Δευτέρα 17 Ιουλίου 2023

ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ

 «Με τη βεβαιότητα ότι δεν θα υπάρξουν άλλα εμπόδια για το σημαντικό αυτό έργο που διεκδικεί το νησί μας από το 1995, εκτιμώ ότι σε λίγα χρόνια η Πάρος θα έχει ένα σύγχρονο αεροδρόμιο που θα συμβάλλει στην τουριστική της οικονομία καθώς και στη διεύρυνση της επαγγελματικής απασχόλησης στον τουριστικό κλάδο.

Η τοπική αυτοδιοίκηση σε συνεργασία με τα αρμόδια Υπουργεία οφείλει να προετοιμάσει και να εκσυγχρονίσει τις υποδομές του νησιού μας, στο πλαίσιο πάντοτε μιας ανάπτυξης που έχει όρια και προστατεύει το φυσικό και δομημένο περιβάλλον».

Τάδε έφη Κ.Μπιζάς εν ενεργεία έπαρχος και διεκδικητής της δημαρχίας.

Για να επιβεβαιώσει για μια ακόμα φορά τους ισχυρισμούς μου, πως όλοι, μα ΟΛΟΙ οι συμμετέχοντες στο σύστημα της τοπικής εξουσίας μας δουλεύουν κανονικότατα.

Γιατί μόνον ως δούλεμα μπορεί να ερμηνευτεί η διακήρυξη πως μπορεί να χωρέσει "στο πλαίσιο μιας ανάπτυξης που έχει όρια και προστατεύει το φυσικό και δομημένο περιβάλλον" ένα αεροδρόμιο δυσανάλογο με την κλίμακα του νησιού και εμφανέστατα υπερβαίνον την φέρουσα ικανότητα αυτού.

Γιατί ως δούλεμα μπορούν να εκληφθούν τα φληναφήματα περί "ανάπτυξης που θα σέβεται το περιβάλλον", αφού αποδεδειγμένα πλέον το αεροδρόμιο συνετέλεσε στο οικιστικό μπουμ που κατατρώει τις σάρκες του νησιού και το οποίο σύμπασα η πολιτική μας τάξη καταγγέλλει και ζητά να μπει ένα φρένο!!

Το να εμφανίζεσαι πως θα θεραπεύσεις προβλήματα, αξιοποιώντας τους παθογόνους παράγοντες που εσύ ενέσπειρες στο σώμα της Πάρου και συνετέλεσαν στην εμφάνισή τους, απλά σε κατατάσσει στους εμπαίζοντες την κοινωνία κι επιχειρούντες να χριστούν εκ του ασφαλούς "σωτήρες".

Σε κατατάσσει σ' εκείνους που επιδίδονται σε ανέξοδες και παραπλανητικές προεκλογικές εξαγγελίες....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου