Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2016

Ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΑΝΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ

Θεατρική για εύκολες εντυπώσεις η επίσκεψη και οι συναντήσεις του απερχόμενου Αμερικανού Προέδρου Μπ. Ομπάμα στην Αθήνα και η συνάντηση΄του με την πολιτική υπαλληλία της αποικίας που ονομάζεται Ελλάδα.
Ο Μπ. Ομπάμα πούλησε στους ιθαγενείς μεγάλες δόσεις Αρχαίας Ελλάδας, ολίγον από Περικλή, ως συνήθως και φυσικά τον... Λεωνίδα τον Ρόδιο. Προσέφερε, ακόμα, πολλά ωραία λόγια, εξύμνησε τις θυσίες (βλέπε εξαθλίωση) του ελληνικού λαού, ζήτησε περισσότερες μεταρρυθμίσεις, επέμεινε στη λιτότητα αλλά όχι μόνη της και βεβαίως αναφέρθηκε ανούσια, χωρίς αντίκρυσμα, στη μείωση του χρέους, το οποίο, βεβαίως, με παχιά λόγια και αορίστως το παρέπεμψε για εξέταση… στον επόμενο χρόνο.
Από την πλευρά τους Πρ. Παυλόπουλος και Αλ.Τσίπρας έδωσαν μπροστά στον Ομπάμα ρεσιτάλ γονυκλισίας και γλειψιμάτων με αμέτρητα «ευχαριστώ», εμετικές φιλοφρονήσεις και κούφιους επαίνους.
Ο Μπ. Ομπάμα και οι ΗΠΑ από εμπνευστές και καθοδηγητές της καταστροφικής μνημονιακής πρόσδεσης της χώρας, αίφνης αισθάνθηκαν ως οι μεγαλύτεροι ευεργέτες της.
Αυτό θα πει συμπεριφορά αποικίας.
Ave Obama, τα θύματά σου, με το τέλος της επιτυχούς προεδρίας σου, σε αποχαιρετούν και σε χειροκροτούν, έτοιμα να γλείψουν τον επόμενο Καίσαρα της Δύσης και ας λέγεται... Ντόναλντ Τραμπ.
iskra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου