Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017

ΧΥΜΑ...

*Άντε πάλι με τα μεταμεσονύχτια παραπολιτικά κωλοσουρώματα με άφθονα μεζεδάκια και τη σούμα να ρέει σε ρυθμούς σιντριβανιού.
Το παιχνίδι, το έγραψα και το καλοκαίρι, έχει ξεκινήσει πολύ νωρίτερα απ' ότι περίμεναν κάποιοι ταλαντούχοι ανιχνευτές και προβλέπεται συναρπαστικό.
*Μπράβο στους τεχνικούς της ΔΕΗ για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση της μεγάλης ζημιάς που υπέστη το εργοστάσιο!
*Η ιδιοποίηση προτάσεων και η υποκλοπή ιδεών και μάλιστα με υστέρηση ετών, έχει γίνει το πιο αγαπημένο σας σπορ παίδες.
Ανθρώπινο είναι σε κάποιο βαθμό, δε λέω.
Καλό θα ήταν όμως να κρατάτε και κάποια προσχήματα, έτσι για τους υποψιασμένους...
*Ξέσπασε η Γεωργία και εξαπέλυσε τα βέλη της από τη συχνότητα του "ΗΧΩ" ενάντια σε όλους όσους παπαρολογούν περί "ανάπτυξης", "ευημερίας", "οραμάτων" και δε συμμαζεύεται, αγνοώντας τη σκληρή πραγματικότητα του ξενιτεμού εκατοντάδων νέων του νησιού για ένα καλύτερο σήμερα και αύριο.
Έχω τοποθετηθεί και παλαιότερα και αρκετά πρόσφατα επί του θέματος και κάποιοι μάλιστα ως μη όφειλαν ξυνίστηκαν...
Προσυπογράφω!!
*Αλήθεια γιατί δεν ιδρύεται Υπουργείο Μεταναστευτικής (προς τα έξω) Πολιτικής για τους 350.000 περίπου νέους μετανάστες που έδιωξαν τα μνημόνια από την πατρίδα;
 Ανάλογο φορέα θα μπορούσαμε να δούμε και στο δήμο μας. Γιατί όχι;
*Τελικά το όνομα του Κουτσουράκη γιατί δεν αναφέρθηκε πουθενά και παρά το γεγονός πως σε αυτόν οφείλεται η απόκτηση της έκτασης του Αγροκηπίου από το δήμο;
Και αυτός προγραμμένος;
*Κανένα ευρουλάκι, από τα χιλιάδες που καταλήγουν σε συλλόγους σφραγίδες για σουβλακοκαναπεδάκιες θερινές πολιτιστικές εκδηλώσεις, γιατί δεν διαθέτουμε ρε παιδιά για την αναστύλωση δεκάδων μνημείων που έχουν μετατραπεί σε σωρούς ερειπίων;
Αν δεν βρίσκετε τις προτάσεις μου, (είναι αλήθεια ότι χάνονται με ένα μαγικό τρόπο) να σας κάνω τη χάρη να τις ξαναεπαναλάβω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου