Σάββατο 4 Απριλίου 2020

ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ "ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ"...

1)Απαγορεύεται αυστηρά η έξοδος με σκοπό την συγκομιδή χορταρικών.Οι παραβάτες θα τιμωρούνται τόσο με το ήδη προβλεπόμενο πρόστιμο των 150 ευρώ, όσο και με υποχρεωτική κατανάλωση κόκκινου κρέατος επί σαρανταημέρου.

2)Κατάσχονται όλες οι φόρμες υποβρυχίου ψαρέματος καθώς και ο λοιπός εξοπλισμός (μάσκες, αναπνευστήρες, γάντια) των ενασχολούμενων με το υποβρύχιο ψάρεμα (εξαιρουμένων των βατραχοπέδιλων για τα οποία θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση προσεχώς) προκειμένου αυτά να δοθούν στα νοσοκομεία αναφοράς και να καλυφθούν οι όποιες καταγεγραμμένες ελλείψεις σε αντίστοιχα ιατρικά υλικά.
Τα ψαροντούφεκα θα διατεθούν στο Λιμενικό Σώμα προκειμένου να χρησιμοποιηθούν στην αποτροπή εισόδου στα εθνικά χωρικά ύδατα Τουρκικών πολεμικών σκαφών.

3)Περικόπτονται οι μισθοί και οι συντάξεις του δημοσίου κατά 85%, οι αποδοχές των μελών Δ.Σ. των ΔΕΚΟ, καθώς και όλων των κρατικών αξιωματούχων κατά 0,001% προκειμένου να εξοικονομηθούν χρήματα στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας "Όλοι οι ζαβοί μπορείτε".
 
4)Θεσπίζεται μόνιμο Συμβούλιο Σοφών για την αντιμετώπιση παρόμοιων κρίσεων που θα απαρτίζεται από :
α)Έναν αναγνωρισμένου κύρους λοιμωξιολόγο.
β)Έναν αναγνωρισμένου κύρους επικοινωνιολόγο
γ)Έναν αναγνωρισμένου κύρους Μaster chef.
δ)Έναν αναγνωρισμένου κύρους αστρολόγο.
ε)Έναν αναγνωρισμένου κύρους παπαρολόγο.
Στο συμβούλιο ειδικών θα έχει δικαίωμα συμμετοχής και ο επικεφαλής των ΜΑΤ, χωρίς δικαίωμα ψήφου.
Αυτός διατηρεί στο ακέραιο το δικαίωμά του να δέρνει...

5)Σε υποχρεωτικό τεστ εγκυμοσύνης θα υποβάλλονται οι άνδρες άνω των 17 ετών, για την ανίχνευση του κοροϊδοιού.
Σύμφωνα με οδηγία του Π.Ο.Υ. που στηρίζεται στα αποτελέσματα εργαστηριακής έρευνας που διεξήχθη από τις 10/3 έως τις 31/3, το τεστ αυτό θεωρείται αξιόπιστη εναλλακτική λύση 
για όσο διάστημα μεσολαβήσει μέχρι την προμήθεια των τεστ ανίχνευσης κορωϊνοιού που παραγγέλθηκαν στην Κίνα και αναμένονται κατά τα μέσα Απριλίου.

Εκ της Κομαντατούρ
Αθήνα 04/04/2020


Αυτά και καλά Χριστούγεννα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου