Πέμπτη 11 Μαΐου 2023

ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ

 *Ακόμα δεν άρχισε καλά καλά η τουριστική περίοδος και τα συνήθη προβλήματα αναδύθηκαν στην επιφάνεια.

Το κυκλοφοριακό, ειδικότερα στην Παροικία αποτελεί διαχρονικά το μεγαλύτερο όνειδος για την πολιτική μας ηγεσία, με τις ευθύνες να βαρύνουν κυρίως την περίοδο Γιάννη Ραγκούση.

Την περίοδο, θυμίζω, που αποφασίστηκε ν' αφήσουμε κατά μέρος τον νέο περιφερειακό και να το ρίξουμε στις αναπλάσεις δρόμων και  πλατειών. 

 

* Το τι μετέρχονται οι υποψήφιοι για τις εθνικές εκλογές δεν περιγράφεται.

Βέβαια, για να πούμε και του στραβού το δίκιο, τα όσα λένε και τα όσα καμώνονται, δεν είναι δικές τους επινοήσεις, αλλά συμβουλές των επικοινωνιολόγων που έχουν μισθώσει για την κατάκτηση της καρέκλας.

Όμως, όπως και νάχει, είναι γελοία η εικόνα ανθρώπων με κακή έως κάκιστη σχέση με την προστασία του περιβάλλοντος, να παριστάνουν τους ...οικολόγους!! 

 

*Η προεκλογική περίοδος για το δήμο όσο πάει γίνεται και πιο ενδιαφέρουσα.

Η πολεμική μεταξύ Μπιζά-Ροκονίδα δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς, ει μη μόνον μεταξύ των παρακάτω εκδοχών: είτε θεωρούν τον Κωβαίο εκτός παιχνιδιού, είτε ανταγωνίζονται για την δεύτερη θέση που οδηγεί στον τελικό...

 

*Το έργο αντικατάστασης των σωλήνων ύδρευσης από αμίαντο με άλλες συνθετικού πλαστικού, είναι κάτι που επιβάλλεται έτσι κι αλλιώς, για λόγους προστασίας των εργαζόμενων της ΔΕΥΑΠ.

Ωστόσο δεν βλέπω να έχει ληφθεί κάποια μέριμνα για την προστασία των περιοίκων και των διερχομένων εκ μέρους της εταιρείας.

 

*Η εμμονή της Λ.Συσπείρωσης να καταφέρεται (με το γάντι βεβαίως βεβαίως, αλλά καταφέρεται...) για κάθε νέα ανακοίνωση του Κ.Μπιζά στον Κ.Αργουζή μόνο γέλιο προκαλεί.

Γιατί αφενός ο Αργουζής δεν μετέχει σε κανένα όργανο της νεόκοπης παράταξης, αφετέρου κι αν ακόμα συμμετείχε, η "λογική" να βαράς το σαμάρι κι όχι τον γάϊδαρο, μόνο ορθή πολιτικά δεν είναι... 

 

*Δεν γνωρίζω αν θυμήθηκε κάποιος από τους διεκδικητές του δήμου ή τους αχρεωστήτως οικολογούντες  ποια είναι η περιοχή "Λίμνες".

Εκείνο που γνωρίζω είναι, πως κανενός δεν ίδρωσε το αυτάκι, όταν επί οκτώ μήνες αυτός ο μοναδικός υγρότοπος μπαζώνονταν, υπό το αδιάφορο βλέμμα και των αρμοδίων διωκτικών αρχών εκτός των άλλων.

Για να καταλήξει κι αυτός οικόπεδο με μια στην αρχή και δεύτερη στη συνέχεια βίλα απάνω του.

Αυτά για όσους καμώνονται τους ευαίσθητους οικολογικά και πρασινίζουν προεκλογικά προς άγραν αφελών ψηφοφόρων...

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου