Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2020

Κρατικά λεφτά υπάρχουν για τους μαφιόζους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου

Η σκανδαλώδης είδηση είναι ότι η πολιτεία αναλαμβάνει το κόστος για να μπει η τεχνολογία ώστε να υπάρχει η γραμμή του οφσάιντ στο VAR ώστε υποτίθεται να γίνονται λιγότερα λάθη. Το κόστος είναι για κάθε παιχνίδι 950 ευρώ συν ΦΠΑ. Για άλλη μία φορά ανώνυμες εταιρίες πριμοδοτούνται με χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου.

Εμείς είμαστε εναντίον του επαγγελματικού αθλητισμού από θέσης αρχής. Φυσικά το ελληνικό επαγγελματικό ποδόσφαιρο ακόμα και για το πιο χαμηλά αστικά στάνταρ είναι πολλούς βαθμούς υπό το μηδέν. Οι παράγοντες συμπεριφέρονται όπως οι αρχηγοί των καρτέλ ναρκωτικών της Κολομβίας και σε αυτό δεν υπάρχει ίχνος υπερβολής. Η συντριπτική πλειοψηφία των παραγόντων έχει προβεί δημόσια σε πράξεις και συμπεριφορές που σε κάθε φυσιολογική χώρα θα επέσυραν τουλάχιστον την απαγόρευση δια βίου της ενασχόλησης με τον αθλητισμό. Για να μην πιάσουμε τις παραβιάσεις του κοινού ποινικού δικαίου μπροστά στις κάμερες.

Είναι οι αποκλειστικά υπεύθυνοι για τα μαύρα χάλια του πρωταθλήματος και την αναξιοπιστία του. Αυτοί δυναμιτίζουν έμμεσα και άμεσα το κλίμα, δυσφημούν το ''προϊόν'' και προκαλούν την βία. Μην αρχίσουμε να αναφέρουμε παραδείγματα δεν τελειώνουμε ούτε αύριο. Αυτή η τραγελαφική εικόνα είναι άλλη μία τρανταχτή απόδειξη της χαμηλής θέσης της Ελλάδος στην ιμπεριαλιστική αλυσίδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου