Παρασκευή 11 Νοεμβρίου 2022

ΜΠΕΡΔΕΜΑ (ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ)...

Οι περισσότεροι θυμόμαστε τον ρόλο που έπαιξαν στελέχη καθώς και ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο δήμο μας αναφορικά με το θέμα των ανεμογεννητριών.

Βγήκαν μπροστά στις κινητοποιήσεις και η ρητορική και η επιχειρηματολογία τους εστίαζε σε δύο θέματα-σημεία.

1)στο θέμα της καταστροφής του περιβάλλοντος

2)στο θέμα της εκμετάλλευσης του νησιού από τα μεγάλα συμφέροντα.

Όπως επίσης γνωρίζουμε όλοι, η αντιπολίτευση στήριξε ένθερμα την κατασκευή και στηρίζει εξίσου ένθερμα την επέκταση του νέου μεγάλου αεροδρομίου.

Βέβαια βάζει έναν αστερίσκο σε σχέση με τη λειτουργία του και απαιτεί αυτή να είναι επ' ωφελεία του παριανού λαού.

Έχουμε και λέμε λοιπόν. 

1)Η καταστροφή του νησιού έχει προσλάβει πλέον κατακλυσμιαίες διαστάσεις, όχι φυσικά από τις κακές ανεμογεννήτριες, τις οποίες προς το παρόν αποκρούσαμε, αλλά από τις εκατοντάδες οικοδομές που σηκώνονται κάθε μήνα και καταλαμβάνουν κάθε γωνιά της παριανής γης.

Καθοριστικό ρόλο στην κατασκευαστική έκρηξη έπαιξε και παίζει το εν λόγω αεροδρόμιο, παρά τις μπαρούφες που εκτοξεύονται δεξιά και αριστερά από μαθητευόμενους μάγους της οικονομικής επιστήμης.

2)Υπάρχει κανείς λογικός άνθρωπος, που θα μπορούσε έστω στιγμιαία να πιστέψει, πως μπορεί να κατασκευαστεί αεροδρόμιο το οποίο θα το εκμεταλλεύεται ο παριανός λαός, με κάποιον άγνωστο τρόπο;

Άρα, αυτές οι πολιτικές επιλογές της αντιπολίτευσης συνιστούν τερατώδεις αντιφάσεις, δίνοντάς της το δικαίωμα να συναγωνίζεται επάξια τον δήμαρχο στο πεδίο των ανακολουθιών και των αυτοακυρώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου