Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Πώς προήλθε το “Δεν σε κοιτάζω για να μη γελάσω!”

 
Είναι ο Αντώνης Σαμαράς ο Nibiru; ( ή πώς προήλθε το Δεν σε κοιτάζω για να μη γελάσω)

Ο Αντώνης δεν είναι κάποιος τυχαίος. Αν ο Αλέξης Τσίπρας που ως μόνη σαρδέλα φέρει τις άγριες καταλήψεις επί Κοντογιαννόπουλου νομίζει πως ο Αντώνης είναι για τα δόντια του πλανάται πλάνην οικτρά.

Η πολιτική πορεία του Αντώνη, για όποιον κοιτάξει το βιογραφικό του στο wiki (όπως έκανα εγώ συντετριμμένος που δεν είχα ασχοληθεί ποτέ με τον μεγάλο αυτόν άνδρα του Ελληνικού Έθνους – Ε.Ε. εφεξής) αρχίζει το 1977 ενώ ο ίδιος έχει γεννηθεί το 1951!

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει το τι έκανε αυτά τα 26 χρόνια ο Αντώνης.

Αν και έχει διατυπωθεί η θεωρία ότι ο Αντώνης όταν γεννήθηκε ήταν ήδη 26 χρονών και ότι ανήκει μαζί με τους άλλους 299 στην κατηγορία των μεταλλαγμένων X-men του Ελληνικού Κοινοβουλίου οι οποίοι εξόριστοι πια από την κυβέρνηση των ΗΠΑ (εκεί απέκτησαν τα διαπιστευτήρια των απίστευτων ικανοτήτων τους) ήρθαν να σώσουν την δύσμοιρη χώρα μας, νομίζω ότι κανείς δεν θα πίστευε μια τόσο έωλη θεωρία.

Και εξηγούμαι.

Το 1970 ο Αντώνης αποφοίτησε. Ή έτσι θέλουν να μας κάνουν να νομίζουμε. Από το Κολλέγιο Αθηνών. Χαχα. Το Κολλέγιο Αθηνών το έχτισε με τα ίδια του τα ροζιασμένα χέρια ο Αντώνης. Γι’ αυτό άλλωστε περιφρουρούσε μαζί με τους υπόλοιπους οικοδόμους το Πολυτεχνείο κάθε φορά που πλησίαζε η πορεία της επαιτείου – σημειωτέον ότι ο Αντώνης περιφρουρούσε πολύ πριν συμβούν τα τραγικά γεγονότα του Πολυτεχνείου, περιφρουρούσε ήδη από το 1970 γνωρίζοντας τι πρόκειται να συμβεί αλλά χωρίς να μπορεί ακόμη να αποτρέψει με τα τρομερά του μούσκουλα το άρμα που θα γκρέμιζε την πόρτα του Πολυτεχνείου.

Τα χέρια του ήταν ροζιασμένα πολύ πριν εργαστεί ως οικοδόμος.

Έπειτα το θολό wiki μας λέει ότι σπούδασε στο Άμχερστ. Είναι λογικό να θέλουν να πιστέψουμε ότι αφού αποκατέστησε τη Δημοκρατία το 1974 ο Αντώνης, ο επονομαζόμενος και Νέος της Δημοκρατίας έδωσε τη θέση του στο Γέρο της Δημοκρατίας. Φήμες θέλουν το σύνθημα να ήταν Καραμανλής ή Τάνκς ή Σαμαράς αλλά να απαλείφθηκε μετά τον ιστορικό συμβιβασμό της Αριστεράς με τη Δεξιά στην Ιταλία η οποία στην Ελλάδα έγινε στο πρόσωπο του Αντώνη ο οποίος δεν είναι ούτε αριστερός ούτε δεξιός, είναι Άνθρωπος. Με το Α κεφαλαίο, όπως στο Αναρχία αλλά με τη διαφορά ότι στον Αντώνη είναι upside down το Α με συνέπεια να μπερδεύονται τα κεφάλια της Αναρχίας και οι αναρχικοί να μην ξέρουν πού να χτυπήσουν.

Εκεί στις σκληρές συνθήκες του Άμχερστ με τον αέρα να λυσσομανά έξω από το δωμάτιο και τους συγκάτοικους να αγοράζουν στόρια ρεφενέ για να τον εμποδίσουν (ναι ανάμεσά τους και ο ΓΑΠ ) ο Αντώνης σκληραγωγήθηκε ακόμη περισσότερο. Μαζί με τους δύσμοιρους συγκατοίκους του βγαίνει στους δρόμους ψάχνοντας σανίδες ακατάλληλες για να κάψουν στα πολιτικά τζάκια από τα οποία προέρχονται ώστε να ζεσταθούν. Ευτυχώς υπάρχει ο ΓΑΠ ένας άλλος μεταλλαγμένος ο οποίος έχει την τρομερή ικανότητα να προκαλεί το λεγόμενο πυροκλάνι χωρίς αναπτήρα και έτσι οι νεαροί ζεσταίνονται.

Παράλληλα, βέβαια, εξοικειώνονται και με το φαινόμενο της Αιθαλομίχλης.

Ο Αντώνης θα εργαστεί σε Ελληνοαμερικανικό Εστιατόριο ( εφεξής Ε.Ε.) μας πληροφορεί το αμερόληπτο Βήμα. Ποιος αλήθεια μπορεί να αμφισβητήσει τα όσα γράφει ο Ελληνικός τύπος; (Όταν σπούδαζα εργαζόμουν και εγώ στο εστιατόριο της περιοχής τρώγοντας ό,τι έφερναν οι σερβιτόροι αλλά κανείς δεν με πλήρωνε – ίσως και ο Αντώνης να έτυχε της ίδιας απάνθρωπης συμπεριφοράς). Σύμφωνα με ανεξακρίβωτες πληροφορίες ο Αντώνης θα δουλέψει την παραμάνα απαράμιλλα, ενώ ελέγχεται ως αστικός μύθος η πληροφορία ότι στο ένα του χέρι μετέφερε τα πιάτα που χρειάστηκαν Βενιζέλος και Πάγκαλος για να κορέσουν τις ορέξεις τους.

Και έπειτα; Τα βήματα του Αντώνη χάνονται ως που να γίνει βουλευτής του Ελληνικού Κοινοβουλίου το 1977.

Πιστεύει άραγε κανείς ότι μια τέτοια πολυσχιδής προσωπικότητα απλώς σπούδαζε;

Όχι. Η ταινία ο Ατίθασος έχει γυριστεί με πρότυπο τον Αντώνη (δεν έχει καμιά σχέση ότι η ταινία γυρίστηκε το 1953,ο Αντώνης δεν έχει ηλικία). Ο ίδιος ο Μάρλον Μπράντο στην προσπάθεια να αντεπεξέλθει στις ανάγκες του ρόλου έχει παραδεχτεί ότι πολλές φορές μπροστά στον καθρέφτη έλεγε στον εαυτό του:

Δεν σε κοιτάζω για να μην γελάω που προσπαθείς να υποδυθείς τον Αντώνη.

Όλοι βλέπουμε πώς προήλθε η ιστορική φράση. Ο Αντώνης θα γυρίσει την Αμερική ως αρχηγός των Hell s Angels, προσωπικός σωματοφύλακας ανάμεσα στα άλλα του Ρίτσαρντ Νίξον – κοντά του και κοντά φυσικά στο μεγάλο Χένρι θα μάθει τις βασικές αρχές του πώς να διοικείς το Αμερικανικό Έθνος τις οποίες θα εφαρμόσει και στο 53ο κρατίδιο της Αμερικής όταν γίνει αρχηγός.

Όταν θα έχει απ’ ακρο σε άκρο γυρίσει την Αμερική ο κορεσμένος Αντώνης θα γίνει οπαδός της Ενωμένης Ευρώπης (Ε.Ε. εφεξής), θα γυρίσει βουλευτής το 1977 και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Συνοψίζοντας: ο Αντώνης είναι ο Nibiru;

Πολλοί ισχυρίζονται πως ναι είναι. Εμείς θα απαντήσουμε όχι. Βασική απόδειξη ότι ο συμπαθής Nibiru εμφανίζεται πιο συχνά στη Βουλή από τον Αντώνη και έχει προκαλέσει πολύ λιγότερα καιρικά φαινόμενα.

Εξάλλου, ακόμη και ο nibiru έχει κάποια τροχιά, έστω  ελλειπτική, υπακούει σε φυσικούς νόμους ενώ ο Αντώνης είναι ΑναρχοΑυτόνομος: δεν έχει ηλικία – άρα αμφισβητεί τα χωροχρονικά δεδομένα – και έχει κλονίσει ολόκληρη την Κβαντική γνώση με το να έχει ενώσει σε μια δέσμη φωτός την πορεία τριών ανεξάρτητων δεσμών, μετατρέποντας το Ελληνικό Έθνος σε Ελληνοαμερικανικό Εστιατόριο της Ενωμένης Ευρώπης. Δηλαδή όλα Ε.Ε.

Από Μάνα της Ευρώπης το έκανε Παραμάνα.

Και εμείς οι φτωχοί αναρωτιόμαστε γιατί θα γελάσει αν κοιτάξει τον Αλέξη στα μάτια.

Αλήθεια Αλέξη μπορείς να υποδυθείς τον Αντώνη;

Bac7ch  πηγη olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου