Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Πληθαίνουν τα κόμματα του Σόιμπλε...

Εκτός από τους δραχμιστές του κ. Χιόνη, Κατσανέβα, Καπερνάρου και Μπουλούκου, πού ήρθαν να εμφανίσουν ως «λύση» την πρόταση «αγρανάπαυσης» του κ. Σόιμπλε, βρέθηκαν κι άλλοι να πρακτορεύσουν την ίδια περίπου πρόταση. Πρώτος απ’ όλους ο μέγας Βαρουφάκης, ή Μπαρουφάκης - όπως επάξια κέρδισε το παρατσούκλι στην πλατεία Συντάγματος το 2011 - με το Diem35. Από κοντά και ο κ. Μαριάς σε νέες πολιτικές περιπέτειες και πάντα εκ του πολιτικά ασφαλούς.
Ποια είναι η κοινή βάση όλων τους; Η πρόταση για «ειδικό καθεστώς» μέσα στην ΕΕ. Μπορεί οι δραχμιστές των κ. Χιόνη, Κατσανέβα, Καπερνάνου και Μπουλούκου να είναι πιο ξεκάθαρα ταυτισμένοι με την πρόταση για «ειδικό καθεστώς» του κ. Σόιμπλε, αλλά και οι άλλοι δεν πάνε πίσω.
Ο κ. Βαρουφάκης, μετά τη καριέρα ζεν πρεμιέ των καλών σαλονιών της υπερεθνικής πολιτικής απάτης, αισθάνθηκε την ανάγκη να επιστρέψει σ’ αυτόν τον άμοιρο τόπο για να ολοκληρώσει την καταστροφή που ξεκίνησε ως υπουργός οικονομικών. Άλλωστε, επιστρέφει με όπλο στην φαρέτρα του τις πολύ υψηλές γνωριμίες. Γνώρισε κι έκανε τόσους φίλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου