Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ

* Το απόλυτο χάος κυριαρχεί στο λιμάνι της Αλυκής.

Σκάφη διαφόρων τύπων και μεγεθών μπουκάρουν αναξέλεγκτα και πραγματοποιούν επικίνδυνους ελιγμούς ανάμεσα στα δεμένα αρόδο.

Χθες, παρολίγον να πάρει παραμάζωμα τρία τουλάχιστον σκάφη ένας καραμαλάκας χειριστής της συμφοράς, στην προσπάθειά του να ελιχθεί ανάμεσα σε αυτά με ένα εντεκάμετρο σκάφος!!

Για λιμεναρχείο ούτε κουβέντα φυσικά, αφού η αποκλειστική του απασχόληση με το λιμάνι της Παροικίας και τις αφιξοαναχωρήσεις των ακτοπλοϊκών δεν επιτρέπει τέτοιες "πολυτέλειες".

 *Η τρέλα του περιφερειακού (επανέρχομαι), επιχειρείται να γιατρευτεί με την τρέλα της παράκαμψης του δασυλλίου. Πόσο μυαλό χρειάζεται για να καταλάβει κάποιος πως τίποτα δεν έχει να εισφέρει αυτή η επιλογή; 

*Η ανακοίνωση υποψηφιοτήτων έχει καταντήσει σαν τις ανακοινώσεις για τα ημερήσια κρούσματα του κοροϊδοϊού στις ένδοξες μέρες της "πανδημίας".

*Δεν ξέρω πόσο τηρούνται οι προυποθέσεις για την ενοικίαση των γουρούνων σε τουρίστες, αλλά συχνά πυκνά βλέπω να οδηγούν αυτά τα επικίνδυνα τροχοφόρα ακόμη και παιδιά ηλικίας 7-8 ετών, κυρίως σε κάποια απόμερα για τις αρχές σημεία, με πολύ κόσμο ωστόσο. 

*Το παραμύθι της ωφέλειας όλων των νησιωτών από τον τουρισμό, χρόνο με το χρόνο ξεφτίζει ολοένα και περισσότερο.

Αντίθετα η φτωχοποίηση πολλών εξ αυτών έχει αρχίσει και γίνεται αντιληπτή ακόμα και από τους γνωστούς εθελοτυφλούντες.

*Και μια και μιλήσαμε για ακρίβεια, γνωρίζει κανείς σας πως οι τιμές του πετρελαίου έχουν φτάσει στον πάτο, οι τιμές ωστόσο των καυσίμων εδώ στα νησιά ακόμη ίπτανται; 

*Σημεία των καιρών: όταν ψοφάει ένα άλογο, ή κακοποιείται ένα κατοικίδιο, κύμα κατευθυνόμενης/τεχνητής συγκίνησης επιχειρείται εκ μέρους των ΜΜΕ να καταλάβει τον κόσμο.

Και απασχολεί τους διαμορφωτές των συνειδήσεων (και του υποσυνειδήτου βεβαίως βεβαίως...) επί σειρά "επεισοδίων" και ημερών!

Όταν βασανίζεται ή πεθαίνει ένας άνθρωπος από εγκληματική ενέργεια, τότε η είδηση περνάει και καταπίνεται αμάσητη... 

*Όλα τα περίμενα, αλλά την υιοθέτηση του αφηγήματος της "πολιτικής ορθότητας", από το ΚΚΕ ομολογώ πως όχι!

Άντε και εις ανώτερα σύντροφοι.Επόμενο βήμα -προτείνω- να συμμετάσχετε στις παρελάσεις υπερηφάνειας με τα "θύματα" του "σεξισμού", της τοξικότητας και της "ομοφοβίας"...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου