Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

ΟΙ ΑΝΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΥ ΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΝΩΜΑΛΙΑΣ

 Η περίοδος της ψευτοπανδημίας έπαιξε σίγουρα τεράστιο ρόλο.

Η επιβολή του νεοναζιστικού ιδεολογήματος της πολιτικής ορθότητας, με πρόφαση την προστασία της δημόσιας υγείας, δεν απαίτησε και μεγάλο κόπο από τους εμπνευστές και ενορχηστρωτές του.

Η επικράτησή του υπήρξε εντυπωσιακή, με την αρωγή βεβαίως βεβαίως και την στήριξη ολόκληρου του πολιτικού συστήματος, του αυτο-αποκαλούμενου βλακωδώς και ως "Συνταγματικό τόξο".

Κάθε αντίθετη στο κυρίαρχο αφήγημα άποψη, αυτομάτως ετίθετο υπό διωγμό, κηρύσσονταν ως επικίνδυνη και εξ ορισμού απορριπτέα, για το καλό -πάντα- της κοινωνίας.

Ο διάλογος απαγορεύτηκε, ακόμη και μεταξύ των επιστημόνων, με την αιτίαση πως ενείχε απειλή για την κοινωνική συνοχή και γαλήνη!!!

Επέβαλαν δηλαδή καθεστώς προληπτικής λογοκρισίας στο όνομα του δημοσίου συμφέροντος!! 

Ποιος όριζε ωστόσο το καλό και το κακό, μαντέψτε: οι ίδιοι οι επικυρίαρχοι της νομιμότητας, οι ίδιοι οι καταπατητές των στοιχειωδών δικαιωμάτων, έτσι τουλάχιστον, όπως αυτά αναγνωρίζονται και κατοχυρώνονται από την διεθνή νομιμότητα (διεθνείς συνθήκες, νομολογία/αποφάσεις διεθνών δικαστηρίων κ.α).

Η μετά την κατάρρευση του "υπαρκτού" ανθρωπότητα, σε τίποτα δεν θυμίζει πλέον την μεταπολεμική αντίστοιχη, οπόταν άρχισε η θέσμιση και διεύρυνση των αστικών ελευθεριών για όλους τους πολίτες αδιακρίτως. 

Στα χρόνια της πολιτικής ορθότητας κάθε είδους παρέκκλιση, κάθε είδους ανωμαλία "προστατεύονται" από τα κράτη ως άλλες ιερές αγελάδες της εποχής.

Κάθε είδους εκτροπή από το Φυσικό, από αυτό που ορίζει η Βιολογία, δεν είναι απλά αποδεκτή, είναι αυταπόδεικτη αλήθεια!

Έχει καταστεί πλέον ολοφάνερο πως η εκστρατεία των κάθε λογής "δικαιωματιστών" δεν αποσκοπεί στο να διασφαλίσει για τους παρεκκλίνοντες από την Φύση, για τους Αρνητές της Φύσης, τα όποια δικαιώματα τα οποία  υποτίθεται πως τους αμφισβητούνται, αλλά στο να στερήσει σε όλους τους άλλους -που είναι και η συντριπτική πλειοψηφία- το δικαίωμα να είναι φυσιολογικοί!!

Η εχθροπάθεια προς τους συνανθρώπους της "αντίπερα όχθης" είναι τόσο κραυγαλέα και τόσο απροκάλυπτη, που οι όποιες προσπάθειες αντιπερισπασμού με ορολογίες του συρμού, όπως ομοφοβία, ρατσισμός κ.α. δεν είναι ικανές ούτε να την αναιρέσουν, ούτε βεβαίως να την εξωραϊσουν. 

Αν για κάτι λοιπόν μπορούν να υπερηφανεύονται όλοι αυτοί οι αραχνούφαντοι δικαιωματιστές, είναι η επαναφορά της Ιεράς Εξέτασης στο ξεκίνημα κιόλας του 21ου αιώνα. 

Αυτό που μένει να δούμε, είναι πότε θα ανάψουν οι πυρές στις πλατείες... 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου