Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ο Παπαμιμίκος και η Μαίρη


Του Γιώργου Ανανδρανιστάκη
Οσονούπω και εντός ολίγου πρόκειται να δεχθούμε φονική επίθεση από ευρωπαίους Μαρξιστές, Τροτσκιστές και Εξτρεμιστές, τέρατα αποφώλια και αποκαλυψιακά, τα οποία ομοιάζουν μεν με τα εγχώρια τοιαύτα, είναι όμως πολλαπλασίως επικίνδυνα. Διαθέτουν δύο κεφάλια, τρία χέρια, τέσσερα πόδια, πέντε καμπούρες, ξερνάνε πύρινα τσιτάτα, συνεδριάζουν δώδεκα συνεχόμενες ώρες σε ανήλιαγα υπόγεια και θρέφονται με μπικουτί ανήμπορων γραιών, κατά προτίμησιν δεξιών.
Σκύλιασε η Ν.Δ. που ο Τσίπρας θα είναι ο πρώτος Έλληνας πολιτικός, υποψήφιος για το αξίωμα του Προέδρου της Κομισιόν και έβαλε τον γραμματέα της ονόματι Παπαμιμίκο να δώσει σόου γλαφυρό και ευεργετικό για τα σώματα και τις ψυχές ημών. Ο Παπαμιμίκος έψαξε, διερεύνησε, μόχθησε και ανακάλυψε ότι τον Τσίπρα τον στηρίζουν «κόμματα με ξεκάθαρο προσανατολισμό, μαρξιστικά, τροτσκιστικά, τα οποία έχουν κατηγορηθεί για εξτρεμισμό». Κατόπιν τούτου, η ήδη ευτελισμένη θεωρία των δύο άκρων, κατέστη αυτομάτως και γελοία.
Δεν είναι μόνο γελοίοι οι σαμαροφύλακες, είναι και επικίνδυνοι. Είναι επικίνδυνος ακόμη κι ο Παπαμιμίκος κι αν σας ξεγελάει η χαριτόβρυτη φάτσα του, θυμηθείτε τον ισοβίτη του Αρκά, που έλεγε στο ποντίκι τον Μοντεχρήστο: «Μα είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι εγώ, με τέτοια φάτσα, έχω κάνει δώδεκα φόνους;», για να του απαντήσει ο Μοντεχρήστος, «φαντάζομαι την έκπληξή τους όταν τους σκότωνες».
Είναι επικίνδυνος ο Παπαμιμίκος, ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, ο οποίος βγήκε να καταγγείλει τους εξτρεμιστές της εσπερίας, δεν βρήκε όμως ούτε λέξη για τους επιγόνους του τους Δαπίτες, που πριν από τρεις μέρες έδειραν κόσμο στο Πανεπιστήμιο της Θράκης. Ο επίγονος των Δαπιτών και ο απόγονος των ΟΝΝΕΔιτών, που με τα γελοία ονόματα «Κένταυροι» και «Ρέηντζερς» έφτιαξαν τη δεκαετία του 80 και του 90 τα πρώτα τάγματα εφόδου, ανοίγοντας διάπλατα το δρόμο για τους χρυσαυγίτες. Ο επίγονος αυτών που ανακήρυξαν ήρωα τους τον Καλαμπόκα, τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Πάτρας, το στυγνό δολοφόνο του καθηγητή Τεμπονέρα και που μετά είχαν το θράσος να κοροϊδεύουν τον νεκρό, αποκαλώντας τον «μπετονιέρα».
Είναι τέτοια η κατάντια του άλλοτε κραταιού κόμματος της Δεξιάς, που έφτασε να έχει γραμματέα τον Παπαμιμίκο και εκπρόσωπο τον Κεδίκογλου. Τον Παπαμιμίκο και τον Κεδίκογλου, που αν υπήρχε ακόμη ο βωβός κινηματογράφος, θα έπαιρναν μαζί τους τον Φαήλο και θα έφτιαχναν το ¨Τρίο Φασίστα¨, το οποίο θα έσπαγε ταμεία και κεφάλια. Δυστυχώς ο βωβός κινηματογράφος πέθανε, ο βωβός Μπάμπης μπαινοβγαίνει στις φυλακές, οπότε οι σαμαροπυροβολημένοι περιορίζονται στο από τηλεοράσεως stand up comedy.
ΠΗΓΗ: avgi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου