Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

ΕΡΑΝΙΣΜΑΤΑ


Αποτέλεσμα εικόνας για λυκος στα προβατα
*Το ανέκδοτο με τον τσοπάνη που κάθε τρεις και λίγο φώναζε για πλάκα "λύκος στα πρόβατα" άρχισε να θυμίζει ο φίλος Τάσος με τα απανωτά δημοσιεύματα περί ανακοίνωσης νέου δημοτικού συνδυασμού.
Δεν ξέρω που βασίζει τη νέα ακλόνητη βεβαιότητα περί προσεχούς ανακοίνωσης του περιβόητου ΝΕΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ, αλλά, θυμίζω άλλο πράγμα οι διεργασίες και άλλο οι τελικές συμφωνίες.
Άλλωστε όπως και παλαιότερα έχω υπογραμμίσει, τέτοιες υπέπεσαν στην δική μου ζώνη ελέγχου "ραντάρ" ήδη από το φθινόπωρο του 2016, πολύ πολύ πρωτύτερα από τους δικούς του πέντε τρέχοντες μήνες της "αποκλειστικότητας".

*Το ευκολότερο πράγμα όταν βρίσκεται κανείς στην αντιπολίτευση είναι να ασκεί κριτική για "πράξεις και παραλείψεις" των νυν διοικούντων.
Το δυσκολότερο αντίστοιχα είναι να έχεις θητεύσει ως προηγούμενη διοίκηση και να πιστεύεις πως μπορείς και δικαιούσαι να κάνεις το ίδιο, για τα ίδια θέματα, με...ευκολία!

* Τώρα που ο νόμος περί αναδοχής είναι γεγονός, προτείνω να επεκταθεί και στην πολιτική.
Έτσι θα μπορούσε να βρει πολιτική στέγη και ο Γιάννης στην οικογενειακή εστία ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ-ΝΔ.
Πιο ομόφυλη οικογένεια από αυτήν -πολιτικά εννοώ μην τρελένεστε- δεν γίνεται!

*Δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί το έργο στο λιμάνι της Αλυκής και εντείνεται το ενδιαφέρον για "άγρια" τουριστική χρήση και εκμετάλλευση.
Ελπίζω, όπως έγραψα και παλαιότερα να μην γίνει "αλλαγή χρήσης" και από αλιευτικό καταφύγιο μετατραπεί σε καταφύγιο της αρπαχτής του καλοκαιριού.
Γιατί καλά τα περί βιώσιμης ανάπτυξης, αλλά βιώσιμης για ποιους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου