Τρίτη 15 Μαΐου 2018

Το δίλημμα στους Παλαιστίνιους: με τον άξονα της Αντίστασης, ή τα πετροδολάρια των σιωνιστών αράβων!

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας


«...τα καθεστώτα του Κόλπου έδωσαν σε ορισμένους Παλαιστίνιους
εργασία κι υπηκοότητα για να ξεχάσουν το δικό τους αγώνα»
Ahmed Badereddin Hassoun, Μέγας Μουφτής της Συρίας 

Αυτό το παιδάκι είναι ο Wesal Eshaikh Khalil, ένα μικρό παιδί από τους 55 Μάρτυρες, μέχρι τώρα, που δολοφονήθηκαν σήμερα στη Γάζα.
Ο Wesal άφησε πολύ νωρίς αυτό τον κόσμο και σωστότερα τη μεγαλύτερη φυλακή του πλανήτη, τον μοναδικό κόσμο που γνώρισε. Θα μπορούσε να ζήσει περισσότερα χρόνια, να χαρεί την παιδική κι αργότερα εφηβική ηλικία, να μεγαλώσει ελεύθερος σε έναν κόσμο που ονειρεύονταν.
Κι όμως ένας ελεύθερος σκοπευτής, ένας δολοφόνος σιωνιστής σκόπευσε και του αφαίρεσε τη ζωή, γιατί ήταν παιδί της Παλαιστίνης.
Ο μικρός Wesal δολοφονήθηκε την ημέρα της επετείου Al Nakba ("καταστροφή"), είναι ο όρος που προσδόθηκε στην βίαιη εκδίωξη του Παλαιστινιακού λαού, από την ίδρυση του Ισραήλ.
Σαν σήμερα, πριν 70 χρόνια, στις 15 Μάη 1948, οι σιωνιστικές τρομοκρατικές οργανώσεις ξεκίνησαν τους φόνους και την εκδίωξη των Παλαιστινίων από τα σπίτια τους και τη γη τους.
Al Nakba... η ημέρα όπου ο Παλαιστινιακός λαός μεταμορφώθηκε σε ένα "έθνος προσφύγων", όπου 750.000 άνθρωποι, το 85% των Παλαιστίνιων, εκδιώχθηκαν από τα σπίτια τους, από τη γη τους, από την πατρίδα τους, που μετατράπηκε σε "γη του Ισραήλ": 15 Μάη 1948... H μεγαλύτερη κλοπή στην παγκόσμια ιστορία!
Αυτή την επέτειο καταστροφής επέλεξαν οι ναζί-σιωνιστές για να εγκαινιάσουν οι ΗΠΑ την πρεσβεία τους στην Ιερουσαλήμ, την πρωτεύουσα της Παλαιστίνης, αδιαφορώντας για το...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου