Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022

KAI H ZΩΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

 Το τελευταίο διάστημα και με αφορμή επιθέσεις σκύλων (αδέσποτων ή μη) σε ανθρώπους, ανέβασα ουκ ολίγα σχόλια για το απαράδεκτο της κατάστασης.

Πριν λίγες ημέρες, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση διαμαρτυρίας ζωοφιλικών οργανώσεων με αντικείμενο τις κακοποιήσεις-θανατώσεις ζώων από ανθρώπους.

Φυσικά υπήρξε εκτεταμένη έως καταχρηστική προβολή αυτής από τα συστημικά ΜΜΕ, ως ήταν αναμενόμενο...

Έγιναν αναφορές σε γαϊδουράκια, γατάκια, σκυλάκια κοκ που έπεσαν θύματα απάνθρωπων συμπεριφορών, διανθισμένες με σκηνές τρυφερότητας (κάποιες υπέρ του δέοντος...) των διαμαρτυρόμενων με σκυλιά. 

Μέσα στον ζωοφιλικό οίστρο τους, οι διοργανωτές δεν βρήκαν ΜΙΑ (ναι ούτε μια!!!) κουβέντα να πουν για τα θύματα επιθέσεων σκυλιών, κάποια από τα οποία ακόμα δεν έχουν δει τα (σωματικά) τραύματά τους να επουλώνονται και για τα οποία, αν υπήρχε σοβαρή πολιτεία, θα έπρεπε να κληθούν να λογοδοτήσουν ως -τουλάχιστον- ηθικοί αυτουργοί σε αυτού του είδους τα εγκλήματα, όσες ζωοφιλικές οργανώσεις δρουν στις περιοχές που σημειώθηκαν τα περιστατικά.

Γιατί για τα εγκλήματα κατά της ανθρώπινης ζωής από σκυλιά υπάρχουν υπεύθυνοι, άμεσα και έμμεσα!

Είναι αυτοί, που έχοντας το ακαταδίωκτο συμβάλλουν στην δημιουργία και ύπαρξη ολόκληρων αγελών από σκυλιά, επιρρίπτοντας ολοκληρωτικά την ευθύνη στους δήμους, οι οποίοι δεν αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά το πρόβλημα που άνθρωποι της συνομοταξίας τους δημιουργούν και συντηρούν, στο όνομα της ευζωϊας των σκυλιών!!!

Κι επειδή το ιστολόγιο αυτό το διαβάζουν και άνθρωποι που δεν με γνωρίζουν προσωπικά, τους ενημερώνω πως από πολύ μικρή ηλικία έως σήμερα, συνυπάρχω με διαφόρων ειδών ζώα και πουλιά, έχοντας όμως μια εντελώς διαφορετική κοσμοαντίληψη από τους βλαμμένους που θέλουν να επιβάλουν μια αρρωστημένη αντίληψη περί φιλοζωϊας. 

Και φυσικά δεν θα μπορούσε να μην έχει προκύψει νέο κρούσμα επίθεσης αδέσποτων σε άνθρωπο, που λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή.... 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου