δύο όψεις
 του ίδιου νομίσματος.

“Δέκα χρόνια απραξίας σε λιμενικά έργα. Μια δεκαετία χαμένη για τις βασικές υποδομές της Πάρου.
Τεσσεράμισι περίπου εκατομμύρια ευρώ του Λιμενικού Ταμείου λιμνάζουν αναξιοποίητα στις τράπεζες.

Λόγω της  σημερινής οικονομικής συγκυρίας κινδυνεύουν να χαθούν τα χρήματα, εξαιτίας της ουσιαστικά ανυπαρξίας διοίκησης και υλοποίησης των καταστατικών σκοπών  του Ταμείου”.

Τα παραπάνω δεν προέρχονται από δικά μας γραπτά. Εμπεριέχονται σε δελτίο τύπου της παράταξης του Μάρκου Κωβαίου και αποτελούν ειλικρινή ομολογία  για την εγκληματική αδράνεια του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πάρου Αντιπάρου για μια ολόκληρη δεκαετία.

Και ιδού τα ερωτήματα που προκύπτουν και αφορούν το Μάρκο Κωβαίο:
Τις θλιβερές αυτές διαπιστώσεις, για την απαράδεκτη αδράνεια του  Λιμενικού Ταμείου,  δεν τις γνώριζε, όταν αποφάσιζε να συνεργαστεί με το Χρήστο Βλαχογιάννη και να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιό του στις δημοτικές εκλογές του 2010;

Δεν γνώριζε τίποτε για την εν εξελίξει δικαστική περιπέτεια συμβούλων της παράταξης  Ραγκούση –Βλαχογιάννη, που και αυτή συνετέλεσε στην αδρανοποίηση του Λιμενικού Ταμείου;

Και όταν, για μια ολόκληρη τριετία, ήταν διορισμένος αντιδήμαρχος από τον Βλαχογιάννη, γιατί δεν έκανε καμιά απολύτως αναφορά σε όσα τώρα καταγγέλλει;

Ο Μάρκος Κωβαίος προσπαθεί να πείσει το εκλογικό σώμα, ότι προέκυψε από παρθενογένεση και ότι δεν έχει πολιτικό παρελθόν. Και αυτό λέγεται πολιτική εξαπάτηση.

Είναι συνυπεύθυνος για όσα καταγγέλλει σε βάρος του Δημάρχου, τον οποίο υπηρέτησε πιστά για όλο το χρονικό διάστημα της θητείας του.

Βλαχογιάννης – Κωβαίος αποτελούν τις δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Γι΄αυτό και τα πυρά του Μάρκου Κωβαίου κατά του Χρήστου Βλαχογιάννη, πλήττουν και τον ίδιο.

Προφανώς αυτό δεν το αντιλαμβάνεται, το αντιλαμβάνεται όμως το εκλογικό σώμα που είναι και υποψιασμένο και αποφασισμένο να θέσει τέλος στο δίδυμο της παρακμής της Πάρου.

1 σχόλιο:

  1. H Υποκρισία της ΚΕΠΟΣΑ περιτεύει σαν αντιπολίτευση τι επικοινώνησε στον κόσμο αυτά τα τριαμιση χρόνια;
    Οτι το Νέο ΠΑΣΟΚ είναι μέσα στο ΣΥΡΙΖΑ και ακολουθούν τα ίδια λάθη;
    Μόνο κάποιοι παράγοντες προσπαθούν να κρύψουν τα συμφερόντα τους γιαυτό δεν μπορούν να ανοίξουν και προσπαθούν να πριμοδοτήσουν τους γερασμένους ανθρώπους με μόνο σκοπό την απαξίωση των νέων.
    Τα κόμματα τα μάθαμε θέλουμε αδεσμευτους πολίτες με ιδέες για τον τόπο μας και όχι των κομμάτων εξαρτήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή