Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Απύθμενο ανθελληνικό θράσος στη περίφραξη του προεδρικού μεγάρου της Αλβανίας

 

 

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας εξέδωσε το ΕΛΙΣΜΕ σχετικά με το θέμα της έκθεσης φωτογραφιών και κειμένων στην περίφραξη του προεδρικού μεγάρου της Αλβανίας, για το αποκαλούμενο θέμα της «γενοκτονίας» δήθεν των Τσάμηδων της Θεσπρωτίας, κατά την απελευθέρωση της Ελλάδος από την Γερμανική κατοχή το 1944. 

 για περισσότερα εδώ

 

 

Σχόλιο δικό μου: Η αποθράσυνση ακόμη και της Αλβανίας (!) είναι ένα επιπλέον τεκμήριο της μειοδοτικής πολιτικής που ακολουθείται εδώ και πολλά χρόνια από όλες ανεξαιρέτως τις κυβερνήσεις στα εθνικά θέματα.

Δεν πρέπει να προκαλεί την παραμικρή έκπληξη η θρασύτατη συμπεριφορά ακραίων Αλβανικών "κύκλων" υπό την σκέπη(;;) της πολιτικής ηγεσίας της χώρας.

Αντί η Ελλάδα να πιέζει την Αλβανία και να εγείρει σοβαρές αξιώσεις για τον Ελληνικό πληθυσμό της Β.Ηπείρου, κοιμάται τον ύπνο του δικαίου, έχοντας εγκαταλείψει τους ομογενείς κυριολεκτικά στην τύχη τους.

Αντί η Ελλάδα να διεκδικεί έστω και με λανθάνοντα τρόπο τα εδάφη της Β.Ηπείρου, κάτι για το οποίο έχει νόμιμο δικαίωμα με βάση τις υπάρχουσες διεθνείς συνθήκες, έφτασαν στο σημείο οι Αλβανοί εθνικιστές να ορίζουν/χαράζουν τα προς νότο σύνορα της Μεγάλης Αλβανίας στην Αιτωλοακαρνανία!

Αυτό είναι το κατάντημα της χώρας κι επαναλαμβάνω: οι ευθύνες διατρέχουν ολόκληρο το πολιτικό σύστημα και φυσικά κι εμάς τους ίδιους που τους ψηφίζουμε!!

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου