Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Ο κομμουνιστικός κίνδυνος (ή τα γαλάζια σου γράμματα).

Η διαπίστωση έσκασε σαν βόμβα μεγατόνων.
Ένα φάντασμα πλανιέται πάνω από την Πάρο.
Το φάντασμα του κομμουνισμού!

Σε περίπτωση που κερδίσει τις εκλογές ο Ροκονίδας, είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα επιβληθεί δικτατορία του προλεταριάτου με όσα κακά αυτή συνεπάγεται, ήτοι: κατάργηση ατομικών ελευθεριών, απαλλοτρίωση ιδιωτικής περιουσίας (όση άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ και οι "δανειστές"), κρατικοποίηση των μικρών καταστημάτων, μονοκομματικό σύστημα, πάγωμα των επενδύσεων, απαγόρευση του εκκλησιασμού κλπ.

Άσε που σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες -προς το παρόν- πληροφορίες, εξετάζονται από το επιτελείο του τα ενδεχόμενα δημιουργίας γκούλαγκ στο Γαιδουρονήσι για τους αντιφρονούντες και υποχρεωτική ανάγνωση στα σχολεία του "Ριζοσπάστη", στο πλαίσιο της μαρξιστικής διαπαιδαγώγησης.

Γι αυτό προκειμένου να διασφαλιστεί ο πλουραλισμός, η ελευθερία και η ανάπτυξη, ψηφίζουμε Μάρκο.
Και χρησιμοποιώ τον όρο Ψηφίζουμε και όχι Ξαναψηφίζουμε, διόλου τυχαία.
Γιατί στις προηγούμενες εκλογές ο Μάρκος -κατά τον αμπελοφιλόσοφο- αν θυμάστε, χαρακτηρίστηκε "προδότης της γαλάζιας παράταξης", "κωλοτούμπας", "σκουριασμένος", "παλαιοκομματικός" και άλλα εξόχως κολακευτικά.
Ή κάνω κάποιο λάθος;

Έτσι όμως συμβαίνει όταν υπάρχει αμετροέπεια κι όταν η παραγωγή τοξικού λόγου αποτυπώνεται στα "γαλάζια σου γράμματα"... 
Και ως γνωστόν, ότι γράφει δεν ξεγράφει!!!

1 σχόλιο:

  1. ......Αγαπητέ Αριστοφάνη, έτσι απλά, αν εκλαμβάνω σωστά το ύφος των γραπτών σκέψεων σου,συνεχίζω την αλληγορικότητα και το ύφος αφιερώνοντας το παρακάτω άσμα και σε επίπεδο επικρατείας.... "Για να σ' εκδικηθώ" Live (Λάκης - Μητροπάνος)

    https://www.youtube.com/watch?v=QDnUXVZMvKg

    με εκτίμηση
    Γ.Ε.Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή